#Deniz sipahi sil baştan müzik dinle

BÜYÜK FELAKET DEPREM! 3:20:02

BÜYÜK FELAKET DEPREM!

BUNDAN SONRA BEKLENEN DEPREM, GAP, İSTANBUL, İZMİR, KUDÜS, İSKENDERUN, AMONOSLAR, AMİK OVASI, GAVUR DAĞI, GAVUR GÖLÜ KIYAMET TEOLOJİSİ, KIYAMET COĞRAFYASI, YECÜC-MECÜC, DABBETÜL ARZ, SEKİNE, MEHDİ, MESİH, KIYAMET SAVAŞI!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ZALİM İSTANBUL PARODİ 2 03:49

ZALİM İSTANBUL PARODİ 2

ZALİM İSTANBUL SEZON FİNALİ PARODİSİ Hazırladı: Nahid Abbaszade İnstagram: @nahid_abbaszade Yapımcı: Şükrü Avşar Yönetmen : Cevdet Mercan Öykü/Senaryo: Sırma Yanık Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan Genel Sanat Yönetmeni..

  • JET TV tarafından
  • 346 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zavallılar  1984 - Türk Filmi 1:25:58

Zavallılar 1984 - Türk Filmi

Küçük Emrah'ın kötü yola düşen annesi ve sakat babasıyla süren hayat mücadelesi... उनकी खराब विकलांग मां और विकलांग पिता के साथ लिटिल एम्रा का जीवन संघर्ष। Yönetmen : Ümit Efekan Senaryo : Erdoğan Tünaş Yapımcı : Kemal D..

  • Tv Series tarafından
  • 8.491 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Keişan - Karanlık, Daha Boktan (Official Video) 04:06

Keişan - Karanlık, Daha Boktan (Official Video)

Karanlık Lyrics: Oğuzhan ''Keişan'' Eroğlu Vocal : Merve Yalçın Music: Kadir Sezgin Mix: Akşit Uğurlu Mastering: Akşit Uğurlu Studio : New Wave Daha Boktan Lyrics: Oğuzhan ''Keişan'' Eroğlu Music: Berkay Duman Mix: Akşi..

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ? 06:51

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ?

21. yüzyılda “Vatan” kavramının sadece yaşadığımız kara parçası olmadığını, beş farklı bileşenden oluştuğunu ????️ Anavatan: Yaşadığımız kara coğrafyası ve çevresi. ???? Eko Vatan: Gıda, su, orman ve hayvan varlığı. ??..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te 02:07

Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te

Bir yol var; düne ya da yarına. Seç birini. #YarınaTekBilet 19 Haziran'da ilk defa sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix Hakkında:nNetflix, 190'dan fazla ülkede 183 milyon ücretli kullanıcının far..

Katliam 4 - Episode 2 - 03:22

Katliam 4 - Episode 2 -

Team : Producer : Kaan Bozhan - Esra Bayhan Director / D.O.P / Edit : Hasip Arvas , Kingdoz A.D : Erol Civan Scenario : Massaka (murat ilhan) Production Coordinator: Selin Bodur Production Manager: Alihan Doğan Producti..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı 01:48

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı

Batman'ın Sason ilçesinde yüksek dağlarda yetişen ve birçok hastalığı iyi geldiği belirtilen zuzubak otu, kilosu 500 liradan satışa çıktı. Sason ilçesinde 3 bin metre yükseklikteki Mereto ve Zoveser dağları eteklerinde y..

Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü 00:56

Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü

Yalova’da Marmara Denizi Koruma Eylem Planı kapsamında 9 günde bin 478 metreküp müsilaj toplandı. Çalışmalara Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Taşköprü Belediyesi ekipleri ..

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçekleştirdi! 01:00

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçek

Aselsan, Best Grup, Elektroland ve Havelsan tarafından üretilen İnsansız Kara Araçları, muayene ve hareket kabiliyeti testlerinden sonra 7.62 mm silah sistemi ile atış testi gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı Prof...

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu! 05:55

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu!

Muğla’nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu. Bir anda mahallenin etrafını saran alevler vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, alevlerin bölgedeki ter..

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı 01:28

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı

Grönland’daki buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı. ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi, 15 Ağustos'ta Grönland’da 3 bin 216 metre yüksekliğindeki bir bölgeye birkaç saat boyunca yağmur yağdığını duyurdu. Sıcaklığın..

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası 01:02

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası

Çanakkale Boğazı açıklarında, iki geminin çatıştığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı M/V Levantes gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️ 28:16

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️

????“HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, Genel Kurmay’da var ‼️” ????Önce batıyı sonra doğuyu yıkıp İŞGAL başlatacaklardı! Planları ayaklarına dolandı‼️ ????99 Depreminde de Haarp kullanılmıştı. İklim değiştirebildiği,..

  • STUDIO AS tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..