#Demet akalın bir anda sevmiştim müzik dinle

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.438 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Kamerayı Görünce Geri Vites Yapan Hırsız 00:45

Kamerayı Görünce Geri Vites Yapan Hırsız

ATM'de para çeken kişiyi gözüne kestiren hırsız bir anda kameraya yakalandığını görünce bir anda U dönüşü yaptı. Ortaya komik görüntüler çıktı...

  • Cowboy tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben De Bu Kafadan İstiyorum 03:06

Ben De Bu Kafadan İstiyorum

Olay budur. Bu amcalarla takilmak isteyenler kimler Hayat budur desem kendimde inanmam,Helalolsun bu guzel insanlara ki yasamda kìsa bir anda olsa tebessum etmek güzel ettirenlerede bence coook özel...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz' 11:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz'

Manisa'da valilik önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdam talebi parlamentoya gelecek. Parlamentodan geçtiği anda bana geldiği anda ben bunu onaylarım. Bir sıkıntı anaya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayıya Saldıran Kartal 00:51

Ayıya Saldıran Kartal

Kendi alanında gezmekte olan ayıya hiç beklemediği bir anda saldırı geliyor. Ayı bir anda ne olduğunu anlamıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel'in Göz Ve Kulak Kanatan Rap Performansı 00:17

Hande Erçel'in Göz Ve Kulak Kanatan Rap Performansı

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel'in bir anda şarkı söyleyip bir anda başka değiştiği anı seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rahatlama Konusunda İnsana Boyut Değiştirtebilecek Tedavi Yöntemi Olarak Kayropraktik 12:36

Rahatlama Konusunda İnsana Boyut Değiştirtebilecek Tedavi Yöntemi Olar

İzlerken çıkan seslerden dahi insana bir rahatlama gelirken yaptırdığınız anda gelebilecek rahatlamayı hayal edebiliyor musunuz? Kayropraktik disiplinini icra eden adamın uyguladığı tedaviler ve bir anda rahatlama moduna..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spor Yapan Kadının Kopan Aşil Tendonundan Gelen Ürkütücü Ses 01:20

Spor Yapan Kadının Kopan Aşil Tendonundan Gelen Ürkütücü Ses

41 yaşındaki Tiffany Van Dyke evde spor yaparken kendini kameraya kaydediyordu. Isınma hareketleri yapan kadının bir anda aşil tendonu koptu. O anda kameranın kaydettiği ses ise bir hayli ürkütücü! ????..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Horozu Ezince Mala Bağlayan Şoför Adayı Kız 00:41

Horozu Ezince Mala Bağlayan Şoför Adayı Kız

Acemi bayan sürücü horoza çarptığını sanıyor. Kadın araba sürmeyi öğreniyor, ancak bir anda karşısına horoz çıkınca ezdim mi acaba diye düşünürken bir anda rap yapmaya başlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Tarafı Ayrı Oynayan Adam 00:30

Her Tarafı Ayrı Oynayan Adam

Bir düğünde müziğin çalmasıyla birlikte harekete geçen genç bir anda ritmle birlikte her tarafı aynı anda oynamaya başlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü 01:01

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı her yeri bir anda beyaza bürüdü. Meteorolojinin gün içerisinde Afyonkarahisar için yaptığı lokal yağış uyarısı doğru çıktı. Bayat ilçesinde akşam sa..

Sel gitti, çamur kaldı 02:13

Sel gitti, çamur kaldı

GENÇ KARI KOCA BİR ANDA DİZİNE KADAR SUYA BATTI. NE YAPSALAR OLMADI. ONLAR DA YAKINLARINI ARADI... HELALLİK ALDI. TAM UMUTLARININ TÜKENDİĞİ ANDA BİR İP İKİSİNİN DE HAYATINI KURTARDI. SELİN VURDUĞU ARTVİN'DEN GELEN GÖRÜNT..

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

İnci Satır Kimdir? 01:09

İnci Satır Kimdir?

İnci Satır kimdir, Ütopya yarışmacısı İnci Satır, 1990 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Bekar olan İnci Satır, satış elemanı olarak çalışmaktadır. Farklı olmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden İnci Satır, “bir a..

 Kısmetse Olur'un En Büyük Kavgası 05:17

Kısmetse Olur'un En Büyük Kavgası

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan yeni bölümde, Farima ve Rabia arasında çıkan tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Kısmetse Olur'da şimdiye kadar yaşanan en ciddi kavgalardan biri olan bu durum, iki adaya nası..

  • ANKA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2  Beşiktaş Maç Özeti 04:07

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Beşiktaş Maç Özeti

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 4 maçlık galibiyet hasretine Aytemiz Alanyaspor karşısında son verdi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspo..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..

Sofra Sırları Fragman 02:01

Sofra Sırları Fragman

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yem..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..