#DeaŞ terör Örgütünden kurtarması

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

Göktürk-1 Uydusu Fırlatıldı 01:02

Göktürk-1 Uydusu Fırlatıldı

Terör Örgütlerinin Kabusu Olacak Göktürk-1 Uydusu Fırlatıldı..

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..

Daeş Palmira kentini yeniden ele geçirdi 00:43

Daeş Palmira kentini yeniden ele geçirdi

Suriye'deki antik Palmira (Tedmur) kenti yeniden terör örgütü Daeş'in kontrolüne geçti. Yerel aktivistler kent çevresinde yoğun çatışmaların devam ettiğini, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının Daeş mevzilerini bombala..

Mısır'da Kıpti kilisesine saldırıda ölü sayısı 25'e çıktı 01:45

Mısır'da Kıpti kilisesine saldırıda ölü sayısı 25'e çıktı

Mısır'ın başkenti Kahire'de Kıptilere ait bir Katedral'e düzenlenen terör saldırısında en az 25 kişi öldü 49 kişi de yaralandı. Saldırı nedeniyle Mısır'da 3 günlük yas ilan edildi. Patlamanın gerçekleştiği bölgede to..

Nejat Uygur Anlatımıyla Polis Olmak 01:40

Nejat Uygur Anlatımıyla Polis Olmak

Usta tiyatrocu Nejat Uygur sahneye koyduğu 'Cibali Karakolu' oyununda bir polis komiserini canlandırmıştı. Nejat Uygur tiyatro oyununda polis olmanın zorluklarını böyle anlatmıştı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki 03:30

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, uluslararası camiayı terör karşısında samimi davranmaya ve birlik olmaya davet etti...

Fetö Elebaşı Gülen'in Edirne'deki Evinde Arama Yapıldı 01:01

Fetö Elebaşı Gülen'in Edirne'deki Evinde Arama Yapıldı

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in Edirne'de imam olarak görev yaptığı yıllarda kaldığı, sonradan vakfa dönüştürülen binada arama gerçekleştirildi...

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..

Vatandaştan Polise İkram 01:46

Vatandaştan Polise İkram

Varto'da bir grup kadın, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etmek için, AK Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla, çeşitli yemekler hazırlayarak, yol kontrolü yapan polislere ikram etti...

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup 02:08

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup

Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralanan polislerin tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı belirtilen bir hemşirenin satırları gündeme oturdu. Herkesi duygulandıran paylaşımlarda yar..

  • PengoTV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Kayyuma Suikast Hazırlığındaydılar 01:32

Kayyuma Suikast Hazırlığındaydılar

Terör operasyonlarının son adresi Mardin'di. Polis başarılı bir operasyona imza attı. Şehirde 3 ilçeye kayyum olarak atanan belediye başkanlarına suikast girişimi hazırlığın da olan 7 PKK'lı terörist tutuklandı...

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Suikastın Ardındaki Üst Akıl Kim 05:05

Suikastın Ardındaki Üst Akıl Kim

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Terör Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Murat Koç çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Koç, Büyükelçi suikasti Atlantik bloğunun Türkiye üzerinden Rusya'ya meydan okumasıdır ded..

Fetö İnsani Yardıma Da Darbe Vurdu 01:33

Fetö İnsani Yardıma Da Darbe Vurdu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası insani yardım kuruluşlarının yardım toplamada zorlandığı belirtildi...

Aşiretlerden Teröre Karşı 02:35

Aşiretlerden Teröre Karşı "Birlik" Mesajı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki aşiretlerin temsilcileri, güvenlik güçlerine yönelik son günlerdeki terör saldırılarını lanetledi...

Amsterdam'dan Fetö Açıklaması 03:04

Amsterdam'dan Fetö Açıklaması

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurtdışındaki davalarında Türkiye'yi temsil eden Robert Amsterdam, A Haber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karlov suikastini değerlendiren avukat, olayda FETÖ'nün rolüne dikkat çekti...

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Jandarma Özel Harekat Operasyon Sonrası Ankara Havası Eşliğinde Oynuyor 01:02

Jandarma Özel Harekat Operasyon Sonrası Ankara Havası Eşliğinde Oynuyo

Terör olaylarının arttığı bu dönemde dağlara çarpışan Jandarma Özel Harekat operasyon sonrası Ankara Havası eşliğinde stres atıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijer Prensi Muhammed Samaila Mera istanbul'da öğrenci 02:06

Nijer Prensi Muhammed Samaila Mera istanbul'da öğrenci

Ülkesi Nijer'de müstakbel kral olarak görülen Prens Muhammed Samaila Mera İstanbul'da inşaat mühendisliği bölümünde okuyor. Özel bir üniversitenin Bağcılar'daki kampüsünde eğitimine devam eden Mera, İstanbul'da yaşamayı ..

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor 00:47

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor

Karadeniz’e düşen Rusya Savunma Bakanlığı’na ait uçağın ölen yolcularını arama çalışmaları sürüyor. Rusya Savunma Bakanı terör saldırısı olasılığı olmadığını açıkladı...

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..