#Darbeci askerlerin

Çinli Askerlerden İzlenmesi Zevkli Kung Fu Şovu 02:25

Çinli Askerlerden İzlenmesi Zevkli Kung Fu Şovu

Çinli askerlerin hazırladığı gösteride disiplin ve dikkatin pik yaptığı şov, izlenme rekoru kırdı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Babalarına Kavuşan Asker Çocukları 02:23

Babalarına Kavuşan Asker Çocukları

İzne gelen askerlerin çocukların kavuşma anı..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askerlerden Kahkahaya Boğan Skeç 00:43

Askerlerden Kahkahaya Boğan Skeç

Askerlerin hazırladığı dede-torun skeci sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Mehmet Yanar tarafından Youtube'da paylaşılan video kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü...

  • PengoTV tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler 00:44

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler

Erzincan Orduevi'nde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, asker olduğu öğrenilen bir kişi elindeki kediyi feci şekilde dövüyor. Daha sonra kediyi demirlere vuran şahıs, savunmasız canlıyı yola doğru fırlatıyor. Yer..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde! 00:45

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde!

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlatılan tatbikat, Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor. Irak sınırındaki Habur Sınır Kapısı..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Amerikan Askerlerine Uygulanan Ciddiyet Testi 01:09

Amerikan Askerlerine Uygulanan Ciddiyet Testi

Amerikan Hava Kuvvetlerine muhafız olmak için askerlerin tabi tutuldukları ciddiyet sınavı...

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gringo Fragmanı 02:49

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Topçu Birlikleri Afrin'deki Terör Hedeflerini Ateş Altına Aldı 00:37

Topçu Birlikleri Afrin'deki Terör Hedeflerini Ateş Altına Aldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Zeytin Dalı Harekatı’nda askerlerin şehit düştüğü, terör örgütünün işgalindeki alanlara top atışı gerçekleştiriliyor...

Gringo Fragmanı 01:45

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Şehit Binbaşı Dunca'nın Eşi : 'Eşim Rahat Uyuyacak' 01:57

Şehit Binbaşı Dunca'nın Eşi : 'Eşim Rahat Uyuyacak'

Afrin'deki askerlerin, kent merkezini ele geçirmesinin ardından gönderdiği videolu mesajı izleyen şehit Mithat Dunca'nın eşi Lütfiye Dunca, Eşimin intikamını çok şükür almışlar. O da orada rahat uyuyacak. diye konuştu...

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi 00:38

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların yer aldığı koğuşta tünel kazılarak firar girişiminde bulunuldu. Edinilen bilgilere..

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sansasyonel Eylem Yapacaklar 01:58

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sans

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli albay Ahmet Zeki Üçok, yurtdışına kaçan FETÖ'cü askerlerin suikast timi oluşturduklarını ve yeni bir eylem hazırlığı içinde olduklarını ileri sürdü. Kanal D haberden Ber..

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm İzle 2:27:08

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Jadotville Kuşatması Türkçe Dublaj İzle 1:48:26

Jadotville Kuşatması Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip 00:54

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e moral için klip çekti. Reyhanlı Ortaokulu öğrencileri, okullarının bahçesinde bir araya gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'nda şe..

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması 02:13

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi'nde Afrin'deki şehit askerlerin anıldığı program sırasında başka bir grup tarafından saldırıya uğrayan öğrencilerle ilgili olarak İstanbul'daki tüm üniversitelerde ortak basın açıklaması yapıldı ve ..

Öğrencilerden Afrin Şehitleri İçin Kuş Cenneti 02:42

Öğrencilerden Afrin Şehitleri İçin Kuş Cenneti

Büyükada İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Afrin'de şehit olan askerlerimiz için kuş evler yaptı. Şehitlerin adı yazılan evleri ormanda ağaçlara asan öğrenciler, şehit askerlerin adını tekmil getirdi...

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Gerçek Hayatta PUBG Oynayan Türk Askeri 00:19

Gerçek Hayatta PUBG Oynayan Türk Askeri

Son dönemin en popüler oyunlardan birisi olan PUBG, Türk askeri tarafından gerçek hayata uyarlandı. Arazide kendi aralarında eğlenceli bir şekilde oyunu taklit eden askerlerin o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Overlord Türkçe Altyazılı Fragman 02:10

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman

İkinci dünya savaşında, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başa..

Köylülerin Mehmetçik heyecanı! 01:30

Köylülerin Mehmetçik heyecanı!

ERZİNCAN KIRSALINA GÖREVE GİDEN KOMANDOLARIN YOLU, KALKANCI KÖYÜNDEN GEÇTİ, KÖYÜN YAŞLILARI ASKERLERİN GELİŞİNİ ÖYLE BÜYÜK BİR HEYECANLA KARŞILADI Kİ, MEHMETÇİK O KÖYDEN AYRILIRKEN DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI..

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Acil İniş Yapan Mehmetçik'e Köylüler Kucak Açtı 00:30

Acil İniş Yapan Mehmetçik'e Köylüler Kucak Açtı

Afyonkarahisar'da helikopterle acil iniş yapan askeri personele köy halkı kucak açtı. Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Alanyurt Köyü sınırlarında askeri bir helikopter teknik bir aksaklık nedeniyle acil iniş yaptı. Helikop..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..