#Darbeye hayır

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Ayşen Birgör Ahdım Olsun 05:48

Ayşen Birgör Ahdım Olsun

Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağı..

Sinan Akçıl - Ayıp Yani 04:11

Sinan Akçıl - Ayıp Yani

Ayıp yani, bende bir şey mi eksik ki? Çevremizden utan bari, Herkes her gün beni övüyor, Kayıp yani seninle sildim son aşk tarihi, Çık önümden çekil bari belki kısmetim kapanıyor, Hayır yani, Anlaşılmaz kaçış hali Ama be..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 11. Bölüm Fragmanı 01:10

Çocuklar Duymasın 11. Bölüm Fragmanı

Haluk, mutfağa giriyor olanlar oluyor! Meltem, Haluk'un devamlı Hayır demesinden şikayetçi oluyor ve o her hayır dediğinde kalkıp oynayacağını söylüyor. Haluk ise bu durumu kabullenemiyor. Haluk, stajyerlerini akşam y..

Erol Budan - Kendin Bilirsin 04:46

Erol Budan - Kendin Bilirsin

Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım! taş kalbin sev..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Evren Adam - Yanacaksın 02:55

Evren Adam - Yanacaksın

Yanacaksın şarkı sözleri ile Nerdeydi bugüne kadar Hiç çalışmayan o aklın Bak bak bak sen, pişmanmış Hadi bi' uza, boy ver bakalım Olaya senin tarafından da baktım Maalesef ki yine ben haklıydım Belki bir umut, empat..

Elif Işık - Bencil 03:09

Elif Işık - Bencil

Bencil şarkı sözleri ile Ruhumu hapsettim kalbine Ben tutsağım tutsak Kendi hayallerimden Bihaber kaldım Yine de burada, Seninle birlikte olmanın Vereceği mutluluk Sensizken yapabileceklerimin Heyecanını karşılamı..

Biz Dünyadan Gider Olduk | Yunus Emre (Final Sahnesi) 03:08

Biz Dünyadan Gider Olduk | Yunus Emre (Final Sahnesi)

Biz Dünyadan Gider Olduk Biz dünyadan gider olduk, kalanlara selam olsun, Bizim için hayır dua kılanlara selam olsun. Ecel büke belimizi, söyletmeye dilimizi, Hasta iken halimizi soranlara selam olsun. Tenim ortaya aç..

  • TEK KANAL tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Otobüsün İçinde Minibüsün Çarptığı Adam 00:32

Otobüsün İçinde Minibüsün Çarptığı Adam

Nasıl otobüs acaba bu? Böyle bir darbeye rağmen yerinden kımıldamadı (otobüs kesin bilgi). Adamın gerçekten verilmiş sadakası varmış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Luke Cage 1.Sezon 1.Bölüm Altyazılı İzle 53:56

Luke Cage 1.Sezon 1.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. Daredevil’ın bir başka..

  • Tv Series tarafından
  • 3.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Luke Cage 1.Sezon 2.Bölüm Altyazılı İzle 57:16

Luke Cage 1.Sezon 2.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. Daredevil’ın bir başka..

  • Tv Series tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Luke Cage 1.Sezon 3.Bölüm Altyazılı İzle 54:55

Luke Cage 1.Sezon 3.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. 1.sezon. 3 Bölüm seyre..

  • Tv Series tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Luke Cage 1.Sezon 4.Bölüm Altyazılı İzle 50:55

Luke Cage 1.Sezon 4.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. Daredevil’ın bir başka..

  • Tv Series tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Luke Cage 1.Sezon 6.Bölüm Altyazılı İzle 51:36

Luke Cage 1.Sezon 6.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. Daredevil’ın bir başka..

  • Tv Series tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2013 Mısır Askeri Darbesi izle 02:21

2013 Mısır Askeri Darbesi izle

2013 yılında Muhammed Mursi'ye yapılan askeri darbe sonrasında darbeye karşı olan vatandaşların protestoları, William Joseph Burns'ün Mısır'a yaptığı ziyaret ve basın açıklaması hakkındaki haber...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'da Darbe Karşıtı Gösteriler izle 01:37

Mısır'da Darbe Karşıtı Gösteriler izle

2013 yılında Mısır'daki askeri darbeye karşı çıkanların gösterileri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış! 03:43

Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış!

Saldırıyı planlayan Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'n aynı zamanda seri katil Atalay Filiz'in öldürdüğü Göktuğ Demirarslan'ın da babası olduğu ortaya çıktı. Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ı Darbeye ..

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında 02:21

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında

ABD Başkanı Donald Trump'ın Danışmanı Walid Phares, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtlayan danışman, Trump darbeye karşı Türk halk..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Bize Diz Çökün Diyenler, Kıtalar Yönetmiş Bir Milletin Hafızasını Unutuyorlar 08:50

Bize Diz Çökün Diyenler, Kıtalar Yönetmiş Bir Milletin Hafızasını Unut

Biz; 15 Temmuz'u yaparız, Türkiye'yi işgal ve iç savaş senaryolarıyla karıştırırız, Meclis'i bombalarız, sokaklarda sivilleri katlederiz, insanları tankların altında ezeriz, o örgüt liderini Pensilvanya'da koruruz, darbe..