#Deniz sipahi değirmenler müzik dinle

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Her Şey Seninle Güzel Fragman 00:59

Her Şey Seninle Güzel Fragman

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten k..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher 05:29

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher

O gözler gibi her taraf, kara. Bu yollar seni götürür nere ? Yene bu seher Güneş nur yere eyler, Bir teze nağıl başlar Dünya, Uyan ey güneş uyan Alemler boya yoksa bu deniz uçar Bir zülmet gece deniz gaçar Gel Ey Se..

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon 09:57

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon

Mine ve müge evde oyun oynarken babalarına ait pul koleksiyonun bulurlar. Lale çocuklara koleksiyon yapmanın çok güzel bir hobi olduğunu anlatır. Koleksiyon yapmanın eğitici ve öğretici yanından söz eder. Mine de koleksi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görenler Şok Oldu 00:54

Görenler Şok Oldu

Deniz aslanı dinlenmek için öyle bir yer seçti ki görenler şok oldu. Görüntüler ABD’nin başkenti Washington’dan. Kentin Freeland bölgesinde bir alışveriş merkezinin otoparkına aracını çeken kadın, geri döndüğünde otomob..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket! 12:07

Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde iki Azeri yarışmacı Deniz Serkanova ve Nergiz Nesrullayeva Azerice konuştu. Deniz Serkanova daha sonra Öykü Serter ve Serenay Sarıkaya'dan i..

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Kemal Doğuludan Şok Açıklama - Evleniyorum! 15:22

Kemal Doğuludan Şok Açıklama - Evleniyorum!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Duygu Çevik, Deniz Serkanova'yı siyahtan başka bir renk elbiseyle görünce kendisine yapılan eleştirilere hak verdi. Nur Yerlitaş daha sonra Safi..

  • ANKA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

İşte Geldi Yaz  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 02:05

İşte Geldi Yaz Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Çıkar terliklerini, yumuşak kumlara bas Uzan sıcaklığına, işte geldi yaz Küçük bir balık gibi, öğrenince yüzmeyi Çok seversin rengarenk denizin içi Güneş parlıyor, yaz bizi çağırıyor Açmış kollarını deniz mavi mavi bekl..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kötü Çocuk - Baş Belası 10:03

Kötü Çocuk - Baş Belası

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm 2:17:34

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durduru..

  • Diziler tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇ 19:29

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇

Ayaklı Gazete’nin yılın enlerini seçtiği 6. TV Yıldızları Ödül Töreni’ne televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damgasını vurmuş isimler katıldı. Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Sü..

  • BETA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Caretta Carettaların Yaşama Şansı Azalıyor 01:28

Caretta Carettaların Yaşama Şansı Azalıyor

Bilim insanları Güney Afrika’da yaşayan Caretta Caretta dişilerinin küçüldüğünü kaydetti. Sebebini araştıran bilim insanları deniz kaplumbağalarının küçülmesinin yaşam şansını daha da azalttığını belirtiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Kemal Doğuludan Dilaraya Sert Gönderme! 10:15

Kemal Doğuludan Dilaraya Sert Gönderme!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 97. bölümünde bu hafta elemeye çıkan Deniz Serkanova çok korktuğunu ve ağladığını söyledi. Duygu Çevik ise evi uzak olduğu için Deniz'de kaldığını ve Deni..

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arap Kadınlarının Güzellik Sırları  Günümüzün Modern Şehrazatı Olun 02:10

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları Günümüzün Modern Şehrazatı Olun

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları: Günümüzün Modern Şehrazat’ı olun Arap kadınları her yerde egzotik güzellikleri ile bilinirler 1. Arap kadınları bol miktarda yaşlanma karşıtı özelliği ile bilinen ve cildinize ışıltı k..

  • Kadınca tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce