#Deneyin!

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:12

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir tarif ekledik. Bayılacaksınız tadına. Tahinli susamlı kek tarifi videosu ile siz de nefis kek tarifi yapabilirsiniz. Yumuşacık keki ve içindeki tahin tadı ve dışındaki susam lezzeti müke..

Nutellalı Baton Kek Tarifi Nutella ile Kek Tarifleri 02:31

Nutellalı Baton Kek Tarifi Nutella ile Kek Tarifleri

Kek tarifleri kategorimize nutella ile yapılan nefis bir baton kek tarifi videosu ekledik. Tadı gerçekten nefis oldu mutlaka deneyin. Nutellalın lezzeti kakaolu kek ile birleşince anlatacak çokta birşey kalmıyor, tavsiye..

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:39

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir üzümlü portakallı şam kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Çocukluğumuzun pastane kurabiyesi olarak hatırladığımız şam kurabiyesinin tadına bakınca o günler canlanıveriyor göz..

MindGamers Orijinal Fragmanı 02:21

MindGamers Orijinal Fragmanı

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Sadece İki Malzemeli Nefis Tatlı 05:38

Sadece İki Malzemeli Nefis Tatlı

200g bitter veya sutlu çikolata tercih sizin ben bitter kullandim 6 yumurta sarisi ve beyazi ayirin bi cimdik tuz ilk once çikolatayi benmari usulu yani buharda eritin ( çaydanligin uzerine bir kase çikolatayi koyun ke..

10 Dakika Kurabiyesi 01:24

10 Dakika Kurabiyesi

Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 5dk Pişirme: 10dk 10 Dakika Kurabiyesi (Mutlaka Deneyin) Malzemeler 1 çay bardağı pudra şekeri Yarım paket kabartma tozu 3 adet yumurta sarısı 250 gram yumuşamış tereyağı veya margarin 2 pake..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Hazır Yufkadan Baklava Tarifi 04:07

Hazır Yufkadan Baklava Tarifi

Bayram tatlıları tarifi bekleyenler için nefis ve kolay bir hazır yufkadan baklava tarifi videosu hazırladık. Geç kalmadan bayram tatlınızı hazırlayın. Hazır yufkadan baklava nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ..

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği) 07:57

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği

Çıtır Efsane Börek, zarf böreği, tek yufka ile börek gibi en sevilen ve izlenen yufka ile yapılan börek tariflerimi sizinle bu bölümde paylaştım. Mutlaka deneyin...

Çağla Yılbaşı Makyajım Güzellik Bakım 20:55

Çağla Yılbaşı Makyajım Güzellik Bakım

Yılbaşı yaklaşırken gösterişli bir yılbaşı makyajı yapmaya ne dersiniz? Yıldızlı aksesuarlar, kırmızı rujlar, bol pırıltılı ama hepsi dozunda. Yılbaşı davetlerinde ışıl ışıl görünmek isteyenler varsa, bu makyajı kesinlik..

 Sodalı Çıtır Çıtır Muska Börek 05:33

Sodalı Çıtır Çıtır Muska Börek

Yaptığım enn nefis böreklerden bir tanesi, misafirlerimden daima tam not alan şahane bir lezzet. Kahvaltı ve çay sofralarınız için mutlaka deneyin derim...

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle 1:30:22

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle

Bir trafik kazasında kocasını kaybeden parçacık fizikçisi bilim kadını, kocasını geri getirmek için çalışma arkadaşıyla laboratuvarda ışınlanma deneyleri yaptığı moleküler transportasyon makinasını kullanacak ve eşini dü..

Kabaklı Kolay Börek Tarifi 02:29

Kabaklı Kolay Börek Tarifi

MALZEMELER 3 adet yufka, 2 adet kabak, 3 yumurta, 250 gr lor peyniri, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz. *************************************** Bu Börek tam mutfakta olmaktan nefr..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Pastane  Usulü  Tuzlu Kurabiye  Tarifi 06:14

Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye Tarifi

Az malzemeyle yapabileceğiniz son derece pratik ve nefis nefis kurabiyeleri mutlaka deneyin arkadaşlar. PASTANE USULÜ TUZLU KURABİYE Malzemeler; 150 gr tereyağ ( oda sıcaklığı) 1 su bardağı sıvıyağ ( 200 ml) 2 yumurta ( ..

 Efsane Lezzetli  Kumlu Pasta Tarifi 08:16

Efsane Lezzetli Kumlu Pasta Tarifi

Yaptığım enn nefis tariflerden bir tanesi,yapılışı kolay ve çok bereketli,üstelik de çook nefis. Kime hazırlasam tarifini istedi ve deneyenler çok memnun kaldı.Mutlaka deneyin arkadaşlar. :)..

 İrmikli Cevizpare Tatlısı 06:42

İrmikli Cevizpare Tatlısı

Bu tarif hakikaten muhteşem oluyor arkadaşlar, öyle nefis ki,tadına bakan herkes tarifini istiyor. İftar sofralarınıza ve bayram sofralarına çok yakışır. Mutlaka deneyin...

En Kolay Domates Çorbası 05:43

En Kolay Domates Çorbası

Çok pratik ve nefis olan bu tarifi mutlak deneyin derim...

Kabartma Tozu İle 10 Kabaran Poğaça Tarifi 05:36

Kabartma Tozu İle 10 Kabaran Poğaça Tarifi

Sahurda,kahvaltya,çayın yanına 10 dakikada hazırlayabileceğiniz çok nefis bir tarif.Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Cam Şişeye Çivi Çakmak 04:20

Cam Şişeye Çivi Çakmak

Meraklı çocukların çok denediği bir şeydir çivi ile cam şiseye delik açmak.Genellikle başarısız olunan bu deneyin uygulaması. İyi seyirler efenim..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

 Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim 07:48

Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim

Yıllar önce arkadaşımdan aldığım tarif, tüm zamanlarda en sevdiğim börek tariflerinden bir tanesi. Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Sağ, Sol El Kavgası 02:52

Sağ, Sol El Kavgası

Göründüğü kadar kolay değil, isterseniz deneyin. 2 elini birbiri ile ninjalar gibi kavga ettiriyor. 10 parmak piyano çalmak bundan kolay olabilir. 2 elin parmaklarını ayrı ayrı kontrol edip, belirli bir koreografi ile ha..

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi 02:40

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı arpa veya tel şehriye, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağı, 4-5 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 2 tatlı kaşığı kuru nane, Tuz. ******..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..