#Dansı tekrar tekrar İzlenen kedicik

Bodrum’da film gibi olay 01:17

Bodrum’da film gibi olay

Bodrum’da boş bir araziye minibüsle 30 çuval hafriyat getirip boşaltan 2 kişi zabıta ekiplerini görünce indirdikleri hafriyat çuvallarını saniyeler içinde tekrar minibüs kasasına yüklediler. Komedi filmlerini aratmayan g..

The Rain 3. Sezon - Resmi Fragman 01:42

The Rain 3. Sezon - Resmi Fragman

iri dünyayı kurtarmak, diğeri yeni bir dünya yaratmak istiyor. Rasmus ve Simone arasındaki savaş, insanlıktan geriye kalanları kurtarmak için verdikleri mücadeleyle tekrar başlıyor. Virüs durdurulabilir. Ama bunun bir b..

Ayasofya'nın Halıları Manisa'dan 02:04

Ayasofya'nın Halıları Manisa'dan

86 yıl sonra tekrar cami statüsüne kavuşan Ayasofya-i Kebir Camii'nin halıları Manisa’nın Demirci ilçesinde üretiliyor. Yüzde yüz yerli yünden üretilen halılar özel tekniklerle dokunuyor...

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı 02:34

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Van'da çok önemli açıklamalar yaptı. Salgında tekrar artış yaşandığını, Van'daki vaka sayısının 2 katına çıktığını söyledi...

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle 1:37:16

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle

İncir Reçeli 1 | Tek Parça HD 30'lu yaşlardaki Metin, televizyon showları için skeç yazarak hayatını sürdürmektedir. En büyük hayali senaryosunu yazdığı bir filmin çekilmesiyken yazdığı senaryolar hep reddedilmektedir. H..

  • PengoTV tarafından
  • 28.370 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa 02:53

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa

Ağaç kurbası, donar ve tıbben ölür. Haftalar sonra dirilir. Bilim adamları Bunun nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değiller. Kış mevsimi geldiğinde kalbi durur, nefes almaz, vücudu donar, tıbben artık ölüdür. Aylar son..

  • JET TV tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Hatay'daki yangın etkisini artırdı 02:24

Hatay'daki yangın etkisini artırdı

Hatay'daki çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle tekrar şiddetlendi. Bakan Pakdemirli'nin de takipte bulunduğu noktada yükselen alevler sonrası Azganlık Mahallesi kısmen boşaltıldı...

İstemeden Şovun Kralını Yapan Motosikletli 00:18

İstemeden Şovun Kralını Yapan Motosikletli

Motosikleti ile şov yapmak isteyen genç tam dengesini kaybedip kaza yapacakken motosikleti beklenmedik bir halde devrilmemiş ve genç motosikletine tekrar kavuşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşlar, izin belgesi 21:52

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşl

Corona virüs sebebiyle 05-06 aralık 2020 de iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu yasak süresince bir çok vatandaş gibi bende çalışıyor olduğum için izin belgesi ile dışardaydım. Fırsatını bulmuşken Kolaçan olar..

Tek terlikle sokağa kaçtı! 01:04

Tek terlikle sokağa kaçtı!

BİRLİKTE YAŞADIĞI ERKEK ARKADAŞINDAN DAYAK YEDİĞİNİ SÖYLEYEN KADIN ÇOCUĞUNU DA ALIP SOKAĞA KOŞTU. EVE TEKRAR GİREMEYİNCE POLİSİ ÇAĞIRDI. EKİPLER BAKIN NE YAPTI?..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Rogue Trooper Redux Launch Trailer PS4 01:34

Rogue Trooper Redux Launch Trailer PS4

Rogue Trooper Redux is OUT NOW for PlayStation 4! Rogue Trooper is back, remastered and revitalized in true high definition. Experience acclaimed combat and explosive third person action in this BAFTA-nominated tale of..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı 01:09

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kıskandırma oyunları oynuyor! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Ayperi ve Kaan boşandıktan sonra İstanbul'a..

Hatay'da deniz suyu önce çekildi sonra yeniden yükseldi 01:59

Hatay'da deniz suyu önce çekildi sonra yeniden yükseldi

Hatay’ın Payas ilçesi sahilinde denizin aniden çekilerek kayaların ortaya çıktığı ve ardından suların tekrar yükseldiği anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi...

AK Parti Sözcüsü Çelik- 'Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır' 11:22

AK Parti Sözcüsü Çelik- 'Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır. Bunlar yakın zamana kadar yüksek bir şekilde demokrasiden bahsediyorlardı, demokratik süreçleri desteklediklerinden bahsediyorlardı ama ilk muhtırayı g..

Akşener- -Böyle devlet yönetilmez- 01:52

Akşener- -Böyle devlet yönetilmez-

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER İSE ÜÇ HAFTALIK TAM KAPANMA ÇAĞRISINI TEKRAR EDERKEN, ELEŞTİRİ OKLARINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A YÖNELTTİ. KILIÇDAROĞLU'NUN, CUMHURBAŞKANI ADAYI OLABİLİRİM AÇIKLAMASINI DEĞERLENDİRDİ, CUMHUR İT..

Sıkıştığı Yerden Kurtarılmak İstemeyen Koyun 00:22

Sıkıştığı Yerden Kurtarılmak İstemeyen Koyun

Çocuklar oyun oynarken toprakta oluşan yarığa sıkışan koyunu fark etmişler. Koyunu uzun uğraşlar sonucu kurtarmışlar. Ancak koyun koşup tekrar yarığı sıkışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi 01:38

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu hav

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonlanmasıyla vatandaşlar İstanbul’a dönmeye başladı. Vatandaşların tekrar yollara düştüğü mega kentte E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Oluşan trafik yoğunluğu drone ile hava..

Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle 1:29:49

Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan 1990 Kadir inanır Full HD Tek Parça Sansürsüz - Yeşilçam Türk Filmi Film, haksızlıklar karşısında mücadele eden Tatar Ramazan’ın hikâyesini anlatır. Abidin Ağa’nın oğlunu öldürüp hapse giren Ramazan tahliy..

  • PengoTV tarafından
  • 22.402 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı 00:47

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit, Aslı ile bir araya geliyor; gizlenen gerçeklerin hesabı soruluyor! Aslı, sarhoş olduğu gecede Ferhat'ın kendisini öpmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Ferhat, Aslı'..

Karısını Arabanın Bagajıyla Trolleyen Adam 00:52

Karısını Arabanın Bagajıyla Trolleyen Adam

Arabası ile alışverişten dönen kadın defalarca kapatmasına rağmen tekrar açılan bagaj yüzünden zor anlar yaşamış. Ancak unuttuğu bir şey var arabanın yedek anahtarı da var.....

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İstanbul Boğazı'nı Motosikletle Geçti! 01:26

İstanbul Boğazı'nı Motosikletle Geçti!

Avustalyalı Robbie Maddison kendi tasarladığı özel motosikletiyle deniz üzerinde Avrupa’dan Asya’ya geçti. Ortaköy Meydanı’nın kıyısından harekete geçen Maddison, Anadolu yakasında Beylerbeyi Parkı’na uğrayarak 1,5 dakik..

Batman'da teröristlerin viran ettiği köylere yeniden huzur geldi 03:09

Batman'da teröristlerin viran ettiği köylere yeniden huzur geldi

Batman'ın Sason ilçesinde teröristlerin yakıp yıktığı ve vatandaşları zorla sürdüğü kırsaldaki köylerin güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesi sonucunda tekrar istikrara kavuşmasıyla vatandaşlar köylerine dönmeye başladı..

SIRTINDAKİ BIÇAKLA YARDIM İSTEDİ! 01:53

SIRTINDAKİ BIÇAKLA YARDIM İSTEDİ!

Denizli’de iki arkadaşın dehşete düşüren bıçaklı kavga görüntüleri kan dondurdu. Tartıştığı arkadaşına önce bıçak fırlatan kişi, yere düşen bıçağı tekrar alıp yakaladığı arkadaşının bu sefer sırtına sapladı. Canını kurta..

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey 04:34

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey

Yapmayın oynamak istemeyin adamı oynatmayın. Adam istemiyor üstüne gitmeyin sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli değil oynamak, bunu oynamayı sevenlere ispatlayacağım. Gözlerinizin önüne düğün sahnesini getirin herkes pist..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..