#De!

Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Kameralar Önünde İlk Kez 06:31

Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Kameralar Önünde İlk Kez

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Kameralar Önünde! İlk Kez İzle..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı 01:08

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayati ve ekibi bir banka soygununa müdahale ediyor! Hayati ve Diğerleri, 26 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Maskeli bir çete banka soygunu yapmaktadır. Bu ba..

Hayati ve Diğerleri Fragmanıı 01:05

Hayati ve Diğerleri Fragmanıı

Sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ül..

Hayatın Penceresinden Fragmanı 00:40

Hayatın Penceresinden Fragmanı

Usta Gazeteci Yasemin Bozkurt'un sunacağı Hayatın Penceresinden programı, Pazartesiden itibaren hafta içi her gün saat 10.00'da canlı yayınla Kanal D'de!..

  • ANKA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hedefteki Adam Fragmanı 00:48

Hedefteki Adam Fragmanı

Başarısız bir davanın ardından işinden ayrılan emekli bir CIA ajanı olan Devereaux (Pierce Brosnan), çok özel bir görev için tekrar göreve çağrılır. Ancak bu zorlu görevde eski öğrencisi ile karşı karşıya gelecek, yüksek..

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı yayında! İpek ve Ateş arasında gerilim büyüyor!nnAteş, İpek'e meydan okur ve ekibine zor kullanarak da olsa İpek için araştırma yaptırır. Öte yandan elini kaybetmek üzere olan bir hasta herke..

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hepinizin Evinde Var! 30:42

Hepinizin Evinde Var!

Frekans Silahıdır Kapatın! İçinizden Çökertir! Bu Bir SEFERBERLİK İLANIDIR! İNSAN NESLİ TEHLİKEDE!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı 00:42

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kenan ve Engin karşı karşıya kalıyor! Hıçkırık, merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 15.00'da Kanal D'de! Kenan, tüm konağa kesin olarak gideceğini açıklar. Kutsi il..

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı 00:47

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı yayında! Kalp krizi geçiren Azmi ölümle burun buruna geliyor! Hıçkırık 4. Bölüm, 4 Ocak Perşembe günü saat 15.00'da Kanal'de! Azmi’nin kalbi durma noktasına gelir. İlhami’nin müdahalesi ile ka..

Hıçkırık Fragmanı 00:49

Hıçkırık Fragmanı

Başrollerini Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz’in paylaştıkları Hıçkırık dizisi yakında hafta içi her gün Kanal D'de başlıyor! Kerime Nadir'in ölümsüz eserinden: Hıçkırık! Kapanması imkans..

Huysuz'la Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Huysuz'la Yılbaşı Özel Fragmanı

Yeni yıla tüm coşkusuyla yine Kanal D'de giriliyor! Huysuz Virjin'in ağırladığı birbirinden ünlü isimler, keyifli anlar yaşatacak! Huysuz'la Yılbaşı Özel 31 Aralık Pazar gecesi 23.30'da Kanal D'de!..

İçerde 24.Bölüm - Kudret Sönmez Tanıtım 01:09

İçerde 24.Bölüm - Kudret Sönmez Tanıtım

Uğur Yücel de İçerde!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:11

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Serkan ve Duygu arasında tatlı yalanlar devam ediyor! Yeni bölümde yalanlar açığa çıkacak mı? Aşk, bacayı sardı! Duygu ve Serkan arasında yalanlarla başlayan hikayede ikili birb..

İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:57

İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı - 2 Yayında! Duygu, vicdanının sesini dinliyor ve Serkan'a olan aşkından vazgeçmek zorunda kalıyor. Duygu'ya olan aşkını açıklayan Serkan'ın kafası allak pullak oluyor. Duygu'nun davranışlar..

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı 00:53

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı

Serkan ve Duygu, birbirlerine olan duygularını açıklıyor; ikilinin önündeki en büyük engel Alp sorun olmaktan kurtulamıyor! Serkan, Duygu'ya olan duygularını sonunda açıklamak istiyor. Yağmurlu bir havada onu öperek aşkı..

İki Yalancı Yayına Hazırlanıyor! 01:56

İki Yalancı Yayına Hazırlanıyor!

