#David

Supergirl 3. Sezon 22. Bölüm Fragmanı 00:41

Supergirl 3. Sezon 22. Bölüm Fragmanı

Supergirl 3. Sezon 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Haziran Pazartesi Günü CW'de Supergirl 3x22 Extended Promo/Preview Make It Reign Supergirl Season 3 Episode 22 Extended Promo Supergirl 3x22 Extended Pro..

Supergirl 3. Sezon 23. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:41

Supergirl 3. Sezon 23. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Supergirl 3. Sezon 23. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) Yayınlandı. Yeni Bölüm 18 Haziran Pazartesi Günü CW'de Supergirl 3x23 Promo/Preview Battles Lost and Won (Season Finale) Supergirl Season 3 Episode 23 Promo Supergi..

Creed II Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:53

Creed II Türkçe Altyazılı Fragmanı

Adonis Creed için hayat daha dengeli olmaya başlamıştır. Kişisel sorumlulukları ve önündeki önemli maç arasında büyük bir mücadele vermektedir. Ocak 2019'da sinemalarda. Yönetmen: Steven Caple Jr. Oyuncular: Michael B. J..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Are You Human? 1. Sezon 10. Bölüm 1:00:02

Are You Human? 1. Sezon 10. Bölüm

Nam Shin III kendi seçimlerini yapar. Ye-na babasının gerçek yüzünü keşfeder. David, projenin gizemli bağışçısıyla buluşur...

  • Koreli tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 12. Bölüm 59:48

Are You Human? 1. Sezon 12. Bölüm

Nam Shin III, gerçek Nam Shin ile yüz yüze gelir. So-bong ve David, Ro-ra'nın fikrini değiştirebilmek için iş birliği yapar...

  • Koreli tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 15. Bölüm 59:37

Are You Human? 1. Sezon 15. Bölüm

orla Nam Shin'in kuklası yapılan Nam Shin III, özgürlüğü için mücadele eder. Ro-ra, David'in sırrını öğrenir...

  • Koreli tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 5 yıl önce
INNA - Maza - Official Video 03:18

INNA - Maza - Official Video

Music and Lyrics: Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alexandru Cotoi, David Ciente, Luisa Luca, Elena Alexandra Apostoleanu..

Ezhel - Sakatat (Live) 02:43

Ezhel - Sakatat (Live)

►Music: Lyrics by: Sercan İpekçioğlu Music by: David Tobias Hofmann, Joachim Piehl, Jonas Nikolaus Lang, Martin Peter Willumeit Produced by: Jugglerz Vocals & Guitars: Sercan İpekçioğlu (Ezhel) Bass: Rene Flächsenhaar..

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak 14:36

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak

Rusya ve Ukrayna heyetleri Türkiye'de görüşecek. Ukraynalı müzakereci David Arakhamia, Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakerelerde bir sonraki turun 28-30 Mart tarihlerinde Türkiye'de yüz yüze yapılacağını açıkladı. Cumh..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Sessiz Savaşlar için Sessiz Silahlar 03:10

Sessiz Savaşlar için Sessiz Silahlar

The Robot's Rebellion (1994)..

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kıskanç Türkçe Altyazılı Fragman 01:50

Kıskanç Türkçe Altyazılı Fragman

Kıskanç, orta yaş krizine giren ve çevresindeki herkesi kıskanmaya başlayan bir kadının hikayesini anlatıyor. Bir üniversite profesörü olan Nathalie eşinden boşanmış bir kadındır. Orta yaşlarına varan Nathalie çevresinde..

Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle 2:14:38

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle

Fury, 1945 yılının Nisan ayında, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde geçiyor ve Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman'dan oluşan müfrezenin, 300 düşman..

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle 1:25:46

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle

Black Mirror Bandersnatch filminin yönetmeni David Slade ve senaryosu Charlie Brooker tarafından yazılmıştır. İngiltere ve Abd yapımı olan film Dram, Gizem, Bilim-Kurgu türündedir. 02 Aralık 2018 (ABD)'de yayınlanan film..

