#Darbeci askerlerin

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi 00:49

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi

İngiltere ile Arjantin arasında yaşanan Falkland Savaşı’nda hayatını kaybeden askerler yıllardır Falkland Adaları'ndaki isimsiz mezarlarda yatıyor. Uluslararası Kızılhaç Komitesi, İngiltere ile Arjantin arasında imzalana..

  • Umut Tv tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
47. Yol Film İzle 1:45:01

47. Yol Film İzle

Olayların yaşandığı zamanlar henüz 2.dünya savaşının ilk zamanlarıdır. İtalya'da bir dağda yoğun kar yağışı altında brezilya'lı bir grup askerin bulunduğu yerde bir patlama olur ve ne yapacaklarını şaşıran askerlerin bir..

  • Tv Series tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu 01:20

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu

İşgal altındaki Batı Şeria'da işlenen insan hakları ihlâllerini kayıt altına alan insan hakları örgütü B'tselem, İsrailli askerlerin El Halil'de 8 yaşındaki Filistinli Sufian Abu Hitah'ı, kendilerine taş atan çocukları b..

1980 Yılı Ankara Üniversitesi Öğrenci İşgali izle 04:42

1980 Yılı Ankara Üniversitesi Öğrenci İşgali izle

1980 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın ve Yayın Yüksekokulundaki öğrenci işgali ve askerlerin kampüse giriş görüntüleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1922 Büyük Taarruz Meydan Muharebesi izle 12:48

1922 Büyük Taarruz Meydan Muharebesi izle

Büyük Taaruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi. Taarruz için hazırlık yapan askerlerin görüntüleri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle 51:33

Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle

Savaş Karakaş, Peter Stanley ve Keith Jeffery'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 1. bölümünde; Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'na girmesi, İngiltere'nin Yeni Zelanda ve Avustralya'dan topladığı askerler, Çanakkale Sa..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı  Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- 00:21

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fra

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- Şırnak'ta yakalanan 2 YPG'li terörist, Çek vatandaşı çıktı. Teröristler, Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde öze..

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. 02:06

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Aske

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 89'uncu gününde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) El Bab bölgesindeki ilerleyişi sırasında DAEŞ militanları taraf..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Çanakkale Geçilemedi 2.Bölüm izle 51:11

Çanakkale Geçilemedi 2.Bölüm izle

Savaş Karakaş, Peter Stanley ve Keith Jeffery'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 2. bölümünde; İtilaf devletlerinin yaptığı kara taarruzları, Conk Bayırı'ndaki çıkarmalar ve AE2 denizaltısının batırılması konu edilmekted..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Rus Savaş Gemisi İstanbul Boğazı’ndan Geçti 02:24

Rus Savaş Gemisi İstanbul Boğazı’ndan Geçti

Rus Donanması’na ait 152 borda numaralı “Nikolay Filchenkov” isimli savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçti. Savaş gemisinin geçişi esnasında mürettebatın sahili izlediği, askerlerin ise silahla nöbet beklediği görüldü...

Etek Altı Tahmin Etme Yarışması 04:35

Etek Altı Tahmin Etme Yarışması

Etek erkekler için bir ata mirasıdır çünkü tarihin bilinen ilk yıllarından itibaren giyilen giysilere bakıldığında ünlü askerlerin, yöneticilerin ve halkın, kullanımı ile dikimi daha basit olduğu için etek giydiği görülm..

  • JET TV tarafından
  • 4.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı 01:59

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı

Hakkari’deki vatandaşlar, 2800 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezinde askerlerle birlikte halay çekti. Şehirden 12 kilometre mesafede bulunan kayak merkezine akın eden Hakkarili vatandaşlar, burada kaymanın sevincini yaşad..

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü  Klibi 01:29

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü Klibi

Jandarma Genel Komutanlığı, Anneler Günü dolayısıyla bazı komutanlar ve askerlerin oynadığı bir klip hazırladı. Klipte komutanlar ile askerler, sevgi dolu sözlerle annelerinin bu özel gününü kutladı...

Fare Ölüsü İle Devresini Korkutan Asker (Küfür İçerir) 01:31

Fare Ölüsü İle Devresini Korkutan Asker (Küfür İçerir)

Askerlerin birbirine yaptığı şakaların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de uyuyan devresinin üzerine ölü fareyi bırakıp korkutan askeri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün İstanbul'daki  Ana Darbe Davası 02:18

FETÖ'nün İstanbul'daki Ana Darbe Davası

15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gaziler, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile darbe girişimine katılan askerlerin, hak ettikleri şekilde yargılanmasını ve adaletin yerini bulmasını istiyor...

Uzay Oyunları  Film İzle 1:53:48

Uzay Oyunları Film İzle

Gavin Hood tarafından yönetilen film, Orson Scott Card'ın klasikleşmiş bir bilim kurgu romanından uyarlanmıştır. Düşman bir uzaylı topluluğu dünyaya saldırır. Donanma komutanı olan Mazer Rackham, onlarla kahramanca müc..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı 03:51

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı

Teröristlere darbe üstüne darbe vuran güvenlik kuvvetleri geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde helikopter kazasında şehit olan askerlerin resimlerinin bulunduğu dev Türk bayraklarını Kato Dağı'n..

Arabayı Dağıtıp Tekrar Düzen Askerler 02:07

Arabayı Dağıtıp Tekrar Düzen Askerler

Arabayı dağıtıp tekrar düzen askerlerin ilgi çekici videosu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı 00:57

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tatbikatta 3'üncü safha bugün başladı. Alana getirilen Irak askerleri, Türk askerleriyle birlikte tatbikat yaptı. Yaklaşık 1 saat süren tatbikatta, başta tan..