#Defne joy fosterin Ölümündeki sır Çözüldü mü

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Toz - Fragman 02:24

Toz - Fragman

Azra’nın, ailesinin sır dolu geçmişinin izini sürerken; savaşın insanların kaderi üzerindeki etkilerini ve Afganistan’da yalnız bir kadın olarak çıktığı yolculuğu anlatan dram filmi Toz'un çekimleri İstanbul ve Afganista..

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah 04:28

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah

Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok. Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağı..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı 00:54

Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı

Payitaht'ta nümayiş devam ediyor. Ermeni çeteciler İngilizlerin Osmanlı Devletini parçalama yolundaki piyonları. Sultan Abdülhamid'in hedefinde ise düşmanın başı var... İngiltere Kraliçesi… Ömer'le birlikte umutlar da to..

Poppy İlluminati İfşa (Şeytan Kız) 13:55

Poppy İlluminati İfşa (Şeytan Kız)

Ben Enes Batur , Poppy illuminati şeytan kız ifşa gizem ini anlattım üllümünati yani yeşil göz sır rını çözdüm bulmaca sını , güzel ve eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 2.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyonce ve Jay Z'nin ikiz çocuklarının isimleri belli oldu 00:41

Beyonce ve Jay Z'nin ikiz çocuklarının isimleri belli oldu

Beyonce ve Jay Z çiftinin doğumları henüz doğrulanmayan ikiz çocuklarına Rumi ve Sir Carter isimlerini verdiği iddia edildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

 Hakan Sabancı'nın Şaşırtan Değişimi 01:05

Hakan Sabancı'nın Şaşırtan Değişimi

Çoğu insan çocukluktan gençliğe geçir evresinde çektirdiği fotoğrafları sır gibi saklar. Hele de ünlü bir isimseniz. İşte Hakan Sabancı'nın belki de saklamayı düşündüğü o halleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ghosted  00:30

Ghosted "Alien" Fragmanı

Paranormal (Adam Scott) bir alaycı şüpheci (Craig Robinson) ve dahili bir gerçek mümin , Los Angeles'taki yaygın açıklanamayan etkinliğe bakmak için gizli bir hükümet ajansı tarafından işe alınır; hepsi daha büyük bir..

Ghosted 00:30

Ghosted "The Fly" Fragmanı

Paranormal (Adam Scott) bir alaycı şüpheci (Craig Robinson) ve dahili bir gerçek mümin , Los Angeles'taki yaygın açıklanamayan etkinliğe bakmak için gizli bir hükümet ajansı tarafından işe alınır; hepsi daha büyük bir..

 İntihar Etmiş Dünyaca Ünlü Yıldızlar 11:18

İntihar Etmiş Dünyaca Ünlü Yıldızlar

Hayatlarının en verimli çağlarındayken intiharı seçen yada ölüm nedenleri halen sır olarak kalan dünyaca ünlü yıldızlar....

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Major Lazer - Run Up (feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj) 03:24

Major Lazer - Run Up (feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj)

They thought that you was a shy girl Until I made you my girl Girl you pushed me like a big button 'Til I cuffed you like you did somethin' You ain't gotta wait for it You ain't gotta wait for me to give you my love You ..

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sen Ağlama 02:31

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama

Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sı..

2NE1 - Falling In Love 03:46

2NE1 - Falling In Love

2NE1 - Falling In Love Şarkı Sözleri Let that Rhythm make a mess uh! Kill them! You Ready? You Ready? Are you Ready? You ain't Ready! Touch me over here Touch me touch me over there Touch me over here Touch me over th..

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin 05:13

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin

Bu alemi gören sensin Yok gözünde perde senin Haksıza yol veren sensin Yok mu suçun bunda senin Bu alemi gören sensin Kainatı sen yarattın Herşeyi yoktan var ettin Beni çıplak dışar' attın Cömertliğin nerde seni..

Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni 04:46

Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni

9. Bölüm Özet: Ferit'le aynı ortamda bulunmak Nazlı için gittikçe daha zor olmaya başlar. Bir yandan Ferit'e karşı duyguları diğer yandan sakladığı sır onu sıkıştırır. Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken o..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En İyi 10 Gizem Filmi 03:39

En İyi 10 Gizem Filmi

Bu güne dek çekilmiş en iyi 10 gizem (sır) filmlerini sizin için derledik...

  • ANKA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 18. Bölüm Fragmanı 00:44

İsimsizler 18. Bölüm Fragmanı

İsimsizler 18. Bölüm Fragmanı yayında! Handan'ın sakladığı sır ne? Fatih, Hasan ve Murat, farklı bir yola mı gidecek?..

Calvin Harris - Heatstroke (preview) ft Young Thug Pharrell Williams Ariana Grande 01:40

Calvin Harris - Heatstroke (preview) ft Young Thug Pharrell Williams A

CALVIN HARRIS LYRICS Heatstroke (feat. Young Thug, Pharrell Williams & Ariana Grande) [Young Thug:] Won't you please? Slow it down I'm tryna talk to you, darlin' Tryna walk with you, darlin' Do you hear me? And no-no-..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı? 04:54

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı?

Serdar'ın öğrendiği gerçek karşısında neye uğradığını şaşıran Hünkar, bu olayın ortaya çıkmaması için öyle bir şey yapıyor ki... Hayatı boyunca herkesten sakladığı bu sırrın ortaya çıkması Hünkar'ı çıldırtıyor. Evlat Kok..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ağlattı Kader 03:52

Müslüm Gürses - Ağlattı Kader

Ağlattı kader ağlattı kader Gülmek istedikçe ağlattı kader Mutluluk sır oldu ben bilemedim Gülmek istedikçe ağlattı kader..

Muhteşem Bir Kişilik Testi 06:16

Muhteşem Bir Kişilik Testi

Bir Tüy Seçin ve Size Kişiliğiniz Hakkında Büyük Bir Sır Söyleyecek İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson 05:37

Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson

[Intro] Jesus, Black Jesus Jesus, Black Jesus [Chorus] I been feeling so down I think they should know now I think they should know what's up That's that road I been down I know how it go down I know how it go now, what..