#DeaŞ terör Örgütünden kurtarması

FETÖ'cü Eski Polis Dolandırıcılık Yaparken Yakalandı 01:49

FETÖ'cü Eski Polis Dolandırıcılık Yaparken Yakalandı

Bursa'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olduğu tespit edilerek görevden ihraç edilen eski polis memuru bir arkadaşı ile birlikte kuyumculara sahte altın satarken yakalandı...

Başbakan Yıldırım: Gençler Kendilerini Kullananlara Hak Ettiği Dersi Verecek 00:39

Başbakan Yıldırım: Gençler Kendilerini Kullananlara Hak Ettiği Dersi V

Başbakan Yıldırım, Gençlerimiz kendilerini yıllardır terör maşası olarak kullananlara hak ettiği dersi 24 Haziran'da verecek. dedi...

Kandil Operasyonunun İki Şifresi 02:17

Kandil Operasyonunun İki Şifresi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kandil yürüyüşü ABD cephesini paniğe sevk etti. Fırat Kalkanı, Afrin Operasyonu ve son olarak Kandil kuşatması ile Türkiye, terör koridorunu adım adım yok ediyor. Operasyonun iki şifresi ise H..

Motosikletli Magandalar Kamerada 01:29

Motosikletli Magandalar Kamerada

İstanbul Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı'da toplu halde ayağa kalkarak tek teker üzerinde giden motosikletli gençler trafikte adeta terör estirdi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan gençler o anları bir de s..

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar 05:10

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar

Şırnak'ta teslim olan PKK'lı 3 kadın teröristten ikisi, terör örgütünün iç yüzünü, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere başarılı operasyonla..

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli 02:04

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli

Suriye'de Esed rejimince sürgün edilen ve sığındıkları bölgede terör örgütleri tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Abdulmuin el-Hasan, tedavisinin ardından sağlığına kavuştu, şimdi g..

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

8 Kaymakam FETÖ'den Gözaltına Alındı 00:54

8 Kaymakam FETÖ'den Gözaltına Alındı

Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 8 kaymakam gözaltına alındı...

O Teröristlere Yönelik Operasyonlardan Sıcak Görüntüler 00:29

O Teröristlere Yönelik Operasyonlardan Sıcak Görüntüler

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Yanyurt köyünde bakkal Mevlüt Bengi’nin AK Parti’yi desteklediği için terör örgütü tarafından infaz edilmesinin ardından bölgede başlatılan operasyon tüm hızıyla sürüyor...

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı 02:42

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eşiyle yaralanan Ayla Kasarcı, 15 Temmuz'u darbe kalkışmasından ziyade haç ile hilalin kavgası olarak görüyo..

Afrin'in 'Şurta' Gücünü Mavi Bereliler Eğitiyor 01:01

Afrin'in 'Şurta' Gücünü Mavi Bereliler Eğitiyor

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü YPG/PKK mensuplarından arındırılan bölgelerde asayişi sağlaması amacıyla kurulan ve yerel halktan oluşan Şurta gücünü Bornova Jandarma Komando Tugayına bağlı mavi bereliler eğ..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

HDP Milletvekili Adayının Yakını PKK'ya Katılma Hazırlığındayken Yakalandı 01:06

HDP Milletvekili Adayının Yakını PKK'ya Katılma Hazırlığındayken Yakal

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde HDP'den Kayseri milletvekili adayı olan Zenun O'nun evinde kaldığı tespit edilen yakını, terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal alan yapılanmasına katılma hazırlığı yaptı..

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik 01:34

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik

Özgür Suriye Ordusu, Afrin'de yerli üretim silahlı insansız hava aracı ile imha edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın resminin yerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla Türk ve Suriye devrimi bayrağının yer ..

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı 01:07

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı

ABD'li papaz Brunson, ev hapsine alındı İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'un tutukluğu, sağl..

Rodos'a Kaçmaya Çalışan FETÖ Firarileri Mersin'e Getirildi 00:32

Rodos'a Kaçmaya Çalışan FETÖ Firarileri Mersin'e Getirildi

Rodos'a kaçmaya çalışan FETÖ firarileri Mersin'e getirildi KKTC'den Yunanistan'ın Rodos Adası'na yasa dışı yollardan kaçmaya çalışırken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi 50 şüpheli Mersin'e getirildi...

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik 01:21

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik

'İki canımız vardı ikisini de vatan için feda ettik' Hakkari'deki terör saldırısında eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Karakaya, İki canımız vardı, ikisini de vatan için feda etttik. Allah milletimize, de..

FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:38

FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi esnasında Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığında yaşananlara ilişkin yeni gör..

Sudan'da FETÖ'den Alınan Okulların Açılışı Yapıldı 01:19

Sudan'da FETÖ'den Alınan Okulların Açılışı Yapıldı

Sudan'da FETÖ'den alınan okulların açılışı yapıldı Sudan'da geçen yıl Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) alınarak Türkiye Maarif Vakfı'na devredilen okulların toplu açılışı gerçekleştirildi...

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tuttu 01:20

Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tuttu

Ankara'da arabasını yıkamadığı için tartıştığı lastikçiyi önce ayaklarından silahla vurup daha sonra kurşun yağmuruna tutarak öldüren şahıs yakalandı. Şahsın olayda kullandığı silahı bir uzman çavuştan zorla aldığı ortay..

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor 03:47

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi. Özal'ı son gören FETÖ'cü kaçak doktor ABD'de..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen 03:25

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında sözde yurtta sulh konseyi nce Manisa ve İzmir'de sıkıyönetim komutanı ilan edilen eski Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı tümgeneral Memduh Hakbilen, Ege ..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekonomik Teröre de Teslim Olmadık, Olmayacağız 00:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekonomik Teröre de Teslim Olmadık, Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekonomik teröre de teslim olmadık, olmayacağız İzle..

Magandadan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Tehlikeli Makas 00:31

Magandadan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Tehlikeli Makas

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde makas atarak ilerleyen bir trafik magandası hem kendisinin hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Trafikte terör estiren magandanın makas atarak ilerlediği o anlar ise kameraya s..

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi 01:23

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, 3 kış sığınağı kullanılamaz hale getirildi, 14 kilogram amonyum nitrat, 100 gram C-4 patlayıcı madde, 3 ruhsatsız av tüfeği, 550 kilogram esrar ele geçiri..

Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Terk Etti 02:43

Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Te

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, katıldığı iftara FETÖ'cü hainlerin de davet edildiğini öğrenince programı terk etti. 'Teröristlerle aynı masaya oturmam' diyen Fırat, 'Biz burada 35 milyon dolara cami y..

'Sen Nasıl Trabzonlusun ki, Kandil'in Sahiplendiği Aday Olabiliyorsun' 01:09

'Sen Nasıl Trabzonlusun ki, Kandil'in Sahiplendiği Aday Olabiliyorsun'

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, TBMM'de Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun sözlerinin manipüle edildiğini söyledi. Ayvazoğlu, CHP'nin İstanbul adayına, 'Tevfik Göksu, CHP'nin adayına demiştir ki, 'S..