#Delisin gene saklandın di mi o camekanların ardına

Resul Dindar _ Sırdaş 03:53

Resul Dindar _ Sırdaş

‘Sırdaş’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Aranjör: Selim Bölükbaşı Davul: Arıkan Sırakaya Bass: Çağrı Doğan Yaylılar : Gündem Yaylı Grubu Gitar: Can Tekin Alp Kemençe & Cura & Perküsyonlar: Selim Bölükbaşı Mix, M..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Lost in Translation ve Her Filmlerinin Birbirlerinden Ne Kadar Etkilendiğinin Kanıtı Video 03:28

Lost in Translation ve Her Filmlerinin Birbirlerinden Ne Kadar Etkilen

Sosyal Medya kullanıcı Jorge Luengo Ruiz, Lost In Translation (Bir Konuşabilse) ve Her filmleri arasındaki simetriyi inceleyen bir çalışma yayınladı. İki farklı yönetmenin başarılı filmlerinde benzer sahneleri ardı ardı..

  • Cowboy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Tüm Zamanların En Çok Cover'lanan 10 Şarkısını Paylaştı 05:07

Tüm Zamanların En Çok Cover'lanan 10 Şarkısını Paylaştı

Başarılı sanatçıların çıkardıkları şarkılar adı ardına cover'lanırken bu zamana kadar en çok cover'lanan şarkıları açıkladı. Sanatçılara cover konusunda en çok ilham veren parçalar ilk kez tarafından bir liste konusu old..

  • Cowboy tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçimdeki Fırtına - Tanıtım 00:55

İçimdeki Fırtına - Tanıtım

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Ödül - Hoşça Kal 03:48

Ödül - Hoşça Kal

Geçmedi zamanla,o çılgın hallerim, Kıpır kıpır kalbim,hala rengarengim. Büyümedi,içimdeki o haylaz çocuk. Solmadı,bende kaldı bütün renklerim. Kırdığın kalbimi “Aşk”la yapıştırdım, Kendimi sensizliğe alıştırdım, Ruhumu ..

Atiye - Salla 03:30

Atiye - Salla

Hangi aşk yola gelir ki? Acı veren biri mutlu eder mi? Aldatan aldanırmış değer mi? Bahane bol gönül dara düşünce İnsan hata yapar mı sevince? Sınırları çizersin giderse Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla A..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman 00:48

İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şenay Akay'ın  Skandal  Taciz Ayrıntıları!! 05:12

Şenay Akay'ın Skandal Taciz Ayrıntıları!!

Son günlerin en bomba açıklaması manken Şenay Akay'dan geldi.Parasını almak için giitiği yapımcının odasında 6 erkeğin kendisini taciz ettiği iddiasıyla dava açtı.Skandal haberle açıklamalar birbiri ardına geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman 00:49

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Barış Manço Gesi Bağları 04:10

Barış Manço Gesi Bağları

Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç ..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Rekabetçi Meslek Liseli Kavgası 04:21

Rekabetçi Meslek Liseli Kavgası

Evet arkadaşlar 140 santimetrelik(saydım) kardeşimiz rocky edasıyla diğer çocuğa girişiyor tehditleri küfürleri ardı ardına sıralıyor burası meslek lisesi velkam tu cehennem !!!..

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor 04:55

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor

Mahkemede şahit olarak Zeyno'nun karşısına çıkan Yusuf'un ifadesi ile Zeyno büyük bir şok yaşıyor. Yıllar sonra ortaya çıkan ve yalancı şahitlik yapan Yusuf, Zeyno'yu da tehdit etmekten geri kalmıyor. Evlat Kokusu'nda Hü..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarışmada Annesinden Fırça Yiyen Yarışmacı 00:50

Yarışmada Annesinden Fırça Yiyen Yarışmacı

TRT1'de yayınlanan Joker isimli yarışmada, Umut Kekeç isimli yarışmacı ardı ardına zor soruları bilip zirveye çıkarken, son derece kolay bir soruyu bilemeyince tribündeki annesinin şok tepkisiyle karşılaştı... Bir çağrı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Beyaz Show- Hande Soral ve Bensu Soralın Güzellikleri 02:50

Beyaz Show- Hande Soral ve Bensu Soralın Güzellikleri

Beyaz Show'un 12 Mayıs yayınına katılan Hande Soral ve Bensu Soral güzellikleri ile önce Beyaz'ı, sonra da seyircileri kendilerine hayran bıraktı! Oyuncu olan iki güzel kardeş Hande ve Bensu Soral bu hafta Beyaz Show'un ..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show - Açalya Samyeli Ailesinin İlginç İsimleri 01:38

Beyaz Show - Açalya Samyeli Ailesinin İlginç İsimleri

Beyaz, Açalya Samyeli'ne ismi ile ilgili soru sordu; aldığı cevap üzerine, diğer aile fertlerinin de ilginç isimleri olduğunu görünce esprileri birbiri ardına patlattı!..

  • ANKA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı 01:58

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı

Amiral gemisi modelini piyasaya sunduktan yalnızca birkaç ay sonra yeni bir modeli satışa çıkaran OnePlus, yeni telefonunun pazarlamasını ilginç bir videoyla gerçekleştiriyor. Daha önce su altında ve yer çekimsiz ortamd..

  • Cowboy tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..