#Deniz ve güneş fragman

Atçalı Kel Mehmet - Fragman (22 Eylül'de Sinemalarda) 00:57

Atçalı Kel Mehmet - Fragman (22 Eylül'de Sinemalarda)

Atçalı Kel Mehmet 22 Eylül'de sinemalarda! Tarihimizden gerçek bir kahramanlık hikayesini konu alan, Atçalı Kel Mehmet” Anadolu’nun unutulmaz halk kahramanları “efeleri” destansı bir anlatımla beyazperdeye taşıyor. Gü..

Düşmeden Önce 2017 Fragman Filmi 02:29

Düşmeden Önce 2017 Fragman Filmi

Starring: Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller Before I Fall Official Trailer 1 (2017) - Zoey Deutch Movie What if you had only one day to change absolutely everything? Samantha Kingston has everything: the perfect f..

  • PengoTV tarafından
  • 1.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman 00:43

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Ateşböceği 10. Bölüm Fragman 00:45

Ateşböceği 10. Bölüm Fragman

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Yeni Gelin 16. Bölüm 1.Fragman 00:57

Yeni Gelin 16. Bölüm 1.Fragman

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niyazi Bey Yerli Film Fragman 00:42

Niyazi Bey Yerli Film Fragman

Mafya babası Nizayi Bey ölür. Öteki tarafta günahlarıyla sevaplarının hesabı yapılırken ilginç bir durum çıkar ortaya. Yaptığı kötülüklerin haddi hesabı olmasa da hayatı boyunca fakire fukaraya kol kanat germiş bir adamd..

Fazilet Hanım ve Kızları Yeni Sezon 2. Fragman 00:56

Fazilet Hanım ve Kızları Yeni Sezon 2. Fragman

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Meryem 6. Bölüm 2.Fragman 00:53

Meryem 6. Bölüm 2.Fragman

Meryem 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay'ın başı belada! Savaş, doğru bildiği tüm gerçekleri anlatıyor!..

Kalp Atışı 10.Bölüm 1.Fragman 00:56

Kalp Atışı 10.Bölüm 1.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifty Shades Darker - 2.Fragman HD 02:29

Fifty Shades Darker - 2.Fragman HD

In Theaters February 10, 2017 http://www.fiftyshadesmovie.com -- Jamie Dornan and Dakota Johnson return as Christian Grey and Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, the second chapter based on the worldwide bestselling..

  • Tv Series tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enkaz (2017) Kısa Fragman 00:29

Enkaz (2017) Kısa Fragman

ENKAZ | Kısa Fragman | HD (2017) Akasya Asıltürkmen ve Berke Üzrek’in başrollerini paylaştığı Alpgiray M. Uğurlu’nun ikinci uzun metrajlı filmi ENKAZ 10 Şubat 