#Darbe kalkışmasından

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

Sözde Sıkıyönetim  Komutanının İşgal Görüntüsünü Andıran Adliye Ziyareti 02:12

Sözde Sıkıyönetim Komutanının İşgal Görüntüsünü Andıran Adliye Ziyare

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturmada tutuklanan, darbecilerin hazırladığı sözde atama listesinde Diyarbakır sıkıyönetim komutanı gösterilen 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz'ın işgali andıran adliye ziyar..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Ak Parti Yeni Reklam Filmini Yayımladı 03:26

Ak Parti Yeni Reklam Filmini Yayımladı

Sizin Darbe İmalı Reklam Filmlerinize İşte Bizim Cevab Reklam Filmimiz; -EVET ; ŞANDIR..

TÜRKSAT Baskını Davası Sanıkları Adliyede 00:59

TÜRKSAT Baskını Davası Sanıkları Adliyede

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT'a giderek yayınları kesmeye çalışan 5'i sivil, 16 sanığın yargılanacağı davada, sanıklar adliyeye getirildi...

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı 00:25

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı

FETÖ‘nün darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan’a kaçan 8 askerden 2’si Atina’da hakim karşısına çıktı. Yunanistan Yüksek Mahkemesinde görülen davada savcı, Süleyman Özkaynakçı ve Bilal Kurugül’ün adil yargılanma..

15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı 04:44

15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında Mamak’taki Eşref Akıncı Kışlasından çıkıp Ankara’nın çeşitli yerlerine dağılan tankların görüntüleri ortaya çıktı....

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

15 Temmuz Fetö Darbesinde Yarasını Unutup Ağır Yaralının Yardımına Koştu 02:57

15 Temmuz Fetö Darbesinde Yarasını Unutup Ağır Yaralının Yardımına Koş

Yarasını unutup ağır yaralının yardımına koştu FETÖ darbe girişimi sırasında Ankara'da durdurmaya çalıştığı tankın üzerinde vurularak yaralanan Ağrılı Recep Kara, Koluma kan akmaması için sardığım bayrağı, bileğinden de..

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi 01:47

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan FETÖ firarisi Uslu evinin bulunduğu sokakta görüntülenmesine tepki gösterdi. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sorulara cevap vermeyen Uslu, AA ekibini polis çağırmakla tehdit etti...

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı 01:08

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı

Akıncı iddianamesinde teröristbaşı Fetullah Gülen'in Akıncı Üssü'nde kendisine bir ev inşa ettirdiğine yönelik belgeler yer almıştı. Savcılık böyle bir evin ne için kullanılacağına yönelik soruşturmasını derinleştirdi ve..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu 02:06

'Benim Oğlum Vatan, Millet ve Bayrağı için Şehit Oldu

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan Mutlucan Kılıç'ın ailesi evlat acısına oğullarıyla duydukları gururla katlanmaya çalışıyor. Anne Yıldız Kılıç, Oğlum vatan, millet ve bayrağı için şehit oldu. dedi..

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı 01:28

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı

CHP Antalya Milletvekili ve eski genel başkan Deniz Baykal, özel bir televizyon kanalında skandal sözler sarfetti. 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ ile mücadeleyi maskaralık olarak değerlendirdi. Bayka..

Akinci Base On Coup Plot Night- Hakan Karakus 03:33

Akinci Base On Coup Plot Night- Hakan Karakus

Darbe gecesi hakan karakuş..

Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları 01:00

Darbeci Pilotların Kan Donduran Telsiz Konuşmaları

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da bombalamaya katılan helikopter pilotlarının telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Pilotlar konuşmalarında, Üzerinde mavi lamba olan ne varsa vuracağız. Polisleri vur polisleri ded..

  • En Yeniler tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

Akinci Base On Coup Plot Night - Mustafa Mete Kaygusuz 04:25

Akinci Base On Coup Plot Night - Mustafa Mete Kaygusuz

Darbe Gecesi Mustafa Mete Kaygusuz..

Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında 02:43

Darbeci Pilotlara 'polisleri Vurun' Emri Telsiz Kayıtlarında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi faaliyetlerine katılan pilotların, Polisleri vurun talimatları telsiz konuşmalarına yansıdı...

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Turgut 02:53

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Tur

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..