#Deli gibi su İçen domuz

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Babuş - Arabesk Geceler 03:26

Babuş - Arabesk Geceler

Arabesk Geceler şarkı sözleri ile Kim aldı seni benden Deli gibi severken Yıkıldı tüm hayaller Sevinçten uçarken Kim aldı seni benden Deli gibi severken Kadehimi doldurdum Geri dönmezsen eğer İçerim kederimden Nefesim..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı 04:56

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı

Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onun da sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim 03:48

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim

SENİ NASIL SEVDİM BİLİYOR MUSUN? KULLARIN TANRIYI SEVDİĞİ GİBİ, SANA HASRET KALDIM, SARILAMADIM, BÜBÜLÜN GÜLE HASRETİ GİBİ, GÖNLÜME NE BAHAR NE DE YAZ GELDİ, NE SESİNİ DUYDUM NE ELİM DEĞDİ, KADER SENİ DEĞİL HEP Çİ..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..