#Demokrasi dönekler rejimidir

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Çeşitli Sanatçılar - 15 Temmuz Destanı 19:44

Çeşitli Sanatçılar - 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli beraberlik günü için hazırlanan , 15 Temmuz destanının notalara döküldüğü muhteşem marşlar. Şerafettin Çaylı & Cem Uçan - 15 Temmuz Anısına 00:00 İbrahim Erkal - Bugün O Gündür 04:39 Cey..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Kahraman Şehit 00:59

Kahraman Şehit

Vatan için, bayrak için, demokrasi için korkusuzca, gözünü kırpmadan canlarını feda eden 251 kahraman şehidimizin anısına saygı, rahmet ve minnetle....????????..

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome 1:09:51

15 Temmuz 15 Panel _ 15 Panels on July 15 - Roma _ Rome

#15Temmuz'un 4. yılında İletişim Başkanlığı olarak milletimizin direnişini, demokrasi zaferini ve FETÖ’nün gerçek yüzünü 15 ülkede “15 Temmuz 15 Panel” programıyla dünyaya anlatıyoruz. As the Directorate of Communicat..

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Video) 06:48

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Vid

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı emrinde görevli paraşütçülerimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimiz anısına 3️⃣6️⃣0️⃣ derece kameralar eşliğinde öze..

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 TEMMUZ Anısına 360 Derece Gösteri 15:12

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 TEMMUZ Anısına 360 Derece Gösteri

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 Temmuz Anısına 3️⃣6️⃣0️⃣ Derece Gösteri. Jandarma Mehteran Birliğimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde aziz Şehitlerimiz ile kahraman Gazilerimizin anısına Ankara Ulus Mey..

Bayram dönüşü otogarda hareketlilik sürüyor 03:28

Bayram dönüşü otogarda hareketlilik sürüyor

Kurban Bayramı için İstanbul’a dönüş yapan vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda hareketlilik oluşturdu. Memleketten çuvallarla yiyecek getiren vatandaşlar, dönüş yolunda trafik yoğunluğunun azaldığını ifade etti...

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Reformları Milletin Takdirine Sunacağız 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Reformları Milletin Takdirine Sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mesajı yayınlandı. Erdoğan Önümüzdeki yıl ekonomi ve demokrasi reform programlarımızı milletimizin takdirine sunacağız dedi...

Demirtaş’tan 3. ittifak çıkışı 02:54

Demirtaş’tan 3. ittifak çıkışı

Millet ittifakı yerine Demokrasi ittifakı mı geliyor? Soruyu akıllara getiren Demirtaş’ın son çıkışı. Cezaevinden gelen üstü kapalı mesajlar CHP ve İYİ Parti’ye yönelik tehdit olarak yorumlandı...

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

AK Parti Sözcüsü Çelik- 'Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır' 11:22

AK Parti Sözcüsü Çelik- 'Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır. Bunlar yakın zamana kadar yüksek bir şekilde demokrasiden bahsediyorlardı, demokratik süreçleri desteklediklerinden bahsediyorlardı ama ilk muhtırayı g..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

15 Temmuz destanının 6. yılında milyonlar meydanlara indi 04:42

15 Temmuz destanının 6. yılında milyonlar meydanlara indi

Meydanlar tıpkı 15 Temmuz 2016 günü olduğu gibi dün de hınca hınç doluydu. Milyonlar demokrasi için tek yürek oldu, meydanlar doldu taştı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Dünyanın en büyük Türk Bayrağı 15 Temmuz’da yeniden açıldı 03:50

Dünyanın en büyük Türk Bayrağı 15 Temmuz’da yeniden açıldı

Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, dünyanın en büyük Türk Bayrağı yeniden açılarak dalgalandırıldı...

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olaylar Çıktı 01:05

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olayl

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Almanya için Alternatif (AfD) Partisi'nin Köln'de düzenlenen genel kongresi öncesinde olaylar çıktı. Kongrenin düzenlendiği Otel Maritim'in dışarısında toplanan sol görüşlü yaklaşık üç bi..

Davullu Zaralı Festival 04:12

Davullu Zaralı Festival

Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ne konuk olan tanınmış sanatçı Zara Kırıkkalelilere unutulmaz anlar yaşattı. Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali binlerce Kırıkkaleliyi Yahşihan 15 Temmuz Dem..

  • ANKA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz 01:16

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz

Katalan lider, Madrid’de İspanya Senatosu'nun Katalonya'nın özerkliğini askıya alacak Anayasa'nın 155'inci maddesinin yürürlüğe girmesini onayladığı saatlerde Parlamento binasında konuştu. Katalonya lideri Carles Puigd..