#Darbe kalkışmasından

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ???? 04:07

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ????

O Şarkıyı Çal şarkı sözleri ile Gözümün içine bakmasaydın Kalpten kalbe akmasaydın İçime işleyip yakmasaydın sen Gecemi gündüze katmasaydın Güneş gibi doğup batmasaydın Keşke bana bunu yapmasaydın sen Hani hiç kıyamazd..

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

Payitaht Abdülhamid 2. Bölüm 2:28:46

Payitaht Abdülhamid 2. Bölüm

Global Monarşi hesaplar peşinde… İngilizler, Sultan Abdülhamid’in (Bülent İnal) hilafet makamının kudretiyle Hindistan’da büyük darbe almışlardır. “Düşman” bu hamleye karşılık Sultan Abdülhamid’e büyük bir tertip peşine ..

  • Diziler tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HERKESİ UYARIYORUM! 1:25:00

HERKESİ UYARIYORUM!

GELEMEZLER! DEPREM GERÇEKLERİ! SEÇİM ÖNCESİ BÜYÜK TEHLİKE! Banu Avar nasıl uyarmıştı? Deprem sonrası İlk 48 saatin önemi! TSK neden sahada değildi? Sahra hastanelerinin önemi nedir? 1999 depreminde neler yaşanmıştı? Em..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce