#DeaŞ terör Örgütünden kurtarması

FETÖ Okulunda Gizli Kasa 00:57

FETÖ Okulunda Gizli Kasa

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait olduğu gerekçesiyle kapatılan ve Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüştürülen okulun çatısında dolapların arasına gizlenmiş çelik kasa bulundu...

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Yurt Dışındaki Firari FETÖ'cülerin Akrabaları Da Sınırda Yakalandı 01:23

Yurt Dışındaki Firari FETÖ'cülerin Akrabaları Da Sınırda Yakalandı

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi ailelerinin yanına gitmeye çalışan 4 kişi yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalandı...

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı 00:41

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde, FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba ile kızın, FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi...

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında 05:09

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı karargahında yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

FETÖ’den Irkçı Lidere Rüşvet 03:19

FETÖ’den Irkçı Lidere Rüşvet

Güçlü ve istikrarlı Türkiye’den rahatsızlık duyan Hollanda, Türk bakanları engellemeye çalıştı. Ülkenin Türkiye düşmanlığının arkasından ise yine FETÖ çıktı. Avrupa’da yaşayan Türklerin hayır oyu vermesi için çalışmala..

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı 02:22

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne, Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum ola..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı 00:52

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı

İngiltere'de gazeteler bugünkü baskılarında ilk sayfalarını tamamen başkent Londra'daki terör saldırısına ayırdı...

1993 Başbağlar Katliamı izle 05:02

1993 Başbağlar Katliamı izle

1993 Yılında terör örgütü tarafından Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı olan Başbağlar Köyü'ne düzenlenen saldırı. Başbağlar katliamından yaralı kurutulan vatandaşlar ile terör örgütü saldırısı hakkındaki röportaj...

Başbağlar Katliamı Hakkındaki Röportajlar izle 06:51

Başbağlar Katliamı Hakkındaki Röportajlar izle

1993 Yılında terör örgütü tarafından Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı olan Başbağlar Köyü'ne düzenlenen saldırı. Başbağlar katliamından yaralı kurutulan vatandaşlar ile terör örgütü saldırısı hakkındaki röportaj...

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil 03:05

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil

Avrupa Konseyi tarafından 16 Nisan referandumunu izlemek üzere seçim gözlemcisi olarak Türkiye’ye gönderilen ve PKK’nın sözde bayrakları ile kameralara takılan Andrej Hunko'nun, terör örgütü ile ilişkisinin eskiye daya..

Erdoğan  Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir 00:40

Erdoğan Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terör örgütlerine tarih vererek, haber vererek gidecek değiliz ama bilecekler ki TSK her an buralara gelebilir. Endişeyle yaşamaktansa onlar korkuyla yaşasınlar. dedi...

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı 00:57

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Kaçaklılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince E..

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki 04:50

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, ABD'nin YPG'ye yapacağı ağır silah yardımına sert tepki gösterdi. Canikli, YPG'ye silah yardımı kabul edilemez. ABD bu yanlışa dur demeli, terör örgütleriyle aynı çuvala girilmez d..

Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun... 00:58

Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beyaz Saray'da ABD Başkanı Trump'la görüştü. Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen ikili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak geleceğimizi tehdit eden terör örgütler..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı 01:40

Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Şamil Gülen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılğı tarafından FETÖ mensuplarına yönelik yürütülen soruştu..