#Darbe kalkışmasından

Fetö-Chp Bağlantısı Deşifre Oldu 01:05

Fetö-Chp Bağlantısı Deşifre Oldu

Sabah gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ bağlantısını çok çarpıcı belgelerle deşifre etti. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Fatih Gürsul'un FETÖ'nün siyaset...

Cumhuriyet Gazetesi Yöneticisi Murat Sabuncu'dan Bylockcu İtirafı 01:01

Cumhuriyet Gazetesi Yöneticisi Murat Sabuncu'dan Bylockcu İtirafı

Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarlarının yargılandığı 19 sanıklı davanın ikinci duruşması İstanbul Adalet Saray'ında görüldü....

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı 01:06

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı

Güvenlik güçleri Gaziantep'de terör örgütü DEAŞ ve PKK'ya yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. DEAŞ hücre evlerine yapılan baskında FETÖ'nün yayın organları tarafından çıkartılan kitaplar ele geçirildi. 5 DEAŞ'lı...

FETÖ'nün 38 yıl Önceki Konuşması Dinletildi 01:41

FETÖ'nün 38 yıl Önceki Konuşması Dinletildi

DİYANET İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından Kendi Dilinden FETÖ-Örgütlü Bir Din İstismarı başlığı altında hazırlanan çalışma, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen basın...

Diyanet'in Fetö Raporu 01:42

Diyanet'in Fetö Raporu

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulunca FETÖ elebaşının 40 yıllık dini söyleminin incelendiği çalışma tamamlandı. Raporu açıklayan Diyanet İşleri Başkanı Profesör Doktor Mehmet Görmez, Bu bir sızma hareket..

15 Temmuz Karanlık Gece 02:23

15 Temmuz Karanlık Gece

15 Temmuz da yapılan hain saldırıyı sizler için derledik topladık vede karşınızda..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Pkklı 00:59

Uzaylı Pkklı

Silahlı İHA ve insanlı keşif uçaklarının akınları PKK’yı bunalttı. Teröristler termal kameralardan kaçabilmek için alüminyum folyoya sarınmaya başladı. TSK’nın son dönemde terörle mücadelede özellikle SİHA’lar (Silahlı İ..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Sanıklarına Tek Tip Kıyafet 01:50

FETÖ Sanıklarına Tek Tip Kıyafet

FETÖ sanıklarına tek tip kıyafet uygulaması konusunda çalışmalar sürüyor. Kıyafetler gömlek-pantolon ya da tulum şeklinde olacak. Adalet Bakanı, yasal çalışmalar tamamlandıktan sonra konunun netleşeceğini söyledi...

Fetö-Chp İlişkisindeki Şok Detaylar 15:00

Fetö-Chp İlişkisindeki Şok Detaylar

a haber de yayınlanan memleket meselesi programında fetö-chp ilişkisi ele alındı..

Fetö'nün Gaybubet Birimi Nasıl Çalışıyordu 09:03

Fetö'nün Gaybubet Birimi Nasıl Çalışıyordu

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman önemli açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün yargıdaki 'Gaybubet' biriminin nasıl çalıştığını...

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı 00:32

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan çiftin, örgüte ait 442 bin 15 doları yastık içerisinde sakladıkları tes..

'FETÖ Sanıklarının ek Süre Talebi Suçluluk Telaşından 03:00

'FETÖ Sanıklarının ek Süre Talebi Suçluluk Telaşından

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Çokan, (FETÖ sanıkları) Yargılamanın gecikmesi için adeta ellerinden gelen her türlü çabayı gösteriyor. Biz buna suçluların telaşı olarak bakıyoruz. dedi...

Fetö-Chp  İlişkisindeki Sır Detaylar 07:40

Fetö-Chp İlişkisindeki Sır Detaylar

A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ birlikteliği ele alındı. Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu konuya ilişkin çok çarpıcı analizlerde bulundu. Sofuoğlu Kılıçdaroğlu'nun eylem..

Kılıçdaroğlu, Fetö'cü Ekrem Dumanlı İle Ne Konuştu 04:58

Kılıçdaroğlu, Fetö'cü Ekrem Dumanlı İle Ne Konuştu

MİT TIR'ları ihanetinde kirli ittifak gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam ediyor. A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında Sabah gazetesi özel istihbarat şefi Nazif Karaman, ihanet görüntülerinin Cumhuriyet gaze..

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı 02:04

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına katılan Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın terörist katili ile FETÖ'cü polis müdürü arasındaki bağlantıyı analiz etti....

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında 02:21

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında

ABD Başkanı Donald Trump'ın Danışmanı Walid Phares, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtlayan danışman, Trump darbeye karşı Türk halk..

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Fetö'nün Firari iş Adamlarının Abd'deki İş Yerleri 03:59

Fetö'nün Firari iş Adamlarının Abd'deki İş Yerleri

FETÖ firarisi Fetin ve Fatih Kazancı kardeşlerin ABD’de seramik ve mermer işletmeleri olduğunu tespit eden AA muhabirleri aileye ait Tile Optima ve Firuze adlı mermer ve seramik işletmelerini Virginia ve New Jersey'de gö..

Fetö'nün  Yargıtay İmamı  Kuseyri'nin Eşinden Müştekilere Tehdit 01:33

Fetö'nün Yargıtay İmamı Kuseyri'nin Eşinden Müştekilere Tehdit

FETÖ'nün Yargıtay imamı olduğu öne sürülen Kuseyri'nin de yargılandığı davanın görüldüğü mahkeme salonunun dışında, Kuseyri'nin eşi Bedia ve kardeşi Cem Kuseyri, müştekiler Öztürk ve Akgeyik'i Bu yaşadıklarınız daha b..

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

Menfez Faresi Paşa ve İmam Lakaplarını İlk Defa Duydum 00:26

Menfez Faresi Paşa ve İmam Lakaplarını İlk Defa Duydum

Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında yargılanan ve esasa ilişkin savunmasını yapan sanık Zekeriya Kuzu, “Yakalandığım menfezde 'Paşa' dediler, Emniyette ise 'imam' Ben bu lakapları ilk defa duydum” dedi...

Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı 02:07

Taburcu Olan 15 Temmuz Gazisi Sevgi Gösterileriyle Karşılandı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında tankın üzerindeyken hainlerin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan Halil Algan, bir yıl süren tedavisinin ardından memleketi Mardin'e geldi. Algan: Şükürler olsun, ölmedik, ölsem de..

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi 00:48

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi

Fetullahçı terör örgütüne bağlı READ Vakfının halihazırda Tenneessee eyaletindeki okullarına 3 okul ekleme talebi reddedildi. Örgüt İlk, orta ve lise okulları açmak için Tennessee'de bulunan dokuz üyeli Shelby İlçesi Eği..

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor 01:10

Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor

Fuat Uğur ve Cem Küçük, TGRT Haber’de yayınlanan bugünkü Medya Kritik programında üstü örtülmüş dosyalarla izleyenlerin karşısına çıktı. Cem Küçük Ahmet Hakan'a Soruyor Fetö'den Tutuklu Avukat Cesim Parlak ile Nasıl Bir..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri 02:14

Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri

FETÖ'nün ASELSAN'daki yapılanmasıyla ilgili bilgilere ulaştı. Örgütün, veri depolamada kullandığı USB'leri nasıl kaçırdığı ortaya çıktı. FETÖ'nün çalışanlara ödenen yıllık banka promosyonlarını dinen caiz değil diyerek..

Meral Akşener'i Birde Böyle Dinleyin 01:58

Meral Akşener'i Birde Böyle Dinleyin

Şu sıralar FETÖ'nün talimatıyla parti kurma çalışması yapan Akşener'i birde böyle dinleyin. Akşener'in FETÖ'ye destek geçmişini hatırlatan konuşmalarından derlenen video klip sosyal medyada hızla yayılıyor. İşte Akşener'..

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı 00:51

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı

Yunanistan'ın Rodos adasına gitmeye çalışan C.B, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'ndan (FETÖ/PDY) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolü..

Patates Tabancası İle Hedefi Yanlış Tutturmak 00:57

Patates Tabancası İle Hedefi Yanlış Tutturmak

Zavallı adam kafasına alacağı darbe için o kadar da hazırlık yapmış. Bilseydi o hazırlığı billurlarına da yapardı...

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce