#Darbe kalkışmasından

Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı 07:35

Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı

15 Temmuz gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğünü bombalayan F-16 savaş uçaklarına ait görüntü kayıtlarına AA ulaştı. Kaynak :AA..

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı 00:57

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Kaçaklılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince E..

FETÖ Lideri Gülen'den Yine Beddua Seansı! 00:38

FETÖ Lideri Gülen'den Yine Beddua Seansı!

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen, örgüt üyelerine yaptığı son konuşmada itirafçı olan kişileri yerden yere vurarak yine beddua seansı düzenledi. Malikanesinde örgüt üyelerine konuşan Fetullah Gülen, FETÖ ope..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Fetullah Gülen ByLock'u Anlatırken Böyle Salağa Yattı 00:34

Fetullah Gülen ByLock'u Anlatırken Böyle Salağa Yattı

Terör örgütü lideri Fetullah Gülen son konuşmasında, FETÖ'nün haberleşmek için kullandığı 'ByLock' programından bahsederken salağa yattı. Fetullah Gülen'in suratını şekilden şekile sokması ve ilk defa 'ByLock' ismini duy..

15 Temmuz Gecesi Yaralılardan Kan Donduran Görüntüler! 00:51

15 Temmuz Gecesi Yaralılardan Kan Donduran Görüntüler!

15 TEMMUZ GECESİ GÖRÜNTÜLER..

15 Temmuz Gecesinde Dehşete Düşüren Anlar 00:58

15 Temmuz Gecesinde Dehşete Düşüren Anlar

15 temmuz gecei görüntüleri..

15 Temmuz'da İki Oğlu Şehit Düşen Babadan Duygusal Konuşma 01:55

15 Temmuz'da İki Oğlu Şehit Düşen Babadan Duygusal Konuşma

15 temmuzda şehit düşen 2 kardeş..

Pkk Yöneticisi İtirafçıdan Fetö Gerçekleri 18:14

Pkk Yöneticisi İtirafçıdan Fetö Gerçekleri

A Haber'de yayınlanan Yazboz programında konuşan PKK-YPG yöneticisi itirafçı terör örgütünün İslam dinini kullanarak beyinlerini yıkadığını ifade etti. FETÖ'cü polisler sayesinde rahatlıkla sınırı geçip hendek kazdıkları..

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar 08:38

İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar

Yazboz programında Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'e konuşan Nurettin Veren FETÖ'nün mahrem imamlarını anlattı. Adil Öksüz'ün bile üzerinde olan mahrem imamların hala yakalanmadığını belirten Veren, mahrem ima..

Darbeci Komutan Vatandaşlara Acımadan Ateş Etti 00:59

Darbeci Komutan Vatandaşlara Acımadan Ateş Etti

Darbeci Komutan vatandaşlara acımadı..

Darbecilerin Namlularına Karşı Sakat Ayağıyla Koşan Dede 00:12

Darbecilerin Namlularına Karşı Sakat Ayağıyla Koşan Dede

Darbecilerin Namlularına Karşı Sakat Ayağıyla Koşan Dede izle..

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Karlov Soruşturması Derinleşti 02:26

Karlov Soruşturması Derinleşti

Karlov suikasti ile ilgili soruşturma derinleştiriliyor. FETÖ'cü katil Mert Altıntaş'ın kasım ayı sonlarında Ankara'daki lüks bir otelde bir kişiyle görüştüğü ve görüştüğü kişinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey is..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Türk Çocuklarına Suriyeli Gönüllü Öğretmen 01:13

Türk Çocuklarına Suriyeli Gönüllü Öğretmen

TSK'dan Bölücü Terör Örgütüne Büyük Darbe izle..

Fetö'nün Yeni Yayınlanan  Sapkınlık  Görüntüleri 00:37

Fetö'nün Yeni Yayınlanan Sapkınlık Görüntüleri

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yıllar önce çekilen ve yeni ortaya çıkan görüntüleri örgütün nasıl bir sapkınlık içerisinde olduğunu gözler önüne serdi. Örgüt toplantısında konuşan FETÖ üyesi Gülen'e hitaben: Canlarımızı..

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü 00:29

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü

Edinilen bilgiye göre; Balıkesir’in Paşaalanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Erzurum’da polis tarafından aranan ve FETÖ/PDY terör örgütünün irşad imamı olduğu iddia edilen M.H.K. (50) isimli şahıs yaşadığı evin 3. ka..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Yunanistan Firari Asker Kararı 00:44

Yunanistan Firari Asker Kararı

Türkiye'nin yeni iade talebi üzerine Yunanistan'a kaçan askerlerden üçü bugün Atina'da temyiz mahkemesine çıkarıldı. Mahkeme iade talebini reddetti. Mahkemeye çıkacak askerlerin isimlerinin Süleyman Özkaynakçı, Feridun ..