#DeaŞ üyesi

Kerkük'teki Şiddetli Çatışmalardan Sıcak Anlar 01:50

Kerkük'teki Şiddetli Çatışmalardan Sıcak Anlar

Kerkük'teki Şiddetli Çatışmalardan Sıcak Anlar Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın uyuyan hücrelerinin , geceden bu yana eş zamanlı intihar saldırıları gerçekleştirdiği Kerkük şehir merkezinde sokak çatışmaları şiddetlendi...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız 03:16

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Eğer YPG/PYD bulundukları yerlere çekilmezlerse ve DEAŞ'a karşı operasyon yapan Özgür Suriye Ordusu'n..

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu 02:08

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ militanları ile güvenlik güçleri arasındaki sokak çatışması tekrar başladı. Çatışmaları takip eden AA ekibinin aracı d..

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı 00:20

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı Musul yakınlarında DEAŞ'lı keskin nişancı canlı yayında basın açıklaması yapan gruba ateş açtı. Bir kişinin vurularak öldüğü saldırı sorası yayın kesildi...

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na 04:21

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na Osmanlı'nın cihan devleti olma yolunda en büyük zaferi olan Mercidabık Savaşı ile birlikte Suriye, Lübnan ve Filistin Osmanlı topraklarına katılıyor. Yavuz Sultan Selim'in muhteş..

Fırat Kalkanı Harekatı 02:12

Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri desteğiyle ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Halep'in kuzeydoğusunda terör örgütü DEAŞ'ın elindeki Bab'ın ilçe merkezine doğru ilerliyor...

  • Haberler tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi 02:46

Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi

Türkiye'yi DEAŞ'ten petrol almakla suçlayan ve daha sonra yalan olduğu ortaya çıkan görüntülerle ilgili CIA özür diledi. Detayları A Haber Ankara Temsilcisi Murak Akgün anlattı...

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı 01:25

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı

Fırat Kalkanı operasyonu değerlendirildi. ABD'nin Türkiye'ye kazık attığını ifade eden Gazeteci-Yazar Murat Kelkitlioğlu, ABD'nin Rakka opeasyonunu ertelediğini resmi olarak duyurmadığı için DEAŞ ve PYD'yi boşa çıktı v..

Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın 01:45

Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: (Suriye'de çekildiği iddia edilen görüntüler) Kusura bakmasınlar, bazı arkadaşlar da medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya..

Abd'li General Wesley Clark'tan Şok İtiraflar 01:44

Abd'li General Wesley Clark'tan Şok İtiraflar

ABD'li general Wesley Clark'a ait şok açıklamalar yayınlandı. Clark, DEAŞ'ı kendilerinin kurduğunu itiraf etti....

Fırat Kalkanı'nda 152. Gün_ 00:24

Fırat Kalkanı'nda 152. Gün_

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nın 152. gününde, 165 DEAŞ terör örgütü hedefi vuruldu, 11 terörist etkisiz hale getirildi...

Cerablus Polislere Emanet 01:29

Cerablus Polislere Emanet

Türkiye'de eğitildikten sonra Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen Halep'in Cerablus ilçesine gelen 450 polis, ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak üzere 24 saat esasına göre görev yapıyor...

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

MPT-76 El Bab'da Sahneye Çıktı 01:16

MPT-76 El Bab'da Sahneye Çıktı

Büyük ölçüde kontrol sağlanan El Bab'da, tamamen milli imkanlarla üretilen milli piyade tüfeği MPT-76 sahneye çıktı. Komandolarımız, milli piyade tüfeğiyle terör örgütü DEAŞ'a nefes aldırmıyor...

Türk Askerinin El Bab'da Mehter Marşı Çalması 00:59

Türk Askerinin El Bab'da Mehter Marşı Çalması

Deaş'a yönelik Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'ta bulunan Mehmetçik, sokaklarda Mehter Marşı çaldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kabil'deki askeri hastane saldırısında ölü sayısı 49'a yükseldi 01:06

Kabil'deki askeri hastane saldırısında ölü sayısı 49'a yükseldi

Afganistan'ın başkenti Kabil'deki askeri hastaneye düzenlenen saldırının bilançosu giderek artıyor. Terör örgütü IŞİD'in çarşamba günü düzenlediği saldırıda ölü sayısı 49'a yükselirken yaralı sayısının da 60 civarı old..

El Bab'da Terörist Kendi Ölümünü Çekti 00:25

El Bab'da Terörist Kendi Ölümünü Çekti

El Bab çevresinde Türk özel kuvvetlerine ateş açıp başına taktığı kamerayla da olanları görüntüleyen DEAŞ teröristi, tam o anda imha edildi...

Esad: 01:04

Esad: "Suriye'ye davetsiz gelen tüm yabancı güçler işgalci"

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Münbiç'te konuşlanan Amerikan askerlerini işgalciler olarak nitelendirdi. Çin televizyon kanalı Phoenix'e verdiği röportajda Esad, Suriye topraklarına davetsiz gelen tüm yabancı güçler..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

Dünya Haber - Papa Francis Kahire'de Konuştu 00:52

Dünya Haber - Papa Francis Kahire'de Konuştu

Papa Francis Kahire'de IŞİD'e karşı ortak mücadele mesajı verdi..

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 01:11

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TÜMSİAD Genel Kurulu'nda konuşt. Erdoğan, Sincar operasyonu ile ilgili Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz. Türkiye'n..