#Demir demirkıran zaferlerim

Bünyamin'den Tofaş Taklidi 00:29

Bünyamin'den Tofaş Taklidi

Bünyamin isimli genç eline aldığı demir boru ile Tofaş marka aracın taklidi yapmış. Farklı bir yetenek izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı 02:58

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Türkiye’nin demir yolu ihracat atağı devam ediyor. Ankara'dan iki tren birden uğurlandı. Biri Rusya'ya beyaz eşya götürürken diğeri Çin'e bor madeni taşıdı. Uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu il..

7 köpek tek komut! 01:01

7 köpek tek komut!

BURSA'DA YAŞAYAN EMRE DEMİR SOKAKTA YAŞAYAN 7 KÖPEĞİ SAHİPLENDİ. ONLARI ÖYLE BİR EĞİTTİ Kİ ŞİMDİ HEPSİNİ TEK BİR KOMUTLA İDARE EDEBİLİYOR.....

Makineli Tüfek PMT 7.62 ile Dışa Bağımlılık Sona Eriyor 01:33

Makineli Tüfek PMT 7.62 ile Dışa Bağımlılık Sona Eriyor

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, makineli tüfek PMT 7.62'nin geliştirilmesinin sürdüğünü duyurdu. Testlerin ardından güvenlik güçlerinin hizmetine sunulacak tüfekle birlikte, bu silah sisteminde dışa bağımlılık bite..

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı! 01:16

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı!

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE ZİNCİRSİZ GEZDİRİLEN PİTBULL, BİR KAÇ GÜN ÖNCE ARKADAŞLARIYLA BULUŞMAYA HAZIRLANAN 16 YAŞINDAKİ İREM GÜLİZAR DEMİR'E SALDIRDI. O ANLARIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI...

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

İlk T129 ATAK Helikopteri Teslim Ediliyor 05:35

İlk T129 ATAK Helikopteri Teslim Ediliyor

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ilk T129 ATAK helikopteri teslim törenine katılacak. Detayları TGRT Haber muhabiri Emre Kol aktardı...

Otomobili vura vura hurdaya çevirdi! 01:07

Otomobili vura vura hurdaya çevirdi!

İKİ KİŞİ ARASINDAKİ HUSUMET, BİR OTOMOBİLİN HURDAYA DÖNMESİNE NEDEN OLDU, ÖFKELENEN ADAM DEMİR ÇUBUKLA HUSUMETLİSİNİN ARACINI BAKIN NASIL PERT ETTİ?..

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı 01:12

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı

Zincirlikuyu’da altgeçitte süratli bir şekilde seyrettiği esnada kontrolü kaybeden otomobil, sağ şeritteki araca çarptıktan sonra refüjdeki demir bariyerleri parçalayarak karşı istikamete uçtu. Otomobilin karşı yönden ge..

Duran kalbi yeniden çalıştırdı 01:20

Duran kalbi yeniden çalıştırdı

YARAMAZLIĞININ BEDELİNİ AĞIR ÖDEMİŞ, ÇIKTIĞI ERİK AĞACINDAN DÜŞÜP KALBİNE DEMİR SAPLANMIŞ, HASTANEDE MUCİZE ESERİ HAYATA DÖNDÜRÜLMÜŞTÜ. KÜÇÜK HAMZA'YI KURTARAN KAHRAMAN DOKTOR KONUŞTU. O ANLARI ANLATTI...

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Show Haber ekibine saldırdılar! 02:53

Show Haber ekibine saldırdılar!

ARAZİ YÜZÜNDEN KIZDIKLARI GELİNLERİNİ DEMİR ÇUBUKLARLA DÖVÜP HASTANELİK ETTİLER. ARDINDAN DA OLAYI ARAŞTIRAN SHOW HABER EKİBİNDEN SÜMEYYE YILANCI VE FATİH GÜNAL'A TAŞLA SALDIRDILAR. POLİS BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN HAREKET..

Lüks Yata Yakışmayan Atlama 00:13

Lüks Yata Yakışmayan Atlama

Lüks yatı ile tatile çıkan kadın demir atıp sıra denize atlamaya gelince berbat bir atlayış gerçekleştirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir! 01:32

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir!

Antalya'da bir binanın giriş katında yangın paniği yaşandı. Bina boşaltılırken içeride mahsur kalan Caner Tutar, vatandaşlar tarafından demir korkuluklar sökülerek kurtarıldı. Olay sonrası kiracı Caner Tutar, ev sahibini..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor 01:16

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerden Agit Demir, 12 yaşındayken zorla dağa kaçırılan baldızı için eylemini 9..

Hırsızlar Zillere Dadandı 01:56

Hırsızlar Zillere Dadandı

İSTANBULLUNUN YENİ DERDİ ZİL HIRSIZLIĞI... ÖZELLİKLE DE DİYAFONLU SİSTEMLER HIRSIZLARIN GÖZDESİ... İŞ ÖYLE BİR HALE GELDİ Kİ, BAZI APARTMAN SAKİNLERİ, ZİL PANELLERİNİ DEMİR ÇERÇEVELERLE KORUMAYA ALIYOR...

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı 00:52

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı

Düzce TEM otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden demir levha yüklü tır takla attı. Kaza sebebi ile her iki şeritte uzun süre trafiğe kapalı kaldı...

Erkekliği Bitiren Duba Kazası 00:11

Erkekliği Bitiren Duba Kazası

Otoparktaki demir dubaların üzerinde yürümek isteyen adam daha ilk adımında çok kötü bir kaza yaşamış. Adam özel bölgesinden büyük hasar almış...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Bakan Derya Yanık- 'Şeyma ve Hasan’ın katilleri, eylemlerine uyan en ağır cezayı alacak' 04:20

Bakan Derya Yanık- 'Şeyma ve Hasan’ın katilleri, eylemlerine uyan en a

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kırşehir'de kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Şeyma Demir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Yanık, Şeyma ve Hasan'ın katillerinin eylemlerine uyan en ağır c..

Samsun'da otomobil alt geçitte bariyere çarptı- 2 yaralı 00:55

Samsun'da otomobil alt geçitte bariyere çarptı- 2 yaralı

Samsun'da otomobilin yoldan çıkarak alt geçitte demir bariyere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı...

Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

2023 Metafizik Alem 1:51:57

2023 Metafizik Alem

-Dünyanın frekans ayarları ile mi oynadılar? -Boyut kapıları neden aktif edilmek isteniyor? -Mavi kan ırkı ve Reptil varlıklar aramızda mı? -Metafizik alem, cinler ve kureselci şeytani yapı hangi ritüelleri yapıyor? -202..

  • STUDIO AS tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..