#Demet akalın yanan ateşi söndürdük müzik dinle

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Pirinç Salatası Tarifi 02:21

Çin Pirinç Salatası Tarifi

Malzemeler Pilavlık Malzeme 2 Su bardağı pirinç (Jasmine) 1 Kahve fincanı dolmalık fıstık 3 Su bardağı kaynar su 2-3 Yemek kaşığı sıvı yağ İçine konacaklar 2 su bardağı Garnitür 1/2 Çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı m..

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası 01:27

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası

Malzemeler; 2 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 minik kutu mısır 4 adet közlenmiş patlıcan 2 adet közlenmiş kapya biber 4 adet kornişon salata turşusu 7-8 dal taze soğan Yarım demet mayda..

Makarna Salatası Tarifi 01:16

Makarna Salatası Tarifi

Malzemeler; Yarım paket küçük (yüksük,boncuk) makarna 1 su bardağı mayonez 1,5 su bardağı sarımsaklı yoğurt 10 adet kornişon turşu 5 adet haşlanmış sosis 1 büyük kavanoz garnitür(havuç, bezelye, patates) 1 küçük konserv..

Kuzu Kapama Nasıl Yapılır 06:45

Kuzu Kapama Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 kg Kemikli Kuzu Kol 6-7 yaprak Yeşillik 6-7 yaprak Pazı 2 demet Taze Soğan 2 demet Dereotu 1 adet Havuç 6-7 yaprak 1 tatlı kaşığı Şeker 1 çay bardağı Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Un Tuz, Karabiber..

Mastabe (Pazılı Cacık) Tarifi 00:36

Mastabe (Pazılı Cacık) Tarifi

Sıcak Su 1 Demet Pazı Sapı 1 Demet Pazı Tuz Üzeri İçin : 1 Kase Süzme Yoğurt 1 Diş Dövülmüş Sarımsak Tuz Zeytinyağı 1 Tatlı Kaşığı Çörek Otu Zeytinyağı..

Muhteşem Patates Salatası 01:41

Muhteşem Patates Salatası

Tart Kalıbında Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo patates 2-3 adet havuç Yarım demet dereotu 2-3 dal taze soğan Yarım demet maydanoz 1 çorba kaşığı tereyağ Yarım limon Karabiber, kimyon, tuz Zeytinyağ Süslem..

Buğday Salatası Tarifi 01:13

Buğday Salatası Tarifi

1 su bardağı buğday 1 adet kırmızı biber Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 1 adet havuç 2 adet teze soğan Marul yaprağı (2-3 adet) Mor lahana Yarım limon suyu Tuz Zeytinyağı Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabına bir ..

Venedik Poğaçası Tarifi 02:57

Venedik Poğaçası Tarifi

Malzemeler 2 yumurta 100 gr tereyağ 1 çay bardağı ılık süt 1, 5 tatlı kaşığı toz şeker 1, 5 -2 tatlı kaşığı tuz Yarım paket instant maya 1 adet ince rendelenmiş havuç Yarım demet ince kıyılmış dereotu Yeterince un İçi i..

Acı Acı Acuka Tarifi 05:15

Acı Acı Acuka Tarifi

3 avuç ceviz 6 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı kişniş tohumu 1 çorba kaşığı kimyon tohumu 1 çorba kaşığı karabiber ½ demet taze zahter kekik 1 adet kırmızı acı biber 1’er çorba kaşığı ..

Mercimek Mantısı Tarifi 06:53

Mercimek Mantısı Tarifi

MALZEMELER Yarım çay kaşığı Karabiber Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 4 Diş Sarımsak 1 Kase süzme yoğurt 1 Soğan 2 Yemek kaşığı Salça 1 Demet Maydanoz 1 Demet Roka 5 Yeşil soğan 2 Su bardağı Kırmızı Me..

Nefes Kesen Pozlar Veren Ünlü Güzellerin Çekim Maceraları 15 Nisan 2018 09:36

Nefes Kesen Pozlar Veren Ünlü Güzellerin Çekim Maceraları 15 Nisan 201

Objektiflerin karşısında nefes kesen pozlar veren Neslihan Atagül, Hande Erçel, Fahriye Evcen, Demet Özdemir, Merve Boluğur ve daha bir çok ünlü güzelin çekim maceraları ...

  • BETA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mercimek Mantısı Tarifi 06:53

Mercimek Mantısı Tarifi

MALZEMELER Yarım çay kaşığı Karabiber Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 4 Diş Sarımsak 1 Kase süzme yoğurt 1 Soğan 2 Yemek kaşığı Salça 1 Demet Maydanoz 1 Demet Roka 5 Yeşil soğan 2 Su bardağı Kırmızı Me..

Etli Yaprak Sarması Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER Yarım kilo Asma yaprağı 3 Yemek kaşığı Zeytinağı 1 Kase Pirinç Yarım demet Maydanoz Yarım demet Nane 1 Soğan 100 gram Dana kıyma 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Tuz 3 Yemek kaşığı Domates rendesi..

Karnabahar Salatası Tarifi Sebze Salatası Tarifi 01:10

Karnabahar Salatası Tarifi Sebze Salatası Tarifi

Karnabahar Salatası Tarifi için Malzemeler: 1 orta boy karnabahar 2 adet kırmızı biber Yarım demet dereotu Yarım demet maydanoz Zeytinyağı Limon suyu Tuz..

Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 03:32

Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet kabak 2 adet yumurta (çırpılmış) 1 adet havuç 3 kahve fincanı un 1 demet taze soğan 1 demet dereotu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi 20:29

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi

. #DemetŞener ve #CenkKüpeli, çok az sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Düğünden ilk görüntüler yayınlandı. Ailesi nikaha neden katılmadı? Çocuklar ile aralarındaki ilişkisi nasıl? s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki'nin Dikkat Çeken Stili 04:13

Aleyna Tilki'nin Dikkat Çeken Stili

Demet ve Alişan, uzman konuklarıyla magazin gündemini de belirliyor. Renkli hayatlar, hiçbir yerde duymadığınız dedikodular masaya yatırılıyor!..

  • GÜL tarafından
  • 413 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gönül H Yazar - Dünya Yalan 03:38

Gönül H Yazar - Dünya Yalan

Dünya Yalan şarkı sözleri ile Kaç gecelik aşkındım Neden beni harcadın Beni bile bile yaktın Unutmadım unutmadım Ateşten yanan ellerim Kirletilmiş gençliğim Yorgun düşmüş ayaklarım Kirlenmiş pabuçlarım Yalan yalan ..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:05

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:11

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim 04:32

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim

Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım b..

Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Enis Tuğrul - Ağır Yük 04:53

Enis Tuğrul - Ağır Yük

Geceler alır ağır karanlık yükünü Vagonuna yükler ve uzaklaşır Dumanı tüter uzak diyarlardan Bana selam durur Gündüze karışır bıraktığı acı Keder içten yanar Bu vagonlar nasıl ilerler ateşi acı kömür Bu kalp kaç defa ya..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..