#Darbe kalkışmasından

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fetö Liderinin Yıllar Önce Gizli Bir Toplantıda Yaptığı Konuşma Ortaya Çıktı. İşte Fetö 50 Senelik Planını Anlatıyor. 00:29

Fetö Liderinin Yıllar Önce Gizli Bir Toplantıda Yaptığı Konuşma Ortaya

Fetö Liderinin Yıllar Önce Gizli Bir Toplantıda Yaptığı Konuşma Ortaya Çıktı. İşte Fetö 50 Senelik Planını Anlatıyor...

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

Fetö Haberleri 00:59

Fetö Haberleri

Fetö Haberleri İzmit Fetö'ye destek operasyonu: 13 esnaf adliyede..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü 01:01

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü Meksika'daki amatör küme maçında hakem Viktor Tejo'nun çaldığı faule Canarios-Rojo Gomez takımı oyuncusu Ruben Vasquez itiraz etti. Futbolcu, itiraz sırasında küfür de edince hakem kırm..

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı 02:12

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump seçilmesinin ardından Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu, terörist başı Gülen'in iade edilmesini istedi...

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama 05:04

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Donald Trump'ın seçim zaferinin Sürpriz bir sonuç olduğunu söyledi...

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Fetö'nün Cinnet Hali! Peygamber Efendimiz İçin Bunu Söylemiş 01:24

Fetö'nün Cinnet Hali! Peygamber Efendimiz İçin Bunu Söylemiş

Fetö'nün Cinnet Hali! Peygamber Efendimiz İçin Bunu Söylemiş..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı 00:30

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzakl

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı Son dakika gelişmesi...İçişleri Bakanlığı, bünyesinde FETÖ bağlantılı olduğu tespit edilen 20 mülki idare amiri görevden uzaklaştırıldı. ..

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 02:29

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Oper

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 14 ilde 'FETÖ ablası' operasyonu Konya merkezli 14 ilde Fethullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanmasının (FETÖPDY) 'Kadın ve öğrenci evle..

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu 00:50

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu Gülen'in namaz kılanlarla ilgili tarifi kendisini buldu Namazda gözlerini hareket ettirip etrafa bakanlar hakkında ağır sözler sarfeden Fetullah Gülen'in, namaz kı..

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

Adalet Bakanı Bozdağ Açıkladı... Fetö'den Kaç Kişi Tutuklu 11:38

Adalet Bakanı Bozdağ Açıkladı... Fetö'den Kaç Kişi Tutuklu

Adalet Bakanı Bozdağ Açıkladı... Fetö'den Kaç Kişi Tutuklu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ üyeliği ve darbe teşebbüsünden toplam olarak 39 bin 378 tutuklu var dedi. Cinsel istismar düzenlemesini de içeren torba tasa..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi 01:35

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüşen ve renkli kişiliğiyle tanınan Rusya Liberal Demokrat Partisi Lideri Vladimir Jirinovski, Türkiye-Rusya ilişkilerini ve 15 Temmu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'nin önüne kesme çabası olduğunu yineledi tarihi yapan millet olarak, tarihimizi gel..

Işık: 'Yunanistan'dan Beklentimiz Fetö'cülerin İadesinde Gayret 00:52

Işık: 'Yunanistan'dan Beklentimiz Fetö'cülerin İadesinde Gayret

Milli Savunma Bakanı Işık, Atina'daki temyiz mahkemesinin üç darbeci askeri iade etmeme kararı hakkında, Bizim Yunanistan hükümetinden beklentimiz kesinlikle bu FETÖ mensuplarının Türkiye'ye iadesiyle ilgili her türlü g..

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..