#Dayaklık kadın 3 milyar 750 milyon

Nusret Ete Öpücük Attı 00:57

Nusret Ete Öpücük Attı

Etin tüm hazırlık aşamalarıyla tek tek kendisi ilgilenen Nusret'in ete öpücük attığı anlar da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Nusret bu kez gelen siparişin A'dan Z'ye nasıl hazırlandığını gözler önüne serdi. Etin tüm ha..

  • PITIRCIK tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

En Çok Bu Meslekler Aranıyor 02:51

En Çok Bu Meslekler Aranıyor

İşsizlik oranı geçen yılın kasım döneminde yüzde 12,1'e yükseldi. İşsizlik böylece Mart 2010'dan bu yana ilk kez yüzde 12'yi aştı. İşsiz sayısı 3,7 milyonun üzerine çıktı. Peki, Türkiye'de son açıklanan verilere göre en ..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha 02:24

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL’ye mal olurken, in..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası 11:36

Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası

Savaş bittikten sonra bitmeyen yıkımlar... 2006'da çıkan 34 günlük İsrail-Hizbullah Savaşı'nda, toplamda 4 milyon parça tesirli bomba parçacığı Lübnan'a atıldı ve bu parçacıklar ayrım yapmaksızın öldürdü. Patlamayan parç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 8 yıl önce
33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam 00:58

33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam

Liu isimli adam sevgilisine tek taş yerine 33 tonluk gök taşı hediye ederek evlilik teklif etti. Geçtiğimiz yıllarda çıktıkları tatilde karşılaştıkları gök taşını çok beğenen sevgilisine 1 milyon Yuan yani $144,645'lık t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu 00:30

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Felahetiyan, İran'ın Türkiye'ye yaptığı elektrik ihracatının borç nedeniyle durdurulduğunu söyledi. İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Fe..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle 28:28

Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle

EBU Anıtsal Alanlar - 4 Projesi kapsamında Danimarka'nın hazırladığı “Dikkat Mayın adlı belgeselde; 2. Dünya Savaşı sırasında Alman işgal kuvvetlerinin Danimarka'nın batı kıyısı boyunca 1.5 milyon mayın döşemesi ve günü..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu 03:01

Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu

Bir araba çılgını çifti, dünyanın en büyük Dodge Viper bir inanılmaz koleksiyonunu biriktirdi : Bu koleksiyon 7,5 milyon dolar değerinde. Teksaslı çift D'Ann ve Wayne Rauh inanılmaz 80 Dodge Vipers topladı ve her biri..

  • PengoTV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dirilişe Evet Yükselişe Evet Vatan İçin Milyonlarca Evet 02:48

Dirilişe Evet Yükselişe Evet Vatan İçin Milyonlarca Evet

Bir olduk birlik olduk, Ayrılmayız biz, Bir vatanda harman olduk, Kardeş olduk biz, 80 milyon tek bir yürek Türkiye'yiz biz, Dirilişe evet, Yükselişe evet Vatan için millet için Milyonlarca evet, Sevdamızdan vazgeçmeyi..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Lamborghiniyi Çekici Çekmeye Çalışırsa 02:45

Lamborghiniyi Çekici Çekmeye Çalışırsa

Milyon dolarlık lamborghini çekilmeye çalışınca olanlar oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YSK  Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı 01:33

YSK Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, “16 Nisan 2017 Pazar günü yapılan halk oylaması sonucu geçerli oyların yarısından çoğunun 25 milyon 157 bin 463 ‘evet’ oyu, yüzde 51.41 olarak gerçekleştiği, anayasa değişikl..

İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor 01:02

İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor

Arkeologlar, bir zamanlar İsrail’in Akdeniz kenti Kayserya’da yükselen antik Roma tapınağını yeniden inşa etmek için 27 milyon dolarlık bir projeye başladı. Amaç kenti önemli bir turistik bölgeye dönüştürmek...

  • Umut Tv tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş Servetine Servet Kattı 02:35

Ebru Gündeş Servetine Servet Kattı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş kış sezonunda 22 kez sahneye çıktı. Güzel sanatçı her sahnesinden 100 Bin lira toplamda 2 Milyon 200 Bin lira para kazandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle 01:21

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluk yarışına devam eden Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Bir süre önce Palmeiras'dan Dudu için girişimlerde bulunan yönetim, Shakhtar Done..

Kenan Doğulu Para Haberleri Doğru Değil! 01:13

Kenan Doğulu Para Haberleri Doğru Değil!

Kenan Doğulu / Tek Şarkı İçin 1 Milyon Dolar Aldığım Doğru değil....

  • ANKA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu 01:10

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi Hakkında Her Şey! Alçaklar TÜRKSAT'ı böyle vurdu FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacıların yayınları kesmek için bastığı TÜRKSAT'ın bombalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. ..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..