#Darbe kalkışmasından

3 FETÖ'cü Yunanistan'a Kaçmaya Çalışırken Yakalandı 01:14

3 FETÖ'cü Yunanistan'a Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10 kişiden 3'ü “FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olmak” suçundan tutuklandı...

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:05

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında bulunan üst düzey komutanların darbeciler tarafından Akıncı Üssü'ne götürülme görüntüleri ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti 00:59

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığına tankla gelen darbeci askerin, kalkışmayı durdurmak için sokağa çıkan vatandaşa ateş etme anına ait fotoğraflar orta..

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanmasına Başlandı 00:10

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanma

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğünde darbeci askerlere direnmek isteyen polis memurlarını engelledikleri iddia edilen 1'i firari 7 sanık hakkın..

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasında 01:59

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasın

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'nde yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Akıncı Üssü'ndeki pistin bombalanması esnasında asker yakın..

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö’den Aranan Şüpheli Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı 00:34

Fetö’den Aranan Şüpheli Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, FETÖ’nün yurt dışı yapılanması kapsamında aranan bir kişi, Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken polis ekipleri tarafından yakalandı...

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 00:10

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

22 Kasım 2017 09:00 PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla..

Tümgeneral Gençtürk'ün Derdest Edildiği Anlara Ait Görüntüler Dosyada 00:30

Tümgeneral Gençtürk'ün Derdest Edildiği Anlara Ait Görüntüler Dosyada

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki eylemlere ilişkin görülen dava dosyasına, darbeci üsteğmen Çelikoğlu'nun, Tümgeneral Gençtürk'ü elleri bağlı ve ağzına bant çekilmiş şekilde derdest etti..

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Zor Soru 01:47

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Zor Soru

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Burdur 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, KHK'yı eleştiren Kılıçdaroğlu'na, Darbe girişimi olursa vatandaşlar memlekete sahip çıkmasın mı? sorusunu yöneltti...

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Onlar Bağdat Caddesi'nde Tankları Alkışlıyorlardı 00:50

Onlar Bağdat Caddesi'nde Tankları Alkışlıyorlardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin 15 Temmuz darbe girişimine mukavemet göstermediğini belirterek, Onlar tam aksine Bağdat Caddesi'nde tankları alkışlıyorlardı dedi...

15 Temmuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı 06:48

15 Temmuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı

15 Temmuz Hain Darbe girişimi gecesine ait Kısıklı'da yaşananlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde vatandaşlar araçlarıyla Kısıklı'ya giden yolu keserken, bir özel harekat polisi de vatandaşları organize ederek ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti 01:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti...

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu 01:47

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti. Ziyarette Gündüz'ün sigara içtiğini duyan Erdoğan'ın, gazinin sigarasını aldığı..

Ömer Halisdemir'in 'Vur' Emri Aldığı Anlar 03:13

Ömer Halisdemir'in 'Vur' Emri Aldığı Anlar

Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Halisdem..

Özel Kuvvetler Komutanlığı Girişinde 16 Temmuz Sabahı Yaşananlar Kameralara Yansıdı 01:59

Özel Kuvvetler Komutanlığı Girişinde 16 Temmuz Sabahı Yaşananlar Kamer

FETÖ'nün darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı girişinde 16 Temmuz sabahı yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı...

28 Şubat'ta Mağdur 15 Temmuz'da Gazi Oldular 02:44

28 Şubat'ta Mağdur 15 Temmuz'da Gazi Oldular

28 Şubat sürecinde baskılara maruz kalan, sonrasında askerlikten ihraç edilen Salih Gürsel Pembeçiçek ile Murat Karakoca, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesi için canlarını siper ederek gazi oldu...

Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunuluyordu' 02:18

Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunulu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, 28 Şubat sürecinde ana haber bültenleri korku filmi yayınlar gibi sunuluyordu. 'Postmodern darbe' deniyor ama bunun da sebebi bir algı operasyonunun ..

Hakkari'de Pkk İnlerine Bahar Operasyonu 01:49

Hakkari'de Pkk İnlerine Bahar Operasyonu

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik 600 güvenlik görevlisinin katılımıyla başlatılan operasyonda terör örgütüne ağır darbe vuruldu...

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu 02:15

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik 600 güvenlik görevlisinin katılımıyla başlatılan operasyonda terör örgütüne ağır darbe vuruldu...

'Tarih Bir Gecede Değişti' 02:58

'Tarih Bir Gecede Değişti'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin açıktan bir işgal girişimi olduğuna dikkat çeken Karagül '15 Temmuz'..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak 01:00

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak

Darbe girişiminin püskürtülmesinde kritik görev üstlenen kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in katillerine verilecek ceza bu hafta belli olacak. 19 Nisan'da görülecek davada savcı, Halisdemir'i şehit eden Fatih Şahin ve M..

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler 01:52

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişiminde emekli Korgeneral Şanver'in kızının düğününün yapıldığı Moda Deniz Kulübü'nün darbecilerce basılması ve dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Ünal'ın alıkonulmasına ilişkin yeni gör..