#Dave east maybach blocboy jb rover remix

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1 14:48

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2 07:10

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
WizKid - Come Closer ft Drake 03:35

WizKid - Come Closer ft Drake

[Intro: Drake & Wizkid] Go outside, big time forward, heh Starboy dey here suh [Verse 1: Wizkid] Came into the game, no one replace me Me love my Hennessy straight with no chaser All of my guys know me all about me pape..

Arabaların Yıllar İçinde Ne Kadar Sağlamlaştığını Gösteren Video 00:54

Arabaların Yıllar İçinde Ne Kadar Sağlamlaştığını Gösteren Video

Araçlara çarpışma testi uygulayan Euro NCAP 20. yılına özel bir video yayınladı. Videoda 1997 model Rover 100 ve 2015 model Honda Jazz'ın çarpışma görüntüleri karşılaştırıldı. Yıllar içerisinde gelişen teknoloji ile araç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arazi Aracı Çamura Böyle Saplandı 01:42

Arazi Aracı Çamura Böyle Saplandı

4x4 Land Rover Defender marka arazi aracı, zorlu etabı aşmak isterken çamura adeta balıklama dalıyor...

Karşınızda 2018 Model BMW X7 04:43

Karşınızda 2018 Model BMW X7

Karşınızda 2018 Model BMW X7 - Range Rover'ın Tahtı Sallanıyor!..

  • BETA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:17

Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Hook] Yeah, ey geh bei Seite du Schlampe Es ist der Big Boss im seidenen Mantel (aah, Eyy) Ich pumpe die eisernen Hanteln Reguliere die Szene allein, denn die ganzen Rapper sind G-technisch auf Messdienerlevel Kid ich h..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan Fragman Geldi! 02:22

Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan Fragman Geldi!

Kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Baustista, Vin Diesel, Bradley Cooper gibi isimleri bulunduran Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan yeni fragman geldi. İlk filmi ile 2014’ün en iyi filmleri arasında gösterilen Gu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Blade Runner 2049 Fragmanı Yayınlandı! 01:46

İlk Blade Runner 2049 Fragmanı Yayınlandı!

Harrison Ford ve Ryan Gosling’li kadrosuyla dikkat çeken Blade Runner 2049’dan ilk fragman yayınlandı. İlk filmi yöneten Ridley Scott’un bu defa yapımcılığını üstlendiği filmde ayrıca Robin Wright, Dave Bautista, Ana de ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aubrey Plaza ve Alison Brie’li The Little Hours’dan Fragman Geldi! 02:03

Aubrey Plaza ve Alison Brie’li The Little Hours’dan Fragman Geldi!

İlgi çekici konusuyla dikkatleri üzerine çeken The Little Hours’dan fragaman yayınlandı. Aubrey Plaza, Alison Brie, Kate Micucci, Dave Franco, John C. Reilly, Molly Shannon, Fred Armisen, Jemima Kirke ve Nick Offerman gi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fotoğrafçıyı Ziyaret Eden Kutup Tilkisi 00:52

Fotoğrafçıyı Ziyaret Eden Kutup Tilkisi

Fotoğrafçı Dave Brigg, Kuzey Kanada bölgesinde bulunan dağlık bölgede yanına gelen kutup tilkisini böyle görüntülemiş...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

Escape Plan 2 Hades Orijinal Fragmanı 02:08

Escape Plan 2 Hades Orijinal Fragmanı

Kaçış Planı filminin devam halkasında yönetmenliği Steven C. Miller üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Dave Bautista, Sylvester Stallone, Jesse Metcalfe, Curtis '50 Cent' Jackson gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu i..

Blade Runner 2049  Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:39

Blade Runner 2049 Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford’un boy göstereceği filmin kadrosunda kilit bir rol için Oscar ödüllü oyuncu Jare..

  • PengoTV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017) 02:38

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017)

Bu yıl içinde vizyona girecek olan Ninjago temalı yeni Lego filmi The Lego Ninjago Movie’nin ilk fragmanı yayınlandı. The Lego Batman Movie, önümüzdeki cuma gösterime girecek. Ancak Lego ve Warner Animation Group, bu sır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New Girl 6.SEZON 18.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER 21:08

New Girl 6.SEZON 18.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER

New Girl season 6 episode 18 Young Adult. Jess, yeterince iyi bir müdür olmayabileceğinden endişe duyduğunda, Nick ve The Pepperwood Chronicles'ı onu öğrencilerle popüler hale getirmeye adamıştır When Jess worries that s..

  • Tv Series tarafından
  • 2.214 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Ariana Grande - positions (official video) 02:57

Ariana Grande - positions (official video)

Directed by Dave Meyers Director Rep: Lark Creative Production Company: Freenjoy Produced by Nathan Scherrer & Whitney Jackson Director of Photography: Scott Cunningham Production Designer: Tino Shaedler Editor: Alyssa O..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

g a ѕ p e d a l @cι̇rcι̇ozan reмι̇х 03:24

g a ѕ p e d a l @cι̇rcι̇ozan reмι̇х

GAS PEDAL ORİGİNAL REMİX dinle..

Riposta - Nestemate 03:45

Riposta - Nestemate

RIPOSTE - lyrics by Buke & Gase MEDULLA OBLONGATA (meddling with my medulla oblongata) you treat me like a nurse in your arms sterile in my white paper crown when will you get better so i can sew our lips together seems..

Japonya’nın 5 Yıldızlı Treni 01:09

Japonya’nın 5 Yıldızlı Treni

East Japan Railway firması, piyano eşliğinde müzikten restoranları aratmayan yemek odalarına kadar pek çok hizmetin bulunduğu yataklı treni basına tanıttı. Trenin, Tokyo ile ülkenin kuzeyi arasında sefer yapacağı açıklan..

  • Umut Tv tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lowriders Fragmani 02:22

Lowriders Fragmani

Danny, East LA'nın ruhsal araba kültürü ortamında, eski okuldaki babası (Demián Bichir) ve eski kardeşi (Theo Rossi) tarafından yaşayan alçak gönüllü dünyasıyla yakalanan yetenekli bir genç sokak sanatçısı ve adrenalin- ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..