#Defne joy foster

Balondaki Helyum Gazı Bomba Gibi Patladı 02:05

Balondaki Helyum Gazı Bomba Gibi Patladı

Hatay'ın Defne ilçesinde bir apartman dairesinde uçan balondan sızan helyum gazının patlaması sonucu evin PVC kaplı duvarı yıkıldı...

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi 05:07

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi

Malzemeler: 1 adet Hindi But 4 yemek kaşığı Tereyağı 1/2 Soğan 1/2 bardak Sirke 1/2 bardak Esmer Şeker 1/2 bardak Hardal 1 adet Defne Yaprağı Kırmızı Biber Tuz Karabiber..

Baharatlı Kuzu Kuşbaşı Tarifi 05:55

Baharatlı Kuzu Kuşbaşı Tarifi

Malzemeler: 750 gram Kuzu Eti 1 adet Soğan 1 yemek kaşığı Taze Zencefil 2 diş Sarımsak 2 adet Defne Yaprağı 2 adet Kakule 1 çubuk Tarçın 2 adet Karanfil 1 çay kaşığı Zerdeçal 1 çay kaşığı Kişniş 1 çay kaşığı Garam Masal..

Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ketçap Nasıl Yapılır 06:14

Ketçap Nasıl Yapılır

Ketçap için Malzemeler: 500 gram Domates 1 çay kaşığı Sarımsak tozu 1 çay kaşığı Soğan tozu 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 3 yemek kaşığı Elma Sirkesi 1 yemek kaşığı Şeker 1 tane Karanfil 1/2 çay kaşığı Tarçın 1 adet defne y..

Evde Tavuk Suyu Nasıl Yapılır 04:58

Evde Tavuk Suyu Nasıl Yapılır

Malzemeleri: 1 tane tavuk but 1.5 Litre su Yarım pırasa Yarım soğan Yarım havuç Yarım kereviz Defne yaprağı 1 diş sarımsak 1 dal biberiye Bir kaç dal maydanoz sapı..

Meksika Kahvaltısı (Huevos Rancheros) Tarifi 04:43

Meksika Kahvaltısı (Huevos Rancheros) Tarifi

2 adet Yumurta 2 adet Domates 1/2 Soğan 1 diş Sarımsak 1 Defne Yaprağı 1 Kırmızı Biber Pul biber Tuz Karabiber Tortilla Ekmeği..

Kelle Söğüş Tarifi  İzmirin Meşhur Söğüşü 04:52

Kelle Söğüş Tarifi İzmirin Meşhur Söğüşü

MALZEMELER 5-6 tane Lavaş 1 Defne yaprağı Tuz 1 Litre su İsteğe göre, Domates Soğan Maydaboz..

En Güçlü Koruma Kalkanı! 42:39

En Güçlü Koruma Kalkanı!

AĞZININ TADI DEĞİŞTİĞİNDE BİL Kİ NEGATİFDESİN! Enerjinizi Kaptırmayın! 02:51 Kıyamet Çağında Mıyız? 11:21 Negatif Yüklerimizden Nasıl Kurtuluruz? 21:38 Bolluk ve Bereketi Nasıl Arttırırız? 27:56 Ayetel Kürsinin Koruması!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 7 ay önce
Elçin Sangu Kimdir? 02:38

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi..

Yol Ayrımı Fragmanı 02:05

Yol Ayrımı Fragmanı

Bir ormanda yol ikiye ayrıldı ve ben. Ben gittim daha az geçilmişinden ve bütün farkı yaratan bu oldu işte. Şener Şen'in 7 yıl aradan sonra başrolünü üstlendiği filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşa..

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle 1:28:19

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle

Alman Avrat 40 Bin Mark - Ali Avaz (1988 - 88 dk) Konu: Almanya'da evlendiği alman karısıyla Türkiye'deki köyüne dönen Ali Avaz'ın yaşadıklarını esprili bir dilde anlatılmaktadır. Yönetmen : Ali Avaz Senaryo : Ali Avaz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Kolay Lezzetli Fırında Palamut 01:48

Çok Kolay Lezzetli Fırında Palamut

Fırında palamut kolay ve sağlıklı bir pişirme yöntemidir. Lezzetli bir şekilde palamut nasıl pişirilir öğrenmek istiyorsanız izlemelisiniz. Fırında palamut tarifi videomuzda şu konuları bulabilirsiniz; palamut fırında, p..

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle 1:20:12

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle

Konusu : Günümüzden yedi yıl önce, ailenin tek oğlu Celil, askerden gelecektir. Evde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar ka..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle 1:26:08

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle

Konusu: Birbirlerine benzeyen bir futbolcu ile bir karpuzcunun güldürüsü. Kalecileri Bülent Amerika'ya kaçınca takımın yöneticileri, başlık parası için Almanya'ya gitmek üzereyken havaalanında karşılaştıkları ve aynı kal..

Ev Yapımı Kemik  (Et) Suyu Tarifi 05:44

Ev Yapımı Kemik (Et) Suyu Tarifi

hazırlanışı.. Kasabinizdan yeteri kadar kemik alın.yıkayıp büyük bir tenceremiye koyun. içerisine bir tüm soğan iki tane büyük büyük doğradığımız havuç 10 tane kadar tane karabiber atin. ve evde varsa 2 tane Defne yapra..

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi 02:17

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi

Sebzeli Tavuk Güveç için malzemeler: Tercihen kişi sayısı kadar tavuk pirzola (4-5 adet) veya baget (ufak ise veya daha iştahlılar için 2şer baget hesaplayın :) 2 adet soğan 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı veya sıvıyağ ..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..