#Demir demirkıran zaferlerim

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çkan Haberleri' 08:11

Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çkan Haberleri'

Bu haftanın öne çıkanları ve sanatçılarla geçen çok özel dialoğları,açıklamaları sizler için ekrana getiriyoruz...

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde 01:07

Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde

Macaristan, 175 km. boyunca demir tellerle kapattığı Sırbistan sınırında, sığınmacılara uyguladığı sert politikalarla yine eleştirilere hedef oldu. Sınır Tanımayan Doktorlar Birliği (MSF), Macaristan sınır polisinin, sı..

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru 04:21

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru

bu sabah 8:15 vapurunda onu gördüm karþýmda dizlerimi titretti aþýk oldum galiba yakýþýklý babam gibi aþýk oldum anam gibi erden çýktý bu adam beyaz atlý prens gibi ah bir baksa uzunlarý yaksa bana demir atsa..

Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor | Olcay Çakır Yorumları  13 Mart 2017 1:54:47

Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor | Olcay Çakır Yorumları 13 Mart 2017

(Turgay demir, Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç, Aykut ince, Olcay Çakır' dan Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor maçı ve Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray yorumları)..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Mike Tyson Şampiyonu Yeniyor 09:07

Mike Tyson Şampiyonu Yeniyor

Boks tarihinde tüm zamanların en asi oyuncusu olarak tanınmaktadır. Lakabı Demir Mike tır...

Marvel's Iron Fist Fragman 02:16

Marvel's Iron Fist Fragman

Uçak kazasında ölen olduğu tahmin edildikten 15 yıl sonra, Danny Rand (Fin Jones), gizemli bir şekilde, doğuş hakkı ve aile şirketini geri almaya kararlı New York Şehrine döndü. Bununla birlikte, New York'ta uzun süredir..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

İstemem Söz Sevmeni Alacakaranlığım Varla yok arası Zindandan hallice Kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk bu bendeki Kör olası yaktı iç..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Zonguldak Ereğli İzle 05:20

Zonguldak Ereğli İzle

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi ve Ereğli Demir-Çelik Fabrikaları..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle 01:44

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana tedavisi süren Atiba Hutchinson ka..

Adana Demirspor'u Avradına Tercih Eden Abi 00:11

Adana Demirspor'u Avradına Tercih Eden Abi

Adana Demirspor namı değer Mavi Şimşekler sevgisi ağır basan abinin, Demirspor'u eşine değişebileceğini sergileyen video..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren 00:30

Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren

Slovakya Amatör Ligi'ndeki bir maç sırasında sahaya tren girdi. Lokomotif buharlı bir tren karşılaşmanın oynandığı esnada sahanın içinden geçen demir yolunu kullanarak korna çala çala taraftarları selamladı. Stadın yapım..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Zülfü Livaneli Kardeşin Duymaz 02:38

Zülfü Livaneli Kardeşin Duymaz

Kardeşin Duymaz şarkısı. Yer Demir Gök Bakır filminden görüntüler...

Nurselin Evi 00:53

Nurselin Evi

Nursel'in Evi her Pazartesi olduğu gibi bu Pazartesi de konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Özlem Yüksektepe bugün sizler için etli tart, pancarlı pilav ve fındık pare tatlısı yapımını gösterirken, Diyetisyen Çağatay De..

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı 01:08

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı

Alınan bilgiye göre, Muzaffer Üstün idaresindeki 34 ZZ 6516 plakalı otobüs, Elazığ-Bingöl karayolunda Zafer Apalak'ın kullandığı 33 FH 380 plakalı demir yüklü tıra arkasından çarptı. İlk belirlemelere göre, kazada otobüs..

  • En Yeniler tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

İstanbulluların Üst Geçitle İmtihanı 04:18

İstanbulluların Üst Geçitle İmtihanı

Avcılar Sosyal Tesisler metrobüs istasyonu ve üst geçidinin, yenileme çalışmaları dolayısıyla kapatılması vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Girişleri demir bariyerle kapatılmasına rağmen, vatandaşların üzerinden atlayara..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce