#DeaŞ üyesi

Korona Geçiren Aşı Olacak Mı? 01:47

Korona Geçiren Aşı Olacak Mı?

Korona geçirenler aşı olacak mı? İlk aşı kimlere yapılacak? Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal, merak edilenleri açıkladı.....

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 18:17

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı?

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 10-11 Aralık Türkiye ve AB için önemli bir tarih. Zirvede Türkiye'ye yönelik yaptırımlar gündemde. Yapılacak Liderler Zirvesi'nden Türkiye'nin ekonomisine yönelik bir karar çıkacak mı?..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü 04:05

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bulunan bir akarsuda görülen iki istilacı balık türü hakkında konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Emiroğlu, balık türlerinin doğal türlere v..

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri ortaya çıktı 03:01

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri

Happy Monday's ve Black Grape isimli müzik gruplarının bir dönem turne müdürlüğü ve organizasyon işlerini yürüten uyuşturucu çetesinin İngiliz üyesi Anthony Murray'ın, İstanbul’da yakalanmadan kısa süre önce kaçış hazırl..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi 01:32

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta binlerce kişinin katıldığı “Milli Birlik ve Türkiye'ye Destek” mitingi düzenlendi. Başkent Kopenhag'ın Hellerup semtinde bulunan büyükelçilik binası önünde gerçekleştirilen gösteriye bi..

Köpek demek hakaret sayılmadı 03:04

Köpek demek hakaret sayılmadı

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, “Adalet bizim için çok kıymetli, toplumumuz için kıymetli bir kavram. Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi bir milletvekili olarak benim için ayrıca önemli, sorumluluğum daha..

Marmaris Kızılbük Projesi'nde Halka Arz 06:12

Marmaris Kızılbük Projesi'nde Halka Arz

İnşaat sektörünün pandemi dönemini nasıl geçirdiğini ve 2021’deki sektörün beklentilerini Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ile konuştuk...

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler 01:30

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler

Bursa'da görev yapan Op. Dr. Ahmet Ümit Sabancı, bir grup öğretim üyesi ile birlikte yeni tip koronavirüse karşı etkili nanoteknolojik solüsyonlar geliştirdi. Burun ve ağız spreyi olarak kullanıma sunulan solüsyonlar kor..

Kuraklık Virüsten Daha Tehlikeli 02:00

Kuraklık Virüsten Daha Tehlikeli

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Alaeddinoğlu büyük bir iddiada bulundu. Türkiye’nin önemli bir kısmı susuzluk yaşayacak...

Türk tipi mutasyon uyarısı! 02:16

Türk tipi mutasyon uyarısı!

ÜLKEMİZE HAS MUTASYONLARIN OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ ... İŞTE BU DİKKAT ÇEKEN SÖZLER BİLİM KURULU ÜYESİ HASAN TEZER'E AİT. İNGİLTERE, GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA VARYANTLI VİRÜSE YAKALANAN HASTA SAYISI 400'E YAKLAŞIRKEN, TÜRK T..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor' 07:41

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, şampiyonlukla ilgili olarak, Ben şampiyonluğa inanıyorum. Bu çocuklar bu şampiyonluğu istiyor. Samandıra’da istek ve karakter sorunu yok. Yeni açtığımız sayfada inancımız..

Su zammına protesto! 01:15

Su zammına protesto!

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, GEÇTİĞİMİZ HAFTA YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA ZAM YAPACAKLARINI AÇIKLAMIŞTI. İSTANBUL SANAYİ ODASI ÜYESİ CEVAT KORKMAZ 20 TON SUYLA BOLU'YA GİTTİ, VE BAKIN NE YAPTI?..

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı 01:28

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki gönüllülere uygulanmaya başladı. Aşı uygulamasına katılan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüsün artık gençler..

Taliban'ın Hava Gücü Şoke Etti! NATO ile Kıyaslandığında... 01:22

Taliban'ın Hava Gücü Şoke Etti! NATO ile Kıyaslandığında...

Afganistan'ı ele geçiren Taliban, NATO üyesi ülkelerin üçte birinden daha fazla hava aracın sahip...

AKP'De İsyan Ve İstifa Bu Kadarı Da Olmaz 12:50

AKP'De İsyan Ve İstifa Bu Kadarı Da Olmaz

AKP'Lİ İBB MECLİS ÜYESİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ..

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu 04:53

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tartıştığı Dr. Öğretim Üyesi Ercan Kahraman'ı darp ettiği iddia edilen Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, Birbirimize fiziki olarak temas ettik. Tek taraflı bir darp olmadı. Benim de di..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

FLAŞ Ukrayna'yı Almayan NATO O Ülkeyi Bünyesine Katıyor 03:19

FLAŞ Ukrayna'yı Almayan NATO O Ülkeyi Bünyesine Katıyor

FİNLANDİYA NATO ÜYESİ OLUR MU..

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ! 02:11

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ!

Dr. Tahir Tarımer Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda tedaviye gelen Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın kendisine saldırığı iddia ederek şikayette bulunmuştu. Kamera görüntüleri sonrası olayın aslı..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması 01:26

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile “silahlı örgüt üyesi olmak” ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu çetesini, cinayet suçun..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film) 10:35

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film)

Cartoon Network'ün ilk ve tek yerli yapımı 'Kral Şakir' yeni maceraları ile yayında! Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir'in bütün full bölüml..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.628 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Söz | 40.Bölüm 2:19:46

Söz | 40.Bölüm

Söz’ün 40. Bölümünde;nHafız şehit oluyor... nnBiyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in (Burak Çelik) ele geçirdiği silahtır. Tim b..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emekli Damızlık Süper Diego 00:03

Emekli Damızlık Süper Diego

Ekvador, 1960'lı yıllarda nesillerinin tükenmesini önlemek için Galapagos Milli Parkı'nda ürüme programı altına aldığı 15 dev kaplumbağayı doğal yaşam ortamına bıraktı. Serbest bırakılan kaplumbağalardan biri de 100 yaşı..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım 16:10

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım

Türkiye’de koronavirüsle mücadele açısından en kritik kentlerden biri, başkent Ankara. BBC Türkçe ekibi, koronavirüsle mücadelede gelinen aşamayı aktarmak amacıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Covid-19..