#Darbenin Şifreleri 1999 yılında hazırlanan raporda gizli

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor 03:32

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor Arka Plan programına katılan Takvim yazarı Bülent Erandaç başka hiçbir ülkede askeri hukukçuların darbenin içinde yer aldığını söyledi. Bunların merkezi New York, Londra ve Be..

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke 02:10

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke

Mısır'da yaptığı askeri darbenin ardından Cumhurbaşkanlığına gelen Abdülfettah Es Sisi yönetimi, aldığı yardım kesilince Suudi Arabistan yönetimine tehditlerde bulundu. Mısır basını yakın zamanda methiyeler düzdüğü Kral ..

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş 02:30

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu. STV'nin dizisinde Büyükelçi Karlov'a yapılan suikastin birebir senaryosunun yer almasının ardından daha önceki dizilerde de bu tür senaryoları..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler 02:45

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbenin kontrollü olarak yapıldığını iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na kritik bir soru sordu. TGRT'de soruları yanıtlayan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na ABD'den kim mail gönderdi? diye ..

12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri İzle 04:04

12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri İzle

12 Eylül 1980 askeri darbesi ve darbenin TRT'ye etkileri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri izle 04:04

12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri izle

12 Eylül 1980 askeri darbesi ve darbenin TRT'ye etkileri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Kodları Kemal Batmaz 02:19

FETÖ'nün Kodları Kemal Batmaz

Kaynak Kağıt AŞ Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın FETÖ'cü darbenin çok kritik isimlerinden biri olduğu tespit edildi...

Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartılması 03:10

Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartı

Yeni ortaya çıkan görüntülerde, Yeşilköy Hava Harp Okulu'nda darbecilerin halka ateş açtığı görüntüler, şüphelilerin darbe girişiminde kullandıkları helikopterlerin çıkartılma anları ile darbenin bastırılmasının ardından..

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu 00:32

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu

Arabasını temizlerken bir süre sonra yukarıdan sesler geldiğini fark eden adam, binanın çatısından kopan büyük beton parçasını görerek geriye çekildi. Adam ezilmekten son anda kurtulurken, beton parçası arabasının üzerin..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Sevda Kuşun Kanadında 26.Bölüm 2:01:05

Sevda Kuşun Kanadında 26.Bölüm

Ömer’e Büyük ŞoknÖmer Filiz’i kurtarmak ve Kaşıyaralı’ya istediği parayı vermek için istemese de silah satışına tekrar başlar. Büyük bir silah siparişi gelmiştir ancak alıcıların kim olduğunu bilmemektedir. Teslimat yeri..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman gibi karşılandı 01:17

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaran iki kişi ve bir Fransız gazetecinin mahkeme süreci devam ediyor. Skandalı ortaya çıkardıkları gerekçesi ile hedef tahtasında bulunan bu kişiler Lüksemburg'da sivil toplum örgütleri ta..

Donald Trump'a 'Protez' Koruma! 01:12

Donald Trump'a 'Protez' Koruma!

Amerikalılar, yeni başkanları Trump'a alışmaya çalışıyor. Alışamayanlarsa, işi ölüm tehdidine kadar vardırıyor. Hal böyle olunca, başkanı korumakla görevli gizli servis de tetikte. Bakın, yeni başkan, gizli servis tarafı..

Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi 00:09

Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi

Bir Çocuğun Gülmesiyle Güzelleşecek Dünya sloganıyla gerçekleştirilen akıma Mesut Özil de katılıyor ve küçük kıza gizli bir numara yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar İpek  Yalnız Kalacaksın 04:45

Yaşar İpek Yalnız Kalacaksın

Yaşar İpek - Yalnız Kalacaksın Şarkı Sözleri Sona yaklaştık görüyorum, biliyorum sevgilim Sadece ne gün bu evden gideceğini bilmedim Ya ben böyle bir çare Tanımadığım hallerde Düşe kalka harcanırsam Ölmez miyim söyle Ya..

Düşman Hattı Sekizinci Ekip Film İzle 1:37:39

Düşman Hattı Sekizinci Ekip Film İzle

Amerikan donanmasına bağlı bir grup asker gizli görevde afrikada göreve gider , bu gizli görevin amacı terör örgütüne satılmaya çalışılan uramyumlu silah satışı gerçekleşmesini engellemektir. Düşman Hattı Sekizinci full..

  • Tv Series tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Kimim Who Am I Film İzle 1:41:45

Ben Kimim Who Am I Film İzle

Ben Kimim? – Who Am I filminin konusu, Asosyal bir bilgisayar dehası olan 25 yaşındaki Benjamin, karizmatik hacker olan Max’in dikkatini çeker ve onun CLAY isimli hacker grubuna katılır. Gizli tuttukları kimlikleriyle CL..

Sicario Film İzle 2:01:20

Sicario Film İzle

Meksika şehrinde Sicario kelimesinin anlamı tetikçi anlamına gelir. Amerika ve Meksika sınırında işlenen suçlarlar ilgili gizli bir fbı ajanı görevlendirilir. Görevi uyuşturucuya destekveren olarak görev almasıdır. Ama ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınırsızlar Fragmanı 00:56

Sınırsızlar Fragmanı

Bir grup süper kahramanın maceralarını konu alan film “Sınırsızlar” TV'DE İLK KEZ, Perşembe 20.00'de Kanal D’de ekrana geliyor. Soğuk Savaş döneminde Patriot adlı bir organizasyon çok gizli bir projeye imza atar. Süper..