Glass Petals - Burner 03:29

Glass Petals - Burner

Glass Petals - Burner Listen Director: Jacob Crawford Producers: Jacob Crawford & Jon Ross DOP: Chris Clark First AD: Jon Ross Key Grip: Cam Osborne Best Boy: Jenelle Hangerman Drone Operator: Jacob Crawford Drone Came..

Gökçe Bahadır - Sana Doğru 03:49

Gökçe Bahadır - Sana Doğru

Gökçe Bahadır - Sana Doğru Dinle Sana Doğru şarkı sözleri ile Herkes seçer kendi yolunu Bilmem ki mutsuzluk mu sonu Şu günlük güneşlik dünyada Bulur en zorunu Benim yolumsa sana doğru Dolandı durdu Çıkmazmış bir soka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle 2:13:59

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle

Deadpool 2 2018 1080p Full HD Film izle Wade Wilson yani Deadpool hayatının aşkı olan Vanessa’yı kaybettikten sonra bir süre intihar etmeyi bile düşünür ve hayattan elini etiğini çeker. Deadpool’un hayata bağlanması için..

Hardwell x Bizzey x Lil Kleine x Chivv - Ze Willen Mee 03:25

Hardwell x Bizzey x Lil Kleine x Chivv - Ze Willen Mee

Hardwell x Bizzey x Lil Kleine x Chivv - Ze Willen Mee Yabancı Müzik Dinle Director: Caio Silva Co Director: Jonas Beck D.O.P: Michel Blom 1e CA: Jeffrey Harmunanto Producers: Pearl Minaj & Josemar Hailand Productie assi..

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Justin Bieber - Yummy (Official Video) 03:50

Justin Bieber - Yummy (Official Video)

Directed by Bardia Zeinali Produced by Roisin Audrey Moloney Executive Producers: Danielle Hinde, Jason Cole Video Commissioner: Yolande Geralds Production Company: Doomsday Entertainment Director of Photography: Ben Car..

Şenay- Sev Kardeşim 03:28

Şenay- Sev Kardeşim

Şenay - Sev KardeşimnnBak kardeşim nElini ver bana nGel kardeşim nNeşe getirdim sana nAl kardeşim nYe, iç, gül, oyna nnSar kardeşim nKolunu boynuma nSev kardeşim nCanım feda yoluna nTap kardeşim nTüm insanlara nDünyaya g..

  • TEK KANAL tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to Say Goodbye (1997) [720p] 05:08

Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to Say Goodbye (1997) [720p]

In November 1996, Andrea and Sarah Brightman were invited to perform the duet 'Time To Say Goodbye (Con Te Partirò)' at the farewell contest of the German World Light-Heavyweight boxing champion, Henry Maske. A national ..

Aleyna Tilki - Sır 03:28

Aleyna Tilki - Sır

Söz-Müzik:Aleyna Tilki Produced by Diplo, Jr. Blender & Max Jaeger. Additional Production by ARYAY, Can Atayilmaz. Thomas Wesley Pentz (Diplo) Philip Meckseper (Jr. Blender) David Mickey Karbal (ARYAY) Maximilian Jaeger..

Ezhel - Mayrig (Live) 03:27

Ezhel - Mayrig (Live)

►Music: Lyrics by: Sercan İpekçioğlu Music by: David Tobias Hofmann, Joachim Piehl, Jonas Nikolaus Lang, Martin Peter Willumeit Produced by: Jugglerz Vocals & Guitars: Sercan İpekçioğlu (Ezhel) Bass: Rene Flächsenhaar..

Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer 01:37

Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer

Set more than a decade after the events of the first film, “Avatar: The Way of Water” begins to tell the story of the Sully family (Jake, Neytiri, and their kids), the trouble that follows them, the lengths they go to ke..

Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer 01:37

Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer

Set more than a decade after the events of the first film, “Avatar: The Way of Water” begins to tell the story of the Sully family (Jake, Neytiri, and their kids), the trouble that follows them, the lengths they go to ke..