#Deli gibi su İçen domuz

Seçime Giden Türkiye 1:12:41

Seçime Giden Türkiye

* Batı'nın Eşkıyalık Düzeni Son Bulacak! * Türkiye Batı'nın Deli Gömleği'ne Nasıl Girdi? *Türkiye Neden Nato'ya katılmıştı? *Suriye'le 11 Yıl Sonra İlk Temas!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu 02:37

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu

Fasli-Beyoglu 2008 Albümünden Karanfil Oylum Oylum: Karanfil oylum oylum / Geliyor selvi boylum Selvi boylum gelince / Şen olur deli gönlüm Vay benim efendim / Efendim, serv-i bülendim Karanfil oymak oymak / Olur mu y..

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 14 Mahur (Full Albüm) 44:58

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 14 Mahur (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 14 MAHUR (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Hala Kanayan Kalbimi Aşk Ateşi Dağlar 00:00 2. Saba Tarf- Vefadan Peyman Yok Mu 04:34 3. Şu Güzele Bir Bakın 07:03 4. Bu Sevda Ne Tatlı Yalan 10..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Albüm) 44:03

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Al

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 12 MUHAYYER KÜRDİ (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Muhayyer Kürdi Peşrev 00:00 2. Varmı Hacet Söyleyim Ey Gültenim 00:52 3. Yaylı Tanbur Taksimi 03:38 4. Bakışı Çağırır Beni Uzaktan 04:4..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3 1:11:02

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 3 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! Şarkı Sözleri: Levent Yüksel-Beni Bırakın 00:00 Nilüfer-Dünya Dönüyor 04:13 Zerrin..

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm) 1:04:39

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm)

TAŞ PLAK SERİSİ - EFSANE ALBÜMLER 1 Şarkı Listesi: 1. Gezdiğin Kırlara - Afitap 00:00 2. Bana Aşkın Şarabını - Ahmet Üstünses 03:21 3. Desemki Aşk Yalandır - Alaeddin Şensoy 06:39 4. Kalbin Kalbimin Sesine - Baki Çallıo..

Musa Eroğlu - Mihriban Dinle 02:59

Musa Eroğlu - Mihriban Dinle

Musa Eroğlu - Mihriban Şarkı Sözleri Sarı saçlarını deli gönlüme Bağlamışım çözülmüyor mihriban mihriban Ayrılıktan zor belleme ölümü Görmeyince sezilmıyor mihriban Sevdiğim mihriban Yar değince kalem elden düşüyor Gözl..

  • Candy tarafından
  • 5.492 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki MÜREN - YOLLARDA KALDI GÖZÜM 04:46

Zeki MÜREN - YOLLARDA KALDI GÖZÜM

yollarda kaldı gozum Sensiz deli gibiyim Acılan her kapıda Seni gorur gibiyim Baktıgım aynalarda Ziyan olan yıllarda Daracık sokaklarda Seni gorur gibiyim Gel gel gel Gel gel gel Bekletme yazık Günleri aylar..

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ATİLLA YILMAZ - 04:30

ATİLLA YILMAZ - "TANRI DAĞI" - " VURUN HA "

Altaylardan ateş kanlı börüler At üstünde doğup ölen çeriler Bir bilseniz deli gönül ne diler Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha Rusçulara Çincilere vurun vurun ha Noyanlar nerede Tarkanlar hani Neyleyim Yurt için akm..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Ali Baran - Mihriban 04:49

Ali Baran - Mihriban

Sözleri: Sarı saçlarını deli gönlüme, Bağlamışım çözülmüyor Mihriban Mihriban. Ayrılıktan zor belleme ölümü ölümü, Görmeyince sezilmiyor Mihriban sevdiğim Mihriban. Yar deyince kalem elden düşüyor, Gözlerim görmüyo..

Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip 04:18

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip

Sözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum s..

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır 11:37

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır

Sihirli hileler! How To Magic adlı bu bölümde, EvanEraTV'den Evan Era, DANIRE ROYY ile nasılPRANKitup'tan takımlar halinde bir araya geliyor ve 5 Tehlikeli Sihirbazlık Püf Noktası ve Şans! Gösterir! Bu videoyu kolayca y..

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Eda Ece Kimdir? 00:49

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Eda Ece, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başl..

Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..