#Defne joy foster

Parçalanmış Türkçe Dublaj 1:52:40

Parçalanmış Türkçe Dublaj

Güvenilir psikiyatr Dr. Fletcher (Betty Buckley), Kevin (James McAvoy) adlı hastasının en az 23 farklı kişiliği bünyesinde barındırdığını kanıtlamıştır. Ancak henüz tamamen ortaya çıkmamış son bir kişilik vardır ki, meyd..

Yeni Mutantlar Fragman 02:15

Yeni Mutantlar Fragman

Yeni Mutantlar Dublajlı Fragman Film : Yeni Mutantlar Oyuncular : Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga..

Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması 01:58

Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması

Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinde Joy ve Utu adlı iki orangutan, onları kafeste tutan kişilere 42 dolar verilere serbest bırakılmış. Gene aynı eyalette özel mülke giren Tomang adlı başka bir Orangutan'da uyuşturuc..

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Glass 2019 Fragman 02:52

Glass 2019 Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman 02:31

Glass 2019 Türkçe Altyazılı Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Regal Akademi - 1. Sezon 1. Bölüm - Peri Masalları Okulu 23:31

Regal Akademi - 1. Sezon 1. Bölüm - Peri Masalları Okulu

Rose, Dünya'da normal yaşamı olan sıradan bir kızdır, ta ki aslında bir masal ailesinin üyesi olduğunu öğrenene ve Peri Masalı Ülkesi’ne düşene kadar! Burada çok sevdiği masal kahramanları hakkında kitaplarda olmayan ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.950 görüntüleme
  • 5 yıl önce
BTS (방탄소년단) 'Stay Gold' Official MV 04:15

BTS (방탄소년단) 'Stay Gold' Official MV

Written by UTA Written by SUNNY BOY Written by Melanie Joy Fontana Written by Michel Lindgren Schulz Written by JUN Written by KM-MARKIT Director:Ko Yoo Jeong..

BTS (방탄소년단) 'Stay Gold' Official MV 04:15

BTS (방탄소년단) 'Stay Gold' Official MV

BTS (방탄소년단) 'Stay Gold' Official MV Credits: Written by UTA Written by SUNNY BOY Written by Melanie Joy Fontana Written by Michel Lindgren Schulz Written by JUN Written by KM-MARKIT Director:Ko Yoo Jeong Big Hit Ent..

THE QUEEN'S GAMBIT Trailer (2020) 02:28

THE QUEEN'S GAMBIT Trailer (2020)

Trailer for The Queen's Gambit starring Anya Taylor-Joy..

Whitney Houston - I Will Always Love You Bodyguard 04:34

Whitney Houston - I Will Always Love You Bodyguard

Whitney Houston - I Will Always Love You Bodyguard Whitney Houston - I Will Always Love You Bodyguard Şarkı Sözleri If I should stay I would only be in your way So I'll go but I know I'll think of you every step of the..

  • Candy tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES

Emily Deschanel tarafından canlandırılmaktadır. Jeffersonian'da çalışan adli bir antropologdur. Alanında (adli antropoloji) dünyanın en iyilerindendir hatta en iyisidir. Cinayetlerin çözülmesi ve suçluluların yakalanması..

Costi - Good People 01:56

Costi - Good People

[Verse 1] Sometimes it's hard to pray Sometimes it's hard to stay grateful It's painful, hurts so bad Sometimes it's hard to breathe Gets hard to keep goin' We keep holdin' on to what could have been [Hook] But we'll ge..

Old Shoes ( Towards The Sun ) - Arthur Rivers 04:41

Old Shoes ( Towards The Sun ) - Arthur Rivers

Old Shoes (& Picture Postcards) I'm singing this song, it's time it was sung I've been putting it off for a while, But it's harder by now, 'cause the truth is so clear That I cry when I'm seeing you smile. So goodbye, ..

