#DeaŞ terör Örgütünden kurtarması

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film 1:54:41

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film

Film bahçe cüceleri satan, şenay cüccaciye’nin de ortağı olan, şenay ve i·lber’in, avrupa’da bir fuara katılmalarını ve burada başlarına gelen akıl almaz olayları konu alıyor. Zengin olma hayalleriyle sofya bahçecilik f..

  • Tv Series tarafından
  • 32.239 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Irak Ordusu Telafer'i Işid'ten Geri Aldı 00:47

Irak Ordusu Telafer'i Işid'ten Geri Aldı

Irak hükümeti Telafer ilçe merkezine bağlı tüm semtlerin terör örgütü IŞİD’ten kurtarıldığı açıkladı. Operasyonları yöneten General Abdulamir Yarallah’ın yaptığı açıklamada, “terörle mücadele birimlerinin Telafer kentin..

Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine  Tekbir  Çalındı 00:42

Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine Tekbir Çalındı

Şırnak’ta 11 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammed Meriç Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Jandarma Ge..

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı 00:51

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı

Yunanistan'ın Rodos adasına gitmeye çalışan C.B, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'ndan (FETÖ/PDY) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolü..

Süleyman Soylu'dan Chp’li Tanrıkulu’na Sert Tepki 01:41

Süleyman Soylu'dan Chp’li Tanrıkulu’na Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'yla mücadelede etkin rol üstlenen silahlı insansız hava araçlarını (SİHA) eleştiren CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki gösterdi...

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi 03:20

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi

Şırnak'ın adı yıllarca terör örgütü PKK'nın saldırılarıyla anılan, devlet eliyle ihya çalışmaları sayesinde büyük bir dönüşüm yaşanan Cizre ilçesi için tanıtım filmi hazırlandı...

Arka Sokaklar 448. Bölüm Fragmanı 00:38

Arka Sokaklar 448. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 448. Bölüm Fragmanı yayında! 12. sezonu 15 Eylül Cuma akşamı Kanal D'de başlıyor! Mesut Komiser, Urfa'da terör örgütünün peşine düşüyor!..

Aza -Rimel - Official Video 03:15

Aza -Rimel - Official Video

LYRICS INTRO daymn! where am i? who r u? angel ov death *haha* my life itz all fuked up mayn dere ain no ressurrection dere aint no heaven *haha* VERSE 1:RAW RHYMER raised az a teen at karachi buh waz bo..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal  Teröriste Şehit Dedi 00:17

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal Teröriste Şehit Dedi

CNN Türk'te haber spikeri canlı yayında sunduğu haber saatinde skandal bir olaya imza attı. Spiker, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan terör saldırısında ölen teröristi, Bir kadın terörist şehit oldu. diye ifade eder..

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi! 00:55

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye sokulduğu değerlendirilen ve aralarında Glock tipi suikast tabancalarının da bulunduğu 50 adet ..

Fetö Operasyonu  35 Gözaltı 02:24

Fetö Operasyonu 35 Gözaltı

Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.fet..

Arka Sokaklar 448. Bölüm 2.Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 448. Bölüm 2.Fragmanı

Arka Sokaklar 448. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Mesut, Urfa'da terör örgütünün peşinde! 12. sezon 15 Eylül Cuma akşamı sat 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Mesut, gözünü karartıp Urfa'da özel görevle teröristlerin başına bela..

Arka Sokaklar 448.Bölüm Bu Akşam Başlıyor 00:47

Arka Sokaklar 448.Bölüm Bu Akşam Başlıyor

Mesut, Urfa'da terör örgütünün peşinde! 12. sezon bu akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı 01:51

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı

Terör örgütü PKK'dan kaçarak Diyarbakır'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin itirafları güvenlik güçlerince yürütülen müşterek operasyonlarla teröre göz açtırılmadığını gözler önüne serdi...

Vali Atik Operasyon Bölgesinde 03:21

Vali Atik Operasyon Bölgesinde

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, terör örgütü PKK’nın Akmeşe grubu olarak bilinen 12 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu...

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

 Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama 01:08

Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama

İngiltere Londra Tower Hill tren istasyonunda patlayan bir torba panikleyen tüm yolcular istasyonundan kaçmaya başladılar. Patlamadan sonra olay yerine gelen polis , olayı hatalı bir telefon bataryadan kaynaklandığını do..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..