#DeaŞ terör Örgütünden kurtarması

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:01

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun ..

Mogadişu'da Halk Ülkenin En Kanlı Eylemini Protesto Etti 00:57

Mogadişu'da Halk Ülkenin En Kanlı Eylemini Protesto Etti

Somali'nin başkenti Mogadişu'da geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen çifte bombalı saldırı sebebiyle protesto gösterileri düzenlendi...

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı 01:46

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı

Hatay Valiliği, Samandağ ilçesinde Sahil Güvenlik karakoluna bölücü terör örgütü mensubu oldukları değerlendirilen şahıs veya şahıslarca taciz ateşi açılmasının ardından çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisinin yaralandığ..

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi 00:52

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi

Başta Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri ile yaşanan kriz yüzünden, bu yıl Katar’dan Mekke’ye giden hacı adaylarının sayısı da önemli ölçüde düşüş gösterdi Diplomatik krizin ardından Katar ile sınır kapıları..

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon 01:09

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon

Mardin'de terör örgütü PKK'nın finans kaynağı uyuşturucuya yönelik farklı tarihlerde gerçekleştirilen 16 ayrı operasyonda 366,5 gram eroin, 3,55 gram afyon sakızı ve 16 adet uyuşturucu hap ele geçirildi...

Rakka'ya Dönüş Süreci Yakın 01:05

Rakka'ya Dönüş Süreci Yakın

Suriye'de terör örgütü IŞİD'in elinden alınan Rakka'ya geri dönüşler için en az iki aylık bir sürece daha ihtiyaç olduğu belirtiliyor...

Filipinler'in IŞİD Operasyonu Sona Erdi 01:00

Filipinler'in IŞİD Operasyonu Sona Erdi

Filipinler, terör örgütü IŞİD'in bu ülkedeki kolu Maute'ye karşı 5 aydır yürütülen operasyonun sona erdiğini duyurdu..

3 FETÖ'cü Yunanistan'a Kaçmaya Çalışırken Yakalandı 01:14

3 FETÖ'cü Yunanistan'a Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10 kişiden 3'ü “FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olmak” suçundan tutuklandı...

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Ders İşlenirken Kapanan Lise 01:19

Ders İşlenirken Kapanan Lise

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bulunan Özel Umut Temel Lisesi, 6749 sayılı kanuna göre Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılaması'yla bağlantısının belirlenmesi üzerine kapatıldı. İşlemler sırasında derste olan öğre..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:05

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında bulunan üst düzey komutanların darbeciler tarafından Akıncı Üssü'ne götürülme görüntüleri ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti 00:59

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığına tankla gelen darbeci askerin, kalkışmayı durdurmak için sokağa çıkan vatandaşa ateş etme anına ait fotoğraflar orta..

Darbecilerin Orgeneral Güler'i Kaçırmaya Çalıştıkları Ve Çatışma Anı Ortaya Çıktı 05:03

Darbecilerin Orgeneral Güler'i Kaçırmaya Çalıştıkları Ve Çatışma Anı O

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'i kaçıran darbeciler ile darbe karşıtı askerler arasında yaşanan çatışma anının görüntüleri ortaya çıktı...

Londra Metrosunda Patlama Anı 00:17

Londra Metrosunda Patlama Anı

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. BBC'nin aktardığına göre terörle mücadele kaynakları olayı 'terör saldırısı' olarak değerlend..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Yok Böyle Bir Test 02:18

Yok Böyle Bir Test

Terör saldırılarına karşı geliştirilen bariyer sistemleri son hızla gelen kamyonları darmadağın ediyor. Güçlü bariyerlerin test görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasında ilk sıralarda...

Şanlıurfa'da 33 Çalıntı Araç Ele Geçirildi 00:54

Şanlıurfa'da 33 Çalıntı Araç Ele Geçirildi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü çalıntı ve ikiz plakalı araçlara yönelik il genelinde düzenlediği operasyonlarda terör olayları ve kaçakçılıkta kullanılabileceği değerlendirilen 33 araç ele geçirdi...

Darbeciler Kahraman Yüzbaşıyı Böyle Vurmuş! 00:58

Darbeciler Kahraman Yüzbaşıyı Böyle Vurmuş!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken darbeciler tarafından bacaklarından vurulan Kara Kuvvetleri Komutanı Koruma Müdürü Yüzbaşı Burak Akın'ın vurulma ve uzunca bir süre yaralı beklet..

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasında 01:59

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasın

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'nde yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Akıncı Üssü'ndeki pistin bombalanması esnasında asker yakın..

Türkiye'nin Desteğiyle Okullu Oldular 00:52

Türkiye'nin Desteğiyle Okullu Oldular

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütlerinden arındırılan Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus ilçesinde, Türkiye'nin desteğiyle yeniden eğitime kazandırılan Ahmet Selim Mulla Lisesi'nin öğrenci sayısı hızla a..

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..