#Dağdan taştan düşen İnsanlar

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm 41:26

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm

Şarkı Listesi: 01. Seni Seviyorum 00:00 02. Sorma Neden 03:54 03. Amerika 08:32 04. Sen ve Ben 12.08 05. Yaşa Çiftçi 16:17 06. Şu Hayatta 20:24 07. Bilemem İnsanlar Ne Yapar 25:03 08. Baba Ocağında 30:00 09. Leyla 33:12 ..

35 de Donan Kedi 07:34

35 de Donan Kedi

Hava o kadar soguk ki kedi donmuş. Kedinin imdadına yetişen insanlar sıcak suyla kediyi ısıtmaya çalışıyo....

Videoya Kaydedilen 5 Süper Güçlü İnsan 05:58

Videoya Kaydedilen 5 Süper Güçlü İnsan

Bu İnsanlar Müthiş...

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Selçuk Konyaspor-Karagümrük Maçındaki Şaibeli Kararlar 02:45

Selçuk Konyaspor-Karagümrük Maçındaki Şaibeli Kararlar

Futbol kimi insanlar için büyük bir tutkudur. Misal, amatörden kendi imkanları ve destekleriyle 2. lige çıkan Karagümrük bu sezon düşmeme mücadelesi veriyor. Bildiğiniz üzere bir semt takımı olan Karagümrük, bu haftaki m..

Jurassic Park 4 - Jurassic World Film İzle 2:04:21

Jurassic Park 4 - Jurassic World Film İzle

Jurassic Park serisinin 4. filminde insanlar artık dinazorların varlığına iyice alışmış ve onları eğlence amaçlı görmektedirler. Yaratıcıları ise bu durumdan pek memnun değillerdir ve daha fazla ilgi görebilmek için dene..

  • Tv Series tarafından
  • 30.965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

Cristiano Ronaldo Fotoğraf Çektirmek İsteyenleri Geri Çevirmiyor 00:58

Cristiano Ronaldo Fotoğraf Çektirmek İsteyenleri Geri Çevirmiyor

Cristiano Ronaldo Ne Kadar Nazik ve Güzel Kalpli Olduğunu Her Platformda Gösteriyor. Kimseyi Kırmamak Adına Herkesin Fotoğraf Çektirme İsteyine Olumlu Cevap Veriyor..

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Yaşındaki Cocuğun İnsanları Denemesi 04:28

10 Yaşındaki Cocuğun İnsanları Denemesi

Sokaktaki insanlardan sigarasını yakmak için yardım isteyen 10 yaşındaki çocuğa bakalım insanlar nasıl tepki göstermiş?..

Bir Çok Hayvanın Komik  Hapşurması :) 03:38

Bir Çok Hayvanın Komik Hapşurması :)

İnsanlar gibi hayvanlarda hapşuruyor. Hepsi biribirinden komik hapşurması....

Transformatörler: Son Şövalye Fragman 00:53

Transformatörler: Son Şövalye Fragman

İnsanlar ve Transformatörler savaş halindeyken Optimus Prime gitti. Geleceğimizi kurtarmanın anahtarı, geçmişteki sırlara, Dünya'daki Transformatörler gizli geçmişi içine gömülmüş yatıyor...

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 49.Bölüm 09:27

Canım Kardeşim 49.Bölüm

Galip bey çocuklarını alıp tatil yapmaya deniz kıyısına giderler kamp yaparlar. Galip bey mangal kömürünün isiyle simsiyah olur. Çocuklar babalarını afrikalı olduğunu söyleyince Galip bey çocuklara dünya üzerinde yaşayan..

Solmazın Annesinden Ağlatan  Mektup! 03:30

Solmazın Annesinden Ağlatan Mektup!

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • ANKA tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavukları Yemeyip Pakette Yavrularına Götüren Koca Yürekli Anne Köpek 01:14

Tavukları Yemeyip Pakette Yavrularına Götüren Koca Yürekli Anne Köpek

Anne yüreği işte. İyi insanların verdiği tavukları yemeyip yavrularına götüren anne köpekten yürekleri ısıtan görüntüler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Bir İlişkinin Baş Düşmanı Nedir? 03:29

Bir İlişkinin Baş Düşmanı Nedir?

Bir ilişkinin baş düşmanı sosyal medya mıdır, yoksa o kesinlikle güvenilmemesi gereken gıybet kaynağı yakın arkadaşlar mı? Kameraya Yansıyan ilginç Cevaplar Sizlerle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..