#Demet akalin rekor

Tavuklu Kol Böreği Hazır Yufka ile Pratik Börek 04:14

Tavuklu Kol Böreği Hazır Yufka ile Pratik Börek

MALZEMELER Yarım kilo Tavuk 2 Soğan 2 Kırmızıbiber 3 Domates 1 Kabak Yarım demet Maydanoz 2 Kaşık Tereyağ 2 Kaşık Tereyağı 1 Tatlı kaşığı Pul biber 1 Yumurta Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Kaşık Tereyağı 1 Bardak Süt Tuz 4..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Sodalı Börek Tarifi Su Böreği Lezzetinde 05:11

Sodalı Börek Tarifi Su Böreği Lezzetinde

MALZEMELER 300 Gram beyaz Peynir Yarım demet Maydanoz 1 Yumurta sarısı 1 Yumurta beyazı 1 Yumurta 1 Çay bardağı Sıvı yağ 1 Su bardağı Süt 1 Şişe Soda 4 Yufka..

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi 04:21

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 buçuk su bardağı süt 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı (yaklaşık 80 gr.) yarım su bardağı sıvıyağ 2 yumurta (birinin sarısını ayırın) 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 yaşmaya veya 1 yemek kaşığı ..

Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır El açması Börek Tarifi 10:29

Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır El açması Börek Tarifi

MALZEMELER 1 Demet Ispanak Peynir Pul Biber Tereyağ Un Gözleme hamuru..

Ispanaklı Gözleme Tarifi  Hamur işleri 05:21

Ispanaklı Gözleme Tarifi Hamur işleri

MALZEMELER 1 Demet Ispanak Peynir Pul Biber Tereyağ Un Gözleme hamuru..

Kayık Kabak Karnıyarığı 05:26

Kayık Kabak Karnıyarığı

MALZEMELER 4 kABAK 2 Havuç 200 gram Dana kıyma 1 Soğan 1 Kırmızı Biber Yarım demet Maydanoz 1 Tatlı kaşığı Pul biber Tuz 2 Domates Sıvıyağ..

Krep Böreği Tarifi 06:45

Krep Böreği Tarifi

MALZEMELER 1.5 Su bardağı Süt 1 Su bardağı Su 1.5 Su bardağı Un 2 Yemek kaşığı Sıvı yağ Yarım demet Dereotu 1 Kase Tulum Peyniri 1 Kase Kaşar Peynir 3 Kırmızı Biber Tuz 1 Çay kaşığı Kabartma tozu 1 Kase Çekirdeksiz Zeyti..

Fırında Bulgurlu Renkli Biber Dolması Tarifi 04:36

Fırında Bulgurlu Renkli Biber Dolması Tarifi

Malzemeler: Yaklaşık 12-14 adet renkli dolmalık biberler içi için: 1 büyük boy soğan 300gr. kadar orta yağlı kıyma yarım su bardağı pilavlık bulgur yarım demet maydanoz, iri tutam dereotu ve taze nane (kuru da olur nane..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı 03:46

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı

Malzemeler : 3/4 su bardağı ılıktan biraz sıcak süt 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısını ayırın) 1/2 paket yaşmaya veya 1 silme yemek kaşığı tozmaya 1 yemek kaşığı tozşeker 1/2 yemek kaşığı tuz yaklaşık 4 su barda..

Sebzeli Biber Dolması 04:01

Sebzeli Biber Dolması

MALZEMELER 5 Dolmalık Biber 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Su bardağı Pirinç Yarım Kereviz Yarım kabak Yarım havuç Yarım Kırmızı biber 1 Soğan 1 Yemek kaşığı Kuru Domates Yarım demet Nane Tuz..

Pazı Sapı Çorbası Tarifi 03:14

Pazı Sapı Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 demet pazının sapları, 1 adet büyük boy havuç, 2 yemek kaşığı un, 1 su bardağı süt, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 6 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, Karabiber...

Uzayan Kaşarıyla Parmak Yeme Garantili Fıstıklı Tepsi Kebabı 13:43

Uzayan Kaşarıyla Parmak Yeme Garantili Fıstıklı Tepsi Kebabı

Malzemeler 1 kg. yağlı kıyma 1 adet soğan 3 diş sarımsak 2 adet kırmızı biber 1 demet maydanoz 1 yemek kaşığı biber salçası 300 gram kaşar peyniri 100 gram antep fıstığı içi 4 adet domates 5 adet sivri biber 1 ..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!) 01:24

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!)

Malzemeler 1 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 2 su bardağı sıcak su 3 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta 2,5 yemek kaşığı un 1/2 demet maydanoz 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul bib..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı 02:14

Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı

Malzemeler Yarım kg ciğer 3 adet patates Yarım demet maydanoz 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 yemek kaşığı un 1 çay kaşığı toz biber 2 çay kaşığı tuz..

Mardin Usulü İçli Köfte Tarifi 01:53

Mardin Usulü İçli Köfte Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı bulgur (içli köftelik) 1 su bardağı bulgur (kısırlık) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı toz kişniş 500 ml. sıcak su 1 yemek kaşığı sıvı yağ 400 gram orta yağlı dana kıyması 1 çay kaşığı tuz (k..

Harput Köftesi Tarifi 01:20

Harput Köftesi Tarifi

Malzemeler 500 gram dana kıyma 1 su bardağı ince bulgur 1 adet rendelenmiş soğan 1/2 demet maydanoz 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı kuru reyhan 1 adet yumurta Sosu için: 2 yemek kaşığı sı..

CHP Kadın Kolu Başkanı Gurbetçileri Tehdit Etti: Pılınızı Pırtınız Toplayın.. 01:55

CHP Kadın Kolu Başkanı Gurbetçileri Tehdit Etti: Pılınızı Pırtınız Top

CHP'de seçimlerde alınan yenilginin hazımsızlığı devam ediyor. CHP Berlin Birliği Kadın Kolu Başkanı Demet Kılıç seçimlerden sonra skandal açıklamalarda bulundu. Kılıç, özellikle Almanya'da Türkiye'ye gönül veren ve sand..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Fırında Mücver Tarifi  Fırında Kabak Mücveri 02:11

Fırında Mücver Tarifi Fırında Kabak Mücveri

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3 yemek kaşığı zeytinyağı ..

Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

Star Tv Erkenci Kuş Dizisinde Neler Oluyor Başroller Kavga Mı Etti 02:30

Star Tv Erkenci Kuş Dizisinde Neler Oluyor Başroller Kavga Mı Etti

Star Tv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş, izleyicilerin beğenisini topladı. Yeni sezonda ekranda olması beklenen Erkenci Kuş dizinde, Demet Özdemir, Can Yaman, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Ser..

  • BETA tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O Soru Sorulunca 02:04

O Soru Sorulunca

İki hafta önce Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan Demet Şener, önceki gün Bebek’teydi. 3 saatini kuaförde geçiren Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ın “Bu işe çocuklarımı karıştırmayın” açıklaması hatırlatılınca “Konuşm..

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..