Indila Love Story Lyrics İn Both French And English 04:44

Indila Love Story Lyrics İn Both French And English

A lost soul, He lives but hardly talks He is waiting for her, In front of this photo of former times He, he is not crazy He believes in it, that's all He sees her everywhere Standing, he is waiting for her A rose in his ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jovani Justinas Jarutis - Wildest Dreams 03:13

Jovani Justinas Jarutis - Wildest Dreams

Lyrics: you got things in your life you’re trying to ignore hundred reasons to feel great but choosing 101 texting ex makes you feel you’re drunk but not oh not in love your mind is like a broken glass scattered on the f..

Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi 01:19

Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi

Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Emrah Kaman’ın ayn..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm Fragmanı - atv 00:30

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm Fragmanı - atv

Oyuncular: Kerem Bürsin (Ali), Leyla Lydia Tuğutlu (Derin), Gürkan Uygun (Şahin), Osman Alkaş (Rauf), Defne Kayalar (Nesrin)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elçin Sangu-Nergis Kumbasar-Onur Büyüktopcu-Çok Özel Görüntüler!! 01:52

Elçin Sangu-Nergis Kumbasar-Onur Büyüktopcu-Çok Özel Görüntüler!!

Kiralık Aşk dizisinde oynayan Elçin Sangu,Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu'nun hiçbir yerde görmeyeceğiniz görüntüleri...

  • ANKA tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elçin Sangu Kiralık Aşk Bitti İnzivaya Çekildi 01:37

Elçin Sangu Kiralık Aşk Bitti İnzivaya Çekildi

Ekranların fenomenleri arasında yer alan Kiralık Aşk dizisinin final kararından sonra ekranlara veda eden dizinin sempatik ve güzel oyuncusu Eiçin Sangu inzivaya çekildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamera Arkası 1.Bölüm İzle 45:54

Kamera Arkası 1.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Menekşe Koyu film seti ve film ekibi ile gerçekleştirilen röportaja yer verilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberle..

Kamera Arkası 2.Bölüm İzle 49:30

Kamera Arkası 2.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Kemal Uzun ve Defne Halman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Şeşka film seti ve film ekibi ile gerçekleştirilen röportaja yer verilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler yer..

Kamera Arkası 3.Bölüm İzle 47:19

Kamera Arkası 3.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Yılmaz Kanat konuk edilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler yer almaktadır...

Kamera Arkası 4.Bölüm İzle 47:24

Kamera Arkası 4.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Salih Güney konuk edilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler ve İzzet Günay ile yapılan söyleşi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamera Arkası 5.Bölüm İzle 52:36

Kamera Arkası 5.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Yorum Yok filminin seti, sinema dünyasından haberler ve yeşilçam filmlerinden görüntüler yer almaktadır...

Kamera Arkası 6.Bölüm İzle 59:46

Kamera Arkası 6.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Dick Tracy film seti, Orhan Günşiray'ın sinema hayatı ve Berdel filmi ile ilgili röportajlar yer almaktadır...

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle 44:13

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle

Sunuculuğunu Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un yaptığı programın 7. bölümünde; Piano Piano Bacaksız film seti ve film ekibi, Charlie Chaplin’in hayatı ve filmleri, Gerçeğe Çağrı filmi kamera arkası görüntü..

 Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Bölüm -Çok Kötüsün Baba! 04:30

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Bölüm -Çok Kötüsün Baba!

Çok kötüsün baba! - Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Bölüm - atv Oyuncular: KEREM BÜRSİN (ALİ), LEYLA LYDİA TUĞUTLU (DERİN), GÜRKAN UYGUN (ŞAHİN), OSMAN ALKAŞ (RAUF), DEFNE KAYALAR, NİLPERİ ŞAHİNKAYA, ALİ YÖRENÇ, BURAK TAMDO..

  • ANKA tarafından
  • 1.442 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Kiralık Aşk Yeniden Başlasaydı 02:02

Kiralık Aşk Yeniden Başlasaydı

Reytinglerde birinci sıradan düşmeyen Kiralık Aşk eğer Yeniden Başlayacak olsaydı neler olacaktı. Sizler İçin Hazırladık. İyi Seyirler.....

  • GülRa tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm 2.Fragmanı

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Levent'in Defne'ye sürprizi büyük sevinci beraberinde getiriyor!..