#Darbe girişimine

Yunanistan Firari Asker Kararı 00:44

Yunanistan Firari Asker Kararı

Türkiye'nin yeni iade talebi üzerine Yunanistan'a kaçan askerlerden üçü bugün Atina'da temyiz mahkemesine çıkarıldı. Mahkeme iade talebini reddetti. Mahkemeye çıkacak askerlerin isimlerinin Süleyman Özkaynakçı, Feridun ..

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

15 Temmuz Gecesinde Dehşete Düşüren Anlar 00:58

15 Temmuz Gecesinde Dehşete Düşüren Anlar

15 temmuz gecei görüntüleri..

15 Temmuz'da İki Oğlu Şehit Düşen Babadan Duygusal Konuşma 01:55

15 Temmuz'da İki Oğlu Şehit Düşen Babadan Duygusal Konuşma

15 temmuzda şehit düşen 2 kardeş..

Pkk Yöneticisi İtirafçıdan Fetö Gerçekleri 18:14

Pkk Yöneticisi İtirafçıdan Fetö Gerçekleri

A Haber'de yayınlanan Yazboz programında konuşan PKK-YPG yöneticisi itirafçı terör örgütünün İslam dinini kullanarak beyinlerini yıkadığını ifade etti. FETÖ'cü polisler sayesinde rahatlıkla sınırı geçip hendek kazdıkları..

İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar 08:38

İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar

Yazboz programında Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'e konuşan Nurettin Veren FETÖ'nün mahrem imamlarını anlattı. Adil Öksüz'ün bile üzerinde olan mahrem imamların hala yakalanmadığını belirten Veren, mahrem ima..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

Darbeci Komutan Vatandaşlara Acımadan Ateş Etti 00:59

Darbeci Komutan Vatandaşlara Acımadan Ateş Etti

Darbeci Komutan vatandaşlara acımadı..

Darbecilerin Namlularına Karşı Sakat Ayağıyla Koşan Dede 00:12

Darbecilerin Namlularına Karşı Sakat Ayağıyla Koşan Dede

Darbecilerin Namlularına Karşı Sakat Ayağıyla Koşan Dede izle..

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

Karlov Soruşturması Derinleşti 02:26

Karlov Soruşturması Derinleşti

Karlov suikasti ile ilgili soruşturma derinleştiriliyor. FETÖ'cü katil Mert Altıntaş'ın kasım ayı sonlarında Ankara'daki lüks bir otelde bir kişiyle görüştüğü ve görüştüğü kişinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey is..

Türk Çocuklarına Suriyeli Gönüllü Öğretmen 01:13

Türk Çocuklarına Suriyeli Gönüllü Öğretmen

TSK'dan Bölücü Terör Örgütüne Büyük Darbe izle..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Fetö'nün Yeni Yayınlanan  Sapkınlık  Görüntüleri 00:37

Fetö'nün Yeni Yayınlanan Sapkınlık Görüntüleri

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yıllar önce çekilen ve yeni ortaya çıkan görüntüleri örgütün nasıl bir sapkınlık içerisinde olduğunu gözler önüne serdi. Örgüt toplantısında konuşan FETÖ üyesi Gülen'e hitaben: Canlarımızı..

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı 00:54

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı

Ankara merkezli 81 ildeki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında Denizli'de gözaltına alınan 17 zanlıdan 15'i tutuklandı.'Mahrem imamlara' yönelik soruşturma kapsamı..

Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü 00:29

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü

Edinilen bilgiye göre; Balıkesir’in Paşaalanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Erzurum’da polis tarafından aranan ve FETÖ/PDY terör örgütünün irşad imamı olduğu iddia edilen M.H.K. (50) isimli şahıs yaşadığı evin 3. ka..

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Samsung Galaxy S8 Sağlamlık Testi 07:34

Samsung Galaxy S8 Sağlamlık Testi

Evet, sabırsızlıkla beklediğiniz S8 sağlamlık testi videomuzla karşınızdayız. Bu seferki sağlamlık testimizde S8'e yeni şeyler denedik. Mesela bir vidayı iyice ısıtıp üzerine attık ya da su testini telefon darbe aldıktan..

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı

Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey'e iletmiştir. Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural o..

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış 04:14

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in içinde olduğu makam aracına kamyon çarptı. Kazada, Başsavcı Alper ve şoförü hayatını kaybetti. Bir koruma ise ağır yaralandı. Şehit olan Başsavcı için Cumhuriyet Gazetesi v..

 Fetullah Gülen  Arjantin'i Düşünüyor 05:21

Fetullah Gülen Arjantin'i Düşünüyor

A Haber'de yayınlanan 'Arka Plan' programına konuk olan Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Arjantin'e kaçacağını söyledi....

Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat 01:56

Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan, FETÖ tehlikesine işaret etti. Ramazan ayında Teröristbaşı Gülen'in insanların manevi duygularını kullanarak eylem yapabileceğini aktaran Erdoğan, ..

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi 00:41

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi

ABD'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı Emre Çelik, Washington'da katıldığı bir toplantı çıkışında AA muhabirinin kendisine PYD ile ilgili soru sorması üzerine telaşlanarak hızla uzakla..

Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle 00:35

Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle

Kovandere’de şehit olan Sedat Çakmak’ın oğlu Ufuk, uyuşturucu bağımlısı olmuştur. Bir çete kavgası sonucu tesadüfen bulunur. Annesi Ayfer’le yaşamaktadır. Mesut durumu öğrenince, Sedat’ın ailesiyle ilgilenmediği için suç..

FETÖ'nün Kodları-Kemal Batmaz 02:19

FETÖ'nün Kodları-Kemal Batmaz

Kaynak Kağıt AŞ Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın FETÖ'cü darbenin darbenin çok kritik isimlerinden biri olduğu tespit edildi...