#DeaŞ üyesi

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı 01:52

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı Musul'da DEAŞ'a karşı operasyonlar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde DEAŞ'tan temizlenen Başika'da, peşmerge güçlerine teslim olan bir DEAŞ teröristinin yakalanma anı kameraya ya..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor 01:17

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor Fırat Kalkanı Hareketi’nin 76'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu'nun S..

Bursa'da canlı bomba tutuklandı, beraberindeki 4 kişi sınır dışı edildi 05:04

Bursa'da canlı bomba tutuklandı, beraberindeki 4 kişi sınır dışı edild

Bursa'da kırmızı bisikletinin ele verdiği DEAŞ'lı canlı bomba ve onunla bağlantılı 4 terör örgütü mensubu sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının bomba hazırlarken çekilmiş görüntüleri, ele geçirilen düz..

Şanlıurfa'da canlı bomba yakalandı! 00:14

Şanlıurfa'da canlı bomba yakalandı!

Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı “canlı bomba”, Şanlıurfa TEM ekiplerince yakalandı. Yakalanan terörist ile birlikte bu yıl DEAŞ'ın yapmayı planladığı 10'uncu canlı bomba eylemi engellenmiş oldu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri 00:25

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri

Görüntülerde, kıyafetlerinin kolunda elebaşı Öcalan'ın resmi olan iki teröristin, iki erkek sivili, elleri ve ayaklarından bağlayarak yere yatırdığı görülüyor. Yaklaşık bir ay önce çekilen görüntüde teröristler, DEAŞ üy..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler Cumhurbaşkanı Erdoğan:63 ülke koalisyon güçleri olarak biz, 10 bin DEAŞ'lıyı halledemiyoruz, bunun için PYD'ye YPG'ye diyoruz ki 'Gel, siz de terörist olsanız da bize yardım..

80 Daeş Hedefi İmha Edildi 00:50

80 Daeş Hedefi İmha Edildi

80 Daeş Hedefi İmha Edildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nın 53. gününde; 80 DEAŞ hedefinin etkisiz hale getirildiğini, 4 muhalifin yaralandığını açıkladı...

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı 02:20

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı A AA Irak'ın Musul kentini DEAŞ'tan kurtarma operasyonunda, terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki Musul'un çevre köylerinden kaçan siviller Irak Ordusunun kontrolü altın..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Yıldırım ;Türkiye'nin Desteklenmesi Mücadelenin Başarısına Katkı Sağlar 01:47

Yıldırım ;Türkiye'nin Desteklenmesi Mücadelenin Başarısına Katkı Sağla

Başbakan Yıldırım, PKK, PYD, DEAŞ ve FETÖ gibi terör örgütleriyle aynı anda mücadele etmek durumunda olan Türkiye'nin desteklenmesi, bu mücadelelerin başarıya ulaşmasına katkı sağlayacaktır. dedi...

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası 03:31

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası

Terör örgütü DEAŞ hain saldırılarla Türkiye'yi hedef alıyor. Batılı ülkeler de terör paniği yaşıyor. Peki Türkiye ve Avrupa Birliği'nin terörle mücadelede nasıl bir tavır alması gerekiyor? Saldırıların önüne geçmek için ..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons 00:29

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons Diyarbakır 112 Acil Komuta Merkezi, Musul üzerinden gelen zehirli gazların insan sağlığını tehdit ettiği ve asit yağmurlarına sebep olabileceği iddiası nede..