İki beyaz yalan, bir kara sevdaya dönüşürse ne olur? Büyük bir merakla beklenen İki Yalancı, yakında Kanal D'de!..

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ilinca ft. Alex Florea - Yodel It! (Romanya 2017 Eurovision Şarkısı) 03:02

Ilinca ft. Alex Florea - Yodel It! (Romanya 2017 Eurovision Şarkısı)

Şarkı Sözleri Hey All you out there Wanna sing and shout Yodele, yodeleioo Sing it! Yodele, yodeleioo Ilinca: Yodeleeii (yodeleioo) Yodeleioo (Sing it so I can hear you) Yodeleeii (Yodele, yodeleioo) Yodeleioo Alex: Yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İNSANLIK SON YÜZYILINI YAŞIYOR! BU EŞİĞİ GEÇEMEZSEK..? YIL SONUNA KADAR ÖYLE ŞEYLER OLACAK Kİ... 48:36

İNSANLIK SON YÜZYILINI YAŞIYOR! BU EŞİĞİ GEÇEMEZSEK..? YIL SONUNA KADA

01:32 İnsanlık 6. Yok Oluşun Eşiğinde! 04:02 Geçmişi Değiştirmenin Yolu Burada Saklı! 08:06 İnsanlık Son Yüzyılını mı Yaşıyor? 15:27 2030'a Doğru Geri Sayımdayız! 20:09 Cern, İnsanın Kıyameti Projesi! 25:07 Tüm Sınırları..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal, babasının hakkını Gökdemir Ailesi'nden alabilecek mi? Cemal, amcasının yanına giderek; babasının hakkını almakta kararlıdır. Fakat Gökdemir Ailesi'nde buna engel olmak..

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı 01:05

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor! Cemal, acılarla dolu geçmişinin intikamını almak için harekete geçiyor. Gökdemir Ailesi'ne yaptığı baskın sonrası herke..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

İnsanlık Suçu 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

İnsanlık Suçu 5. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal ve Gökhan'ın kardeş olduğu gün yüzüne çıkıyor! Sami, geçmişe ait gerçekleri itiraf etmeye başlamıştır. Cemal'in babası olduğunu söyleyen Sami, Gökhan ile de kardeş oldu..

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı 01:07

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gözaltına alınan Gökhan öfkeden deliye dönüyor! Emel ise Cemal’in gerçek babasının Sami olduğunu öğreniyor! İnsanlık Suçu yeni bölüm fragmanında Gökhan’ın hapse girmesi aileye b..

İnsanlık Suçu 6. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

İnsanlık Suçu 6. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal hayatını değiştirecek seçimlerini hangi taraftan kullanacak? Sami Gökdemir, Cemal ile ilgili gerçeği itiraf etmeye devam ediyor! Cemal'in oğlu olduğunu söyleyerek birço..

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı 00:58

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal, Gökdemir'lerin gerçek yüzüyle karşılaşıyor ve bu hayal kırıklığı onu Suna'yla daha da yakınlaştırıyor! İnsanlık Suçu 7. Bölüm fragmanında Cemal, atölye devrinde yapılan sö..

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:02

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf ediyor; tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor! Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini sö..

İntikam Yolu Fragmanı 00:42

İntikam Yolu Fragmanı

Baş rollerinde Nicolas Cage, Billy Burke ve Amber Heard'ın olduğu İntikam Yolu filmi Perşembe akşamı saat 22.00'de Kanal D'de!..

İpek Açar Ve Alper Kömürcü'nün Evliliğinde Kıskançlığa Yer Yok 08:12

İpek Açar Ve Alper Kömürcü'nün Evliliğinde Kıskançlığa Yer Yok

Geçtiğimiz günlerde evlenen İpek Açar Alper Kömürcü çifti ikinci single için klip çekimlerinde! İlk klibi Lviv'de çeken çift Kıskanıyorum klibi çekimlerini Çinili Köşk'te yapıyor...

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsimsizler 2.Sezon 2.Fragmanı 01:03

İsimsizler 2.Sezon 2.Fragmanı

İsimsizler 2. Sezon 2. Fragmanı Yayında! İsimsizler 2. Sezon Eylül'de Kanal D'de!..

  • ANKA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce