#Demet akalın bir anda sevmiştim müzik dinle

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

Maidenin Altın Günü Fragmanı 02:43

Maidenin Altın Günü Fragmanı

Maide'nin Altın Günü 8 Aralık'ta sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır..

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda) 02:43

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda)

Maide'nin Altın Günü Sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brokoli Salatası Tarifi 06:09

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli salatası ve Diyet yemekleri. Brokoli benim en sevdiğim kış sebzelerinden bir tanesi, diyet yemekleri için de muhteşem bir sebze.Arada Diyet yemekleri tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce Brokoli Çorbası ..

TOLGSHOW 12. Bölüm Tek Parça Hd İzle (Sansürsüz) 1:22:45

TOLGSHOW 12. Bölüm Tek Parça Hd İzle (Sansürsüz)

TOLGSHOW 12. Bölümünü kesintisiz izle! Arkadaşımın 12. Bölüm konuğu Demet Özdemir oluyor! TOLGSHOW 21. Bölümü 720p kesintisiz hemen izle! ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir kla..

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi 08:31

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi

Fırında Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır? 750gr. kadar tercihen ince kabuklu düzgün çok büyük olmayan dıolmalık yeşil biber 300gr. orta yağlı kıyma 2 adet orta boy soğan 3 adet kabukları soyulmuş domates 1 su bardağı vey..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı 03:46

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı

Malzemeler : 3/4 su bardağı ılıktan biraz sıcak süt 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısını ayırın) 1/2 paket yaşmaya veya 1 silme yemek kaşığı tozmaya 1 yemek kaşığı tozşeker 1/2 yemek kaşığı tuz yaklaşık 4 su barda..

Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik) 04:33

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik)

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Ben de üzdüm sen de üzdün Boşverelim mi? Ben de küstüm sen de küst..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sanat Galerisindeki Resimler Canlanırsa 02:38

Sanat Galerisindeki Resimler Canlanırsa

Sanal gerçeklik ve hologram çalışmaları yapan Skullmapping, Gallery Invasion çalışmasıyla bir sergideki eserleri canlandırarak ziyaretçilere muhteşem bir deneyim sundu. Bir tuvalin üzerindeki insan figürü ve diğerinin üz..

  • Cowboy tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması 10:41

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması

Mutlu bir aile... Turşuculukla geçiniyorlar... Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır ve anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar..

En İyi Jilet Budur  Neşeli Günler 02:03

En İyi Jilet Budur Neşeli Günler

Mutlu bir aile.Turşuculukla geçiniyorlar.Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır.Anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar yılı bir..

  • REPLİKLER tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölge Ajan Jack Ryan Shadow Recruit Film İzle 1:45:32

Gölge Ajan Jack Ryan Shadow Recruit Film İzle

Jack Ryan yaptığı denizcilik görevi sonrasında düzenli ve güzel bir hayat sürmeyi amaçlamaktadır. Düzgün bir yaşamı kafaya koyan jack rus bir milyarderin mali işleri ile ilgilenirken bir anda kendini terörist bir saldır..

  • Tv Series tarafından
  • 6.670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler 1978 Film İzle 1:33:20

Neşeli Günler 1978 Film İzle

Mutlu bir aile.Turşuculukla geçiniyorlar.Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır.Anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar yılı bir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 00:22

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Eskişehir'de trafikte seyreden bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Olay, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski model bir..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe 10:43

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe

Galip ve Lale çocuklarına doğa sevgisini aşılamak için bir dağ evinde haftasonu tatili yapmaya giderler. Galip ve Lale çocuklara doğanın güzelliklerinden, yaşamdan örnekler vermeyi sürdürürler. Dağın tepesindeki bu dağ e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:07

Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle

Bir ülkenin güzeller güzeli genç prensesi olan Ann, uzun bir Avrupa seyahatine çıkar. Roma'ya vardığında ise sahip olduğu hayattan iyice sıkıldığını fark eder. Gereksiz protokoller, sahte nezaketler ve prenses olmanın ..

  • Film İzle tarafından
  • 10.457 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşam Kürü A Cure for Wellness 2. Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Yaşam Kürü A Cure for Wellness 2. Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yaşam Kürü (A Cure for Wellness) filminin 2. Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Hırslı genç bir yöneticiye şirketin CEO’su alma görevi verilir. Söz konusu CEO İsviçre Alpleri’nin ıssız bir bölgesinde yer alan, huzurlu am..

  • PengoTV tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Çöpçüler Kralı 1977  Kemal Sunal Film İzle 1:19:09

Çöpçüler Kralı 1977 Kemal Sunal Film İzle

Zabıta memuru, görevinin verdiği yetkileri zorlayarak esnafın ve çöpçünün üzerinde büyük bir baskı kurar. Aynı mahallede oturan Hacer ise temizlikçilik yapmaktadır. Hacer'e aşık olan zabıta memuru, annesinin tepkisiyle k..

  • Tv Series tarafından
  • 8.637 görüntüleme
  • 8 yıl önce