#Darbe kalkışmasından

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor 01:48

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, FETÖ soruşturması kapsamında bizde 317 kişi görevden uzaklaştırıldı. Daha sonra KHK ile 175 kişi ihraç edildi. Şu anda 299 kişiyle il..

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı 00:23

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda 40 rütbeli asker gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamınd..

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez 16:07

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez Başbakan Binali Yıldırım: 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk istişare toplantımızı yeni bir ümit ve heyecanla yapıyoruz. Rabbim bizleri millete hizmet davamızdan bir an bile geri..

Mursi'nin Cezası Onandı 00:39

Mursi'nin Cezası Onandı

Mursi'nin Cezası Onandı Darbeci Sisi yönetimi Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında skandal bir karar verdi. Mursi hukuksuz darbe mahkemesi tarafından 20 yıl hapse mahkum edildi..

Fetö Firarisi Osman Özsoy Toronto’da Görüldü 01:06

Fetö Firarisi Osman Özsoy Toronto’da Görüldü

Fetö Firarisi Osman Özsoy Toronto’da Görüldü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan firari Osman Özsoy, Kanada’nın Toronto kentinde görüldü...

Adalet Bakanı Bozdağ- 'Türkiye-Abd ilişkileri Bir Terörist Yüzünden Olumsuz Noktaya Gelmesin 01:34

Adalet Bakanı Bozdağ- 'Türkiye-Abd ilişkileri Bir Terörist Yüzünden Ol

Adalet Bakanı Bozdağ- 'Türkiye-Abd ilişkileri Bir Terörist Yüzünden Olumsuz Noktaya Gelmesin Adalet Bakanı Bozdağ, Gülen'in iade edilmemesi Türkiye ile ABD arasındaki ilişkileri olumsuz etkileyecektir. Biz istiyoruz ki..

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu 04:21

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu İlker Başbuğ 'Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinde tek kaldığı dönem oldu' 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması durumunda nerede olacağımızı unutmama..

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi 05:30

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi Esma'ya yazılan mektubu Dursun Ali Erzincanlı okudu Mısır'da İhvan Lideri Muhammed El Biltaci'nin darbeci askerler tarafından şehit düşürülen kızı Esma için ya..

  • Dini Mubin tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor 02:07

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı Nurettin Baransel Kışlası'ndaki asker ve askeri araçların taşınması sürüyor. FETÖ'nü..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

12 Eylül Belgeseli Bölüm 2 41:54

12 Eylül Belgeseli Bölüm 2

12 Eylül Belgeseli Bölüm 2..

12 Eylül Belgeseli Bölüm 3 35:14

12 Eylül Belgeseli Bölüm 3

12 Eylül Belgeseli Bölüm 3..

12 Eylül Belgeseli Bölüm 4 44:27

12 Eylül Belgeseli Bölüm 4

12 Eylül Belgeseli Bölüm 4..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Konya Merkezli Fetö Operasyonu 00:59

Konya Merkezli Fetö Operasyonu

Konya Merkezli Fetö Operasyonu Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında merkezi Konya olduğu öğrenilen 17 ilde operasyon başlatıldı. 73 asker FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında g..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü 00:44

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte destek sağladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 işadamından 2’si tutuklandı. Tutuklanan ..

Fetö'cüler Plaka Tanıma Sistemini Kapatmış 01:29

Fetö'cüler Plaka Tanıma Sistemini Kapatmış

Fetö'cüler Plaka Tanıma Sistemini Kapatmış Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden Sakarya Emniyet Müdürlüğüne atanan Pınarbaşı, Şanlıurfa'da plaka tanıma sisteminin FETÖ'nün toplantılarında verilen talimatla kapatıldığını beli..

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 02:41

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 24'te yayınlanan Günün Manşeti programında Ersoy Dede ve Hikmet Genç, bugün FETÖ ve PKK soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu konuştular...

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı 00:40

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi talebine ilişkin, Sayın Bozdağ'ın gezisinin, aradaki ilişkileri daha da net bir hale getirdiği ve Feto'nun iadesi ya da geçi..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Cübbeli Ahmet Hoca- FETÖ'nün Dölleri Gibi Doğuracaksan 00:34

Cübbeli Ahmet Hoca- FETÖ'nün Dölleri Gibi Doğuracaksan

Cübbeli Ahmet Hoca- FETÖ'nün Dölleri Gibi Doğuracaksan..

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu 00:55

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu Uşak merkezi 26 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 16'sı daha adliyeye sevk edildi...

15 Temmuz Kahramanları Belgeseli 10:06

15 Temmuz Kahramanları Belgeseli

15 Temmuz Kahramanları Belgeseli..

Fetö Varlık Gösterdiği Tüm Ülkelere Karşı Büyük Bir Tehdit 02:08

Fetö Varlık Gösterdiği Tüm Ülkelere Karşı Büyük Bir Tehdit

Fetö Varlık Gösterdiği Tüm Ülkelere Karşı Büyük Bir Tehdit Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu açılış oturumunda konuştu...

Millet O Hainlerin Laflarını Böyle Yedirdi 04:00

Millet O Hainlerin Laflarını Böyle Yedirdi

Millet O Hainlerin Laflarını Böyle Yedirdi..