#Delila Çend sal müzik dinle

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili  (5də5) Dinle 04:23

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili (5də5) Dinle

“Xəzər” Televiziyasının reytinqləri üstələyən daha bir veriliş “5-də 5” şou-proqramdır. Daha fərqli və maraqlı olmağı bacaran verilişin aparıcısı Zaur Kamaldır. Proqramda məşhur ifaçıların ifasında zövqlü musiqinin, canl..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle 00:18

Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle

pratik..

Xecê - Çoxkê Hind 02:38

Xecê - Çoxkê Hind

Xecê Çoxkê Hindo Kürtçe Şarkı Sözler Çoxkê hindo sore,malê min malê min malê min Çoxkê hindo sore,Sal borî ji emrê min Bişkoj dor man dore,,malê min malê min malê min Bişkoj dor man dore,Sal borî ji emrê min Cihkê des..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Ben Fero - Babafingo 03:09

Ben Fero - Babafingo

Ben Fero - Babafingo Müzik Dinle Şarkı Sözler Hadi delirin yo, bu tamam bingo Bi sabah Billboard, Ben Fero King Kong Kimbo gibi deliyim hoe Boşver dildo var babafingo Delirin yo (YEAH) bu da bingo (OKEY) Hadi Billboard..

El Amante - Nicky Jam 04:36

El Amante - Nicky Jam

Dime Ma' Si te calientas conmigo Yo hago que la presión te suba, De que vale que estas con el Si siempre vives en duda, Si cuando te beso en el cuello Empiezas a sudar, así que decídete ya Ven Vámonos, y sal ya de esa ..

Koma Se Bıra - Dıldarım 03:21

Koma Se Bıra - Dıldarım

Ez dinım, dıldar u dılbırinım Çend sale dıgerım te nabinım Gava tu wan çavên reş bınêri Ez dı wa çawên te da êsirim Dıldarım êşa canêm gırane Dıldarım Ferza tü pê nızane Dıldarım ser bırina mın nare Dıldarım… D..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 5.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla - Kurşun 03:28

Sıla - Kurşun

Sıla - Kurşun Şarkı Sözleri Haber sal gelsin Eski sevgililer, eski dostlar Bu batık gemide İnatçı küslük nereye kadar Nereye kadar Dönelim pervasız yollara Kesince şiir akan yıllara Cam göbeğiydi deniz Kurşun da kalbim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Label C5 - Drop 02:13

Label C5 - Drop

SÖZLER : Kafa kafa kafa pilot (ya) Alnında parlıyo red dot Adamlarım 110 kilo Ön koltuktan hırlar dogo (bas) Kafam taş teypte gib gas Dolanıyom mahallende deycas Artıyo gittikçe heyecan Batuflex ile hep facetime Ver..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Koma Se Bıra - Canda 03:05

Koma Se Bıra - Canda

Canda te gulba mi biçanda Te sozek wê roja han da Şev çu canê tu nema hatî Ez mam heya mele ban da Tirsim ya dil bêjim hina Ew dil lo li bamin tina Tiştê bi serêmin hatina Hem ditirsim hem newêrim Canda can bi te d..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.797 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara - Honey 03:17

Kara - Honey

Kara - Honey Şarkı Sözleri [Seungyeon] Nan Nan Nan neo eobseumyeon Nan Nan Nan neo animyeon Nan Nan Nan sal su eobtjanha (OOH) (OOH~) [Gyuri] Ajikdo seollaeyeo Neoman bomyeoneun tteollyeo [Seungyeon] Moreuncheok hago n..

Ebru Gündeş Yalan 05:23

Ebru Gündeş Yalan

Yalnızlık kolay değil anladım Yüreğim yangınlarda geri dön Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Ma..

Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..

Okan Kovancı - Dibine Kadar 04:00

Okan Kovancı - Dibine Kadar

Dibine Kadar şarkı sözleri ile Sus konuşma, koy ver de gitsin. Sakın yorulma boş ver de gitsin. Sal dertleri kalmasın içinde. O güzel gönlümüz dolmasın hüzünle. Haydi gel otur yani başıma. Unutup her şeyi içelim. Ç..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

Emosiyn - Sonuna 02:57

Emosiyn - Sonuna

Söz&Müzik: Emre Acarbaş Beat: Burak Bakır Mix&Mastered by: Göktüğ Pişken Aranje: Emre Acarbaş Yönetmen: Kaan Kurt Yardımcı Yönetmen: Mevlüt Atak Fotoğraf: Nagi Kurt Kurgu: Kaan Kurt x Emosiyn x Homzo Design: Album Cove..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA 04:16

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA

KOCA DÜNYA şarkı sözleri ile Kötü insanların şerrinden bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların arından bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların einden bir gün Yok olup gidecek şu koca dün..

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır 04:24

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır

La Sen Oğlum Hayırdır şarkı sözleri ile Koska koska gezersin Garibanı ezersin Çokta fazla zıplama Sevdiğini üzersin Beyoğlu’ndan sal boşa Yokuş aşşağı bayırdır Burası Kasımpaşa La sen oğlum hayırdır Cebine..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Serhat - Nerden Olsun 03:18

Serhat - Nerden Olsun

Nerden Olsun şarkı sözleri ile Olmaz olmaz unut o işi Onda yok ki bu nasıl bişi Ayrı ayrı hep aynı kişi Olsun olsun diyonuz ama Sizde yok ki nerden olsunnn Aaaah Siz de yok ki nerden olsun E şimdi geldik en başına ..

Pink Floyd - Frank Zappa 02:10

Pink Floyd - Frank Zappa

Frank zappa (guitar) Tony duran (slide guitar) George duke (tack piano) Sal marquez (trumpet, vocals) Chris peterson (vocals) Joel peskin (tenor saxophone) Mike altschul (baritone saxophone, piccolo) Erroneous (electric ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Residente - Desencuentro 04:46

Residente - Desencuentro

Şarkı Sözleri Residente] Todas mis mañanas amanecen arropadas con tu atardecer Tu te duermes en mi hoy, yo despierto en tu ayer Cuando tengo que bajar te dan ganas de subir Yo quiero llegar cuando tu te quieres ir Todos..