#David beckham

Shrink Tanıtım Fragmanı 02:25

Shrink Tanıtım Fragmanı

Shrink Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. David Tıp Fakültesinden Borçlu Olarak Bitiren Bir Doktor. Borçlarını Kapatması İçin Çalışması Gerek David Birçok Tuhaf Ve İlginç Hasta İle Başa Çıkmak Zorunda...

Evsiz Bir İnsana Sarılır mıydınız 03:43

Evsiz Bir İnsana Sarılır mıydınız

Evsiz bir insan olduğunu ve insanlara sarılmak istediğini belirten David isimli Youtuber insanların karşısına çıkmış. Para yerine sarılmak isteyen David’e bakalım kimler karşılık vermiş efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:57

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Denizde şiddetli fırtınaya yakalanan bir çift aklını kaçırmış bir adam ve psikolojik bozuklukları olan oğlunun yaşadığı gözlerden uzak bir kara parçasına sığınmak zorunda kalır. Zorla alıkonulan, dövülen ve cins..

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner ola..

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:57:46

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:53

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal olayları incelemeye devam eden Lorraine (Vera Farmiga) ve Ed (Patrick Wilson) çifti, bu sefer Londra'nın kuzeyindeki Enfield bölgesine araştırmaya gidiyor. Eşinden boşanmış Peggy Hodgson (Frances O'Co..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:25

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Truth or Dare bir partide Doğruluk mu Cesaret mi oynayan bir grup gencin başına gelenleri anlatıyor. Gençlerden biri (Felix) seçilince oyun çığırından çıkar. Birkaç ay sonra aynı gençler Felix’in düzenlediği bir..

Roseanne 10. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:15

Roseanne 10. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Roseanne 10. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Nisan Salı Günü ABC'de Roseanne 10x05 Promo/Preview Darlene v. David Roseanne Season 10 Episode 5 Promo Roseanne 10x05 Promo Darlene v. David (HD) Johnn..

Searching Orijinal Fragmanı 02:34

Searching Orijinal Fragmanı

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırlar..

DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ? 15:12

DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ?

Dünyayı perde arkasından yönetenler hakkında birçok görüş belirtildi ve hala yeni yeni teoriler ortaya atılıyor. Biz bu kez David Icke'ın gözünden bakmak istedik. David Icke'ın yorumlarını bazen gayet mantıklı bulmakla b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 7 ay önce
Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:55

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan r..

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:52

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : 2. Dünya Savaşı bitmiştir. Savaşın etkilerini üzerinden atamayan Merrin, gizemli bir Bizans kilisesiyle ilgili bir arkeolojik kazının liderliğini yapmak durumunda kalır. Kilisenin hemen altında çok daha antik b..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

MERO - Bogota (Official Video) 04:16

MERO - Bogota (Official Video)

#BOGOTA #SEELE Video by 100blackdolphins directed by PLUG a MMAATTCCHH production director: jakub rzucidlo visual lead: tatjana wenig director of photography: ali akgül head of production: ronja prinz creative ex..

  • PengoTV tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 4 yıl önce
3 Silahşörler Gizli Görev Türkçe Dublaj Film İzle 1:23:31

3 Silahşörler Gizli Görev Türkçe Dublaj Film İzle

3 Silahşörler Gizli Görev filminde,Alexandra D’Artagnan isimli yeni NSA ajanı,Başkana yapılacak olan bir suikast olayını öğrenir.Bu olayı engellemesi için üç deneyimli asker ile olayı engellemeye çalışırlar. Tür: Aksiyon..

  • Film İzle tarafından
  • 14.394 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sigma - Find Me ft. Birdy 03:34

Sigma - Find Me ft. Birdy

DJ/producer duo Sigma release their music video for their latest track “Find Me,” featuring powerful, heartfelt vocals by Grammy nominated Birdy who sold 10 million records with her platinum single “Skinny Love.” The vid..

Lariss - Dale Papi _ Official Video 02:53

Lariss - Dale Papi _ Official Video

Music and Lyrics: Shift, Lariss, David Ciente Produced by: Midiots@ Midiots Production Mix & Master: Sergiu Musteata..

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Film 02:39

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Fil

Yönetmenliğini László Ruska ve Dávid Ringeisen‘in yaptığı kısa filmde, dijital ortamda origami olarak oluşturulan hayvanlar hareketlendi. Kağıt israfına vurgu yapılan kısa filmde esen bir rüzgar ile hareketlenen origamil..

  • Cowboy tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Incorporated 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:20

Incorporated 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Incorporated 1. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Incorporated’ın 1. sezon 6. bölümü 04 Ocak 2017 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak...

  • PengoTV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Big Sean - Bounce Back 03:46

Big Sean - Bounce Back

Produced by: Hitmaka & Smash David Additional Production by: Metro Boomin & Amaire Johnson..

GRIMM 6.SEZON 1.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:54

GRIMM 6.SEZON 1.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

Grimm Breakfast in Bed YABANCI DİZİLER NBC yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.8 olan dizinin ilk bölümü 28 Ekim 2011 tarihinde yayınladı. Dizi şuan 6. sezon da olup 43 dakikalık bölümler halinde yayınlanıyor. Polis dedekti..

  • Tv Series tarafından
  • 3.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle 1:42:30

Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle

Kaplan ve Ejderha Kader Kilici CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON: SWORD OF DESTINY HD izle ÖZET VE DETAY: Kaplan ve Ejderha 2 Kader Kılıcı – Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny Full izle filminin çekimleri 2015..

  • Film İzle tarafından
  • 9.385 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle 1:24:24

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Diğer Adı:Invasion Roswell Filmin IMDB Puanı:3.3 Filmin Yapım Yılı:2013 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:David Flores Filmin Senaristi:Karen O'Hara,Macy Lao Filmin Oyuncuları:Greg Evigan, Denise Cr..

  • Film İzle tarafından
  • 4.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

ANNABELLE 2 Official Teaser Trailer (2017) Horror Movie 01:39

ANNABELLE 2 Official Teaser Trailer (2017) Horror Movie

Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2017 Tür: Korku, Gerilim Yönetmen: David F. Sandberg Senaryo: Gary Dauberman Yıldız: Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Miranda Otto..

  • PITIRCIK tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brit Müzik Ödülleri'nde Ed Sheeran ve Stormzy'den 'Castle On The Hill' ve 'Shape Of You' Performansı 06:02

Brit Müzik Ödülleri'nde Ed Sheeran ve Stormzy'den 'Castle On The Hill'

İngiltere'de gerçekleşen gecede sahiplerini bulan Brit Müzik Ödülleri'nde sahneye çıkan Ed Sheeran ve Stormzy, Castle On The Hill ve Shape Of You şarkılarını söyledi. Ayrıca ödül töreninde David Bowie ve George Michael a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.725 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Charlize Theron'lu Atomic Blonde'tan Aksiyonu Bol Fragman Geldi 03:02

Charlize Theron'lu Atomic Blonde'tan Aksiyonu Bol Fragman Geldi

Başrollerini Charlize Theron ve James McAvoy'un paylaştığı Atomic Blonde’tan aksiyonu bol fragman geldi. 28 Temmuz'da vizyona girecek yapım, dövüş sahneleriyle yönetmen David Leitch’in John Wick filmini andırıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.814 görüntüleme
  • 8 yıl önce