#Darbeye hayır

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Hometown Glory 03:35

Adele - Hometown Glory

I've been walking in the same way as I did Missing out the cracks in the pavement And tutting my heelstrutting my feet “Is there anything I can do for you dear? Is there anyone I can call?” “Nothank you, please M..

  • PengoTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sam Smith - Stay With Me 03:29

Sam Smith - Stay With Me

Stay With Me (Verse 1:) Guess it's true, I'm not good at a one-night stand But I still need love cause I'm just a man These nights never seem to go to plan I don't want you to leave, will you hold my hand? (Chorus:) Oh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Ellie Goulding - Burn 03:58

Ellie Goulding - Burn

Burn We, we don't have to worry 'bout nothing Cause we got the fire, and we're burning one hell of a something They, they gonna see us from outer space, outer space Light it up, like we're the stars of the human race, h..

  • PengoTV tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CHPli Başkanın Dili Sürçtü Evet Çağrısı Yaptı! 02:57

CHPli Başkanın Dili Sürçtü Evet Çağrısı Yaptı!

Gaflarıyla sürekli gündemde olan CHP genel başkanlarından sonra il başkanları da gaf yapmaya başladı.Hayır mitingi için yapılan gösteride evet çağrısı yaptığı an oldukça trajikomikti.:))..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cansu Dere Kimdir ? 05:10

Cansu Dere Kimdir ?

Adı Soyadı: Cansu Dere Doğum Tarihi: 14 Ekim 1980 Nereli: Ankara Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.76 cm Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü(Yarıda bıraktı) Se..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayıcık Bombo 1.Bölüm 06:01

Ayıcık Bombo 1.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir...

Burcu Esmersoy Kimdir? 02:00

Burcu Esmersoy Kimdir?

Adı Soyadı: Burcu Esmersoy Doğum Tarihi: 2 Ekim 1976 Nereli: İstanbul Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.70 Cm Göz Rengi: Mavi Saç Rengi: Açık Sarı Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Sevgilisi: Tuna ..

Kaan Urgancıoğlu Kimdir? 03:37

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu Adı Soyadı: Kaan Urgancıoğlu Doğum Tarihi: 8 Mayıs 1981 Nereli: İzmir Burcu: Boğa Kilosu: 75 Boyu: 1.71 Göz Rengi:Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi mezunu Sevgilisi..

Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğuzhan Koç Kimdir? 02:44

Oğuzhan Koç Kimdir?

Adı Soyadı: Oğuzhan Koç Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1985 Nereli: Erzincan - Refahiye Burcu: Boğa Kilosu: 62 Boyu: 1.70 m Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Siyah Eğitim Durumu: Sevgilisi: Yağmur Tanrısevsin Evli mi: Hayır Eşi..

Ebru Öztürk Kimdir? 00:57

Ebru Öztürk Kimdir?

Adı Soyadı: Ebru Öztürk Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1986 Nereli: Konya Burcu: Boğa Kilosu: 54 Boyu: 1.69 Göz Rengi: Siyah Saç Rengi: Sarı Eğitim Durumu:Konya Selçuk Üniversitesi Mezunudur Sevgilisi: Bilinmiyor Evli ..

Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet 01:00

Almanya'dan Terör Yandaşlarına Özel Hizmet

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması yaklaştıkça Almanya'nın Türkiye karşıtı hamleleri hem artıyor hem de gittikçe seviyesizleşiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanlarına konuşma izni bile vermeyen Almanya, Köln şehrind..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Edis - Dudak 04:05

Edis - Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Ayıcık Bombo 19.Bölüm 06:00

Ayıcık Bombo 19.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir. Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor...

Ayıcık Bombo 25.Bölüm 03:30

Ayıcık Bombo 25.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir. Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor. Yalnı..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Türk Süpermen (1979) - Asla Korkmayın!  Türk Süpermen burada! 03:30

Türk Süpermen (1979) - Asla Korkmayın! Türk Süpermen burada!

Bak! Gökyüzünde! Bu bir kuş! Bir uçak! Hayır, bu Türk Süpermen! Rüzgarlı silahlı, topaklı Türk süpermen lekeli zeminlerin önüne uçar, hareket etmeyen bir treni durdurur ve filmi tersine çeviren o kadar zor birine yumruk ..

  • PengoTV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kk'nın Çocukluğu :) Temsili 00:26

Kk'nın Çocukluğu :) Temsili

çocuklugunda nasılsa bir kişi büyüdügündede aynıdır degişmez..

Kemal en Sonda Dayanamadı EVET Dedi 00:30

Kemal en Sonda Dayanamadı EVET Dedi

moralim bozuk ooldugu zaman Kemal Kılıçdaroglu konuşmalarını seyrediyyorum sonra gülme kırizine giriyorum .harbi ne kadar güldüm..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..