#De!

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in duygularını ortaya çıkarıyor; Burcu kalbine daha fazla engel olmak istemiyor! Savaş'ın her fırsatta duygularını açığa çıkarması Meryem'i bir karar vermesi konusunda ..

Meryem 20. Bölüm Fragmanı 00:55

Meryem 20. Bölüm Fragmanı

Meryem 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, babasının katilini öğreniyor! Meryem, intikam için Oktay'ı öldürecek mi? Meryem, babasının katilini öğrenmiştir. Oktay ile yüzleşmek için yanına gitmeye karar verir. Buld..

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

Meryem 21. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 21. Bölüm Fragmanı

Meryem 21. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir çift göz mutlulukla seni izliyorsa, attığın her adıma bakıyorsa, bütün hareketlerini takip ediyorsa, başka hiçbir şey yapmaya gerek yoksa, o zaman mutluluk var demektir...'' Merye..

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay'ın annesi, Meryem'i ölümle tehdit ediyor! Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak Meryem'i sebep görür. Meryem'i getirdiği uçurum kenarında ölümle tehdit eder. Me..

Meryem 22. Bölüm Fragmanı 00:40

Meryem 22. Bölüm Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı yayında! Oktay'ın annesi, Meryem ile yüzleşiyor! Savaş, ortadan kaybolan Meryem'i bulabilecek mi? Oktay'ın annesi ve Derin, yüzleşmek için Meryem'in karşısına çıkar. Oktay'a olanların tüm sorum..

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor! Onca yaptığı kötülüklerden sonra öldü zannedilen Oktay, gizlice tedavi olmuştur. Oktay, kendisin..

Meryem 24. Bölüm Fragmanı 00:58

Meryem 24. Bölüm Fragmanı

Meryem 24. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu'yu bekleyen sürpriz ne? Burcu'nun geçmişi, tekrar karşısına çıkacak mı? Güçlü'nün aklında Burcu için güzel bir sürpriz vardır. Güçlü, bu büyük sürpriz için harekete geçer. Burcu,..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 26. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Savaş'ı tuzağına çekiyor! Oktay ve Savaş yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Oktay, hain planlarına devam ederken Meryem'i tuzağına çekerek kaçırmıştır. Meryem'in kaçırıldığını v..

Meryem 26. Bölüm Fragmanı 01:05

Meryem 26. Bölüm Fragmanı

Meryem 26. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay ile tekrardan karşılaşıyor! Meryem ve Savaş arasında samimi yakınlaşmalar gerçekleşirken karşılarına çıkan zorluklar, bu mutluluğun kalıcı olması konusunda kafalarını kar..

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem'i yeniden bulan Savaş'tan sürpriz evlilik teklifi geliyor! Oktay'ın tuzaklarından kurtulan Savaş ve Meryem, birbirlerini yeniden görmenin mutluluğu içerisine girmiştir. Sava..

Meryem 27. Bölüm Fragmanı 00:54

Meryem 27. Bölüm Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay'ı öldürmeye kalkıyor; Oktay son kozunu oynuyor! Oktay'ın elinden kurtulmayı başaran Meryem, ondan tamamen kurtulabilmek için silahı ona doğrultuyor. Oktay'ı öldürmemek iç..

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sevgililer günü, aşk dolu geçiyor! Meryem ve Savaş birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere aşklarını sımsıkı bağlanırlar. Güçlü ve Burcu aşkı da her geçen gün daha da kuvvetlenme..

Meryem 28. Bölüm Fragmanı 00:56

Meryem 28. Bölüm Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş, Oktay'ın peşine düşüyor! Oktay tutuklanıyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Meryem 28. Bölüm Fragmanı 00:58

Meryem 28. Bölüm Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş, Oktay'ın peşine düşüyor! Oktay tutuklanıyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın nikahına Oktay baskın yapıyor; silahlar patlıyor! Oktay'ın tutuklanmasından sonra rahat bir nefes alan Meryem ile Savaş, tüm engelleri arkalarında bıraktıklarını..

Meryem 29. Bölüm Fragmanı 00:50

Meryem 29. Bölüm Fragmanı

Meryem 29. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu ve Güçlü'den mutluluğa büyük adım! Meryem ve Savaş, mutlu bir hayata başlamak üzere planlarını yapmaktadır. Savaş'ın yaptığı evlilik teklifini kabul eden Meryem için artık kötü g..

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final) 00:58

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final)

Meryem 30. Bölüm Final Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. Burcu ve Güçlü çifti de onları yalnız bırakmıyor! Meryem ve Savaş'ın mutlulukları giderek artıyor! Güçlü, Burcu, Meryem ve Sa..

Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı 01:01

Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 4. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in sakladığı sırrın peşine düşüyor; Meryem ile Oktay karşı karşıya geliyor! Meryem'in sakladığı gerçeği öğrenmeye çalışan Savaş, her fırsatta o geceki kazayı sorgulamaya..

Mia And Me - 1. Sezon 7.  Bölüm - Mitler Yıkılır 23:09

Mia And Me - 1. Sezon 7. Bölüm - Mitler Yıkılır

Okulda, Mia alışılmıştan daha dalgın görünüyor! Centopia çok önemlidir,tabiiki ev ödevleride! Ama başka bir problem görünür: Violetta Mia'nın sihirli kitabı hakkında her zamankinden daha meraklıdır ve Vincent'den arkada..

  • ÇocukTV tarafından
  • 381 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster Of The Deep Final Fantasy Xv  Infomercial PS VR 01:14

Monster Of The Deep Final Fantasy Xv Infomercial PS VR

Trust us, we’re not baiting you—this game is quite a catch! After that first fish, you’ll be hooked! Hang with old friends! Take down challenging Monsters! Now you can catch fish and lure monsters in the wonderful wor..

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Aldatılırız 03:18

Neden Aldatılırız

Aldatmak, aldatılmak, aşk, ilişki konuları karışık. E günümüzde bir sürü çeşit ilişki biçimi de ortaya çıktı zaten. Serbest ilişki, ciddi ilişki, grup... Neyse anladın sen onları. Zaten artık herkes aşık. Bir hafta bilme..

Neden Esmiyor 02:39

Neden Esmiyor

Son zamanlarda havalar normal değerlerin oldukça üzerinde! Hele mevsim yaz olunca, ne kadar ince giyinirsen giyin ya da ne kadar bulunduğun ortamlarda ne kadar klima, vantilatör gibi soğutucular olursa olsun, sıcaklara d..

Nisan Ebru Yaşar İçin Güz Gülleri Şarkısını Söyledi! 02:52

Nisan Ebru Yaşar İçin Güz Gülleri Şarkısını Söyledi!

Yayınlandığı her ülkede reyting rekorları kıran, eğlendirici yarışma programı “Çocuktan Al Haberi” Evrim Akın'ın sunumuyla Her Cumartesi - Pazar Show TV'de!..

  • ANKA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Bir Kıyamet PROJESİ!  FIRTINANIN GÖZÜNDEYİZ! UYANMAZSAK? 1:22:03

O Bir Kıyamet PROJESİ! FIRTINANIN GÖZÜNDEYİZ! UYANMAZSAK?

????Yaradılışın Sırrı Nedir? ????Nasa Neden İmamları İşe Aldı? ????İnsanlığın sonunu nasıl getirecekler? ????İnsanlık Yolculuğundan Çıktı Mı? ????İnsanlık Son Yüzyılını Mı Yaşıyor? 01:37 İnsanlık 6. Yok Oluşun Eşiğinde! ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
O Ses Türkiye Yeni Sezon 1.Bölüm Tanıtımı 01:49

O Ses Türkiye Yeni Sezon 1.Bölüm Tanıtımı

Sürprizlerle dolu bir sezona hazır olun! O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölümüyle Cumartesi 20.00’de TV8‘de!..

  • ANKA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Om Nom Hikayeleri - Bilimsel Deneyler 14:12

Om Nom Hikayeleri - Bilimsel Deneyler

Bilimsel Deneyler’ Om Nom dizisinden süper komik bir derleme! Süper tatlı minik yeşil canavar OmNom'un ve sarı, kırmızı lezzetli şeker tutkusunun süper eğlenceli hikayeleri bu web dizisinde! Bu müthiş komik, kahkaha dolu..

  • ÇocukTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Om Nom Hikayeleri - Kaykay Yapmak 15:18

Om Nom Hikayeleri - Kaykay Yapmak

Kaykay Yapmak’ Om Nom dizisinden süper komik bir derleme! Süper tatlı minik yeşil canavar OmNom'un ve sarı, kırmızı lezzetli şeker tutkusunun süper eğlenceli hikayeleri bu web dizisinde! Bu müthiş komik, kahkaha dolu OmN..

  • ÇocukTV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 5 yıl önce