#Darbe araştırma

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı 04:44

15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında Mamak’taki Eşref Akıncı Kışlasından çıkıp Ankara’nın çeşitli yerlerine dağılan tankların görüntüleri ortaya çıktı....

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

15 Temmuz Fetö Darbesinde Yarasını Unutup Ağır Yaralının Yardımına Koştu 02:57

15 Temmuz Fetö Darbesinde Yarasını Unutup Ağır Yaralının Yardımına Koş

Yarasını unutup ağır yaralının yardımına koştu FETÖ darbe girişimi sırasında Ankara'da durdurmaya çalıştığı tankın üzerinde vurularak yaralanan Ağrılı Recep Kara, Koluma kan akmaması için sardığım bayrağı, bileğinden de..

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi 01:47

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan FETÖ firarisi Uslu evinin bulunduğu sokakta görüntülenmesine tepki gösterdi. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sorulara cevap vermeyen Uslu, AA ekibini polis çağırmakla tehdit etti...

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı 01:08

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı

Akıncı iddianamesinde teröristbaşı Fetullah Gülen'in Akıncı Üssü'nde kendisine bir ev inşa ettirdiğine yönelik belgeler yer almıştı. Savcılık böyle bir evin ne için kullanılacağına yönelik soruşturmasını derinleştirdi ve..

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu 02:06

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan Mutlucan Kılıç'ın ailesi evlat acısına oğullarıyla duydukları gururla katlanmaya çalışıyor. Anne Yıldız Kılıç, Oğlum vatan, millet ve bayrağı için şehit oldu. dedi..

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı 01:28

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı

CHP Antalya Milletvekili ve eski genel başkan Deniz Baykal, özel bir televizyon kanalında skandal sözler sarfetti. 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ ile mücadeleyi maskaralık olarak değerlendirdi. Bayka..

Akinci Base On Coup Plot Night- Hakan Karakus 03:33

Akinci Base On Coup Plot Night- Hakan Karakus

Darbe gecesi hakan karakuş..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları 01:00

Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da bombalamaya katılan helikopter pilotlarının telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Pilotlar konuşmalarında, Üzerinde mavi lamba olan ne varsa vuracağız. Polisleri vur polisleri ded..

  • En Yeniler tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akinci Base On Coup Plot Night - Mustafa Mete Kaygusuz 04:25

Akinci Base On Coup Plot Night - Mustafa Mete Kaygusuz

Darbe Gecesi Mustafa Mete Kaygusuz..

Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında 02:43

Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi faaliyetlerine katılan pilotların, Polisleri vurun talimatları telsiz konuşmalarına yansıdı...

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Turgut 02:53

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Tur

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Fetö’cü Hainler  Mavi Lamba Olanları Vurun 06:13

Fetö’cü Hainler Mavi Lamba Olanları Vurun

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından Kara Havacılık Komutanlığı'nda yaşananlarla ilgili iddianame tamamlandı. 152'si asker 155 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, helikopterler ile kule arasındaki ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet Durmaz 02:22

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet Dur

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet İlhan Ayşan 02:01

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet İlh

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Recep Özkan 02:18

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Recep Özk

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı 00:43

Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde aktif olarak bulunduğu belirlenen üç SAT komandosu, yurt dışına kaçmak için geldikleri Edirne'de yakalandı...

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı 00:25

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı

FETÖ‘nün darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan’a kaçan 8 askerden 2’si Atina’da hakim karşısına çıktı. Yunanistan Yüksek Mahkemesinde görülen davada savcı, Süleyman Özkaynakçı ve Bilal Kurugül’ün adil yargılanma..

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası 13:08

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, hain 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl öğrenildiğini ve daha sonra neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler v..