#Darbe kalkışmasından

Fetö’cü Hainler  Mavi Lamba Olanları Vurun 06:13

Fetö’cü Hainler Mavi Lamba Olanları Vurun

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından Kara Havacılık Komutanlığı'nda yaşananlarla ilgili iddianame tamamlandı. 152'si asker 155 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, helikopterler ile kule arasındaki ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet Durmaz 02:22

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet Dur

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet İlhan Ayşan 02:01

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet İlh

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Recep Özkan 02:18

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Recep Özk

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı 00:43

Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde aktif olarak bulunduğu belirlenen üç SAT komandosu, yurt dışına kaçmak için geldikleri Edirne'de yakalandı...

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası 13:08

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, hain 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl öğrenildiğini ve daha sonra neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler v..

Akinci base on coup plot night- Hakan Evrim 03:05

Akinci base on coup plot night- Hakan Evrim

Akinci base on coup plot night- Hakan Evrim izle 15 temmuz 2016 darbe girişimindeki akıncı üsttündeki pilot..

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı 03:51

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı

Teröristlere darbe üstüne darbe vuran güvenlik kuvvetleri geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde helikopter kazasında şehit olan askerlerin resimlerinin bulunduğu dev Türk bayraklarını Kato Dağı'n..

Fetö'cüler Darbeyi Kutlamış 01:52

Fetö'cüler Darbeyi Kutlamış

FETÖ'cü hainlerin, 15 Temmuz gecesi Cezayir makamlarına sunulmak üzere TSK'nın yönetime el koyduğunu onurla bildiririz diye yazı hazırladığı ortaya çıktı. Hazırlanan yazının Fransızca olarak kaleme alındığı, darbe başa..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Fetö'cülerin İdamını Görürsem Çoluk Çocuk Mutlu Olacağız 01:53

Fetö'cülerin İdamını Görürsem Çoluk Çocuk Mutlu Olacağız

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen özel harekat polisi Mustafa Aslan'ın ailesi, darbecilerin cezalandırılmasını bekliyor...

İşte Ateş Emri Verilme Anı 15 Temmuz Gecesi Köprüde Yaşananlar Kamerada 02:40

İşte Ateş Emri Verilme Anı 15 Temmuz Gecesi Köprüde Yaşananlar Kamerad

15 Temmuz gecesi darbe girişim sırasında Boğaziçi Köprüsünde (şimdi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü) Türk Ordusu üniforması giymiş hainler tarafından ateş emri verilme anının görüntüleri ortaya çıktı...

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı 01:23

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle, dönemin 3'üncü Komando Tugay Komutanı Ahmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 110'u tutuklu 320 askerin yargılan..

Fetö Lideri Gülen’den Darbecilere Övgü 00:33

Fetö Lideri Gülen’den Darbecilere Övgü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen, örgüt militanlarına seslendiği konuşmasında, “Ne 27 Mayıs'ta, ne 12 Mart'ta darbe yapanlar yiyeceğimizi veriyorlardı. Bir tokat vurmadılar, bir saygısızlık göstermedi..

Venezuela'da Kirli Plan 09:05

Venezuela'da Kirli Plan

Latin Amerika ülkesi Venezuela, uzun süredir sokak eylemleri ile gündeme geliyor. Yabancı güçlerin Nicolás Maduro yönetimine karşı yerel güçleri kullandığı ülkede son olarak bir de askeri darbe girişimi oldu. Başarısız d..

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..

Aranan Fetö Sanığı Antalya'da Yakalandı 00:36

Aranan Fetö Sanığı Antalya'da Yakalandı

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsü sırasında Ankara'da telsizle mavi ışıklı araçlara ateş edin talimatı verdiği belirtilen ve hakkında yakalama kararı bulunan sanık eski yarbay Antalya'da yakalandı..

Fetö'cü Yarbay Kendini  Rehber  Olarak Tanıtmış 03:25

Fetö'cü Yarbay Kendini Rehber Olarak Tanıtmış

15 Temmuz darbe girişimi sürecinde en kanlı talimatları verdiği belirlenen eski kurmay yarbay Özcan Karacan'ın memleketi Antalya'da saklandığı dönemde, kendini rehber olarak tanıttığı ve akrabalarına dahi izini belli etm..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:01

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun ..

15 Temmuz'da Hainler Genelkurmay'a Gelen Vatandaşları Böyle Şehit Etti 04:09

15 Temmuz'da Hainler Genelkurmay'a Gelen Vatandaşları Böyle Şehit Etti

5 Temmuz gecesi hain darbe girişimine engel olmak için Genelkurmay Başkanlığı'na akın eden vatandaşların hain darbeciler tarafından şehit edilme..

Darbecilerin Orgeneral Güler'i Kaçırmaya Çalıştıkları Ve Çatışma Anı Ortaya Çıktı 05:03

Darbecilerin Orgeneral Güler'i Kaçırmaya Çalıştıkları Ve Çatışma Anı O

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'i kaçıran darbeciler ile darbe karşıtı askerler arasında yaşanan çatışma anının görüntüleri ortaya çıktı...

Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında 03:21

Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan eylemlere ilişkin yargılanan ve tüm suçlamaları reddeden darbeci askerlerin, karargahın demir kapısını kırarak içeriye giren halkı şehit edip dışarıya ..