#Demir demirkıran zaferlerim

VİYADÜKTEN DEMİR YOLUNA DÜŞTÜ 01:16

VİYADÜKTEN DEMİR YOLUNA DÜŞTÜ

KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI...

Kafasına demir yağdı! 01:05

Kafasına demir yağdı!

Çorum'da yolda yürüyen bir kadının üzerine inşaat demirleri düştü. Adeta ölümden dönerek kolundan ve kafasından yaralanan talihsiz kadın, olayın ardından hastaneye kaldırıldı. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından san..

Betül Demir - Toz Duman 00:21

Betül Demir - Toz Duman

mavi..

  • ayyyllliip tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

Betül Demir - Sallama 01:00

Betül Demir - Sallama

kukku..

Betül Demir - Toz Duman 02:51

Betül Demir - Toz Duman

mynt..

Betül Demir - Seninle 01:12

Betül Demir - Seninle

su alıcı..

İbrahim Demir - Çık Gel 04:08

İbrahim Demir - Çık Gel

Çık Gel şarkı sözleri ile... Yıldızlardan da uzak, bir yerde sanki Beni arıyor hissi var sanki Gözlerin benden uzak, gönlümde bir yara Gecenin birinde, yalnızız şimdi Hadi çık gel bana Tükendi bu ömrüm Hadi çık gel ba..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Anladım şarkı sözleri ile Ağladım çare olmadı, haykırdım olmadı El açtım dualar ettim kabul olmadı Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim Anladım senin bana döneceğin yok Perişan halimi göreceğin yok Anladım senin..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Söz & Müzik : Ertuğrul Sağlam Düzenleme : Taner Çalık Mix & Mastering : Serkan Kula Basgitar : Birkan Şener Gitar : Cem Şengül Tarcuş : Baransel Özcan Kemanlar : Turkish feeling strings Production: Ozan Karabağ Produc..

Demir Bey - Eyvah 04:07

Demir Bey - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Benim bu sevdada ne işim vardı? Kalbimi eline vermeyecektim! Benim bu sevdada ne işim vardı? Kalbimi eline vermeyecektim! Yansam da, ölsem de aşkımla seni, 'Seni seviyorum' demeyecektim, demeyec..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katıldı 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında evinde ziyaret ettiği kas hastası Abdullah Samet Demir için Sultanbeyli Abdurahman Gazi Cami'inde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Tarabya Köşkü'nden çıkan Cumhurbaşkanı..

Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut Çok Sevdim Yalan Oldu Müzik Dinle Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar..

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan Çok Sevdim Yalan Oldu isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Fatih Bulut, Hüseyin Akan Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Atakan Me..

  • TEK KANAL tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı 01:23

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı

Kırmızı bültenle aranan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla Irak'ın kuzeyinde yakalanarak 29 Temmuz'da Türkiye'ye getirilen terör örgütü PKK/KCK üyesi Piro Karker kod adlı Cimşit Demir, Ağrı'da tutuklandı..

Yelkenci Berk'in Hedefi Olimpiyatlar 02:42

Yelkenci Berk'in Hedefi Olimpiyatlar

Adanalı yelkenci Berk Demirkıran: “Kendimi geliştirip ülkemi olimpiyatlarda temsil etmek istiyorum”..

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler) 1:15:01

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler)

1. ajda pekkan - hoşgör sen 2. funda - affetmem 3. sezen aksu - kaybolan yıllar 4. zeki müren - ayrıldık işte 5.cem özkan - bir başka sevgiliyi sevmem 6. nilüfer - böyle ayrılık olmaz 7.mediha demirkıran - için için yan..

Güzel Adam Süreyya Fragmanı 01:35

Güzel Adam Süreyya Fragmanı

Eyüp’de doğan çocukluğu ise Zeytinburnu’nda geçen Süreyya Soner, çok sevdiği dayısı onu Beşiktaşlı yaptığında henüz 8 yaşındadır. Semt takımlarında kalecik yapan Süreyya, futbolcu formasını giymeyi hayal etmediği Beşikta..

Unutuverdim - İpek & Mert 03:35

Unutuverdim - İpek & Mert

Unutuverdim Şarkı Sözleri: Sana söyleyecek sözlerim vardı İnan biraz önce tam aklımdaydı Seni görünce bir heyecan sardı Yanına gelince unutuverdim Sana neler neler anlatacaktım Önce gözlerini kapayacaktım Seni görür gö..

  • Candy tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Yürekleri Ağza Getiren Lunapark Kazası 01:29

Yürekleri Ağza Getiren Lunapark Kazası

Fransa'da bulunan Lunaparkta Sapan adı verilen oyuncakla gökyüzüne fırlatılan demir kafesin ipi kopmuş. Demir kafes sert bir şekilde tek iple demir iskeleye çarpmış. Meydana gelen korkunç kazada 24 yaşlarında bir kadın v..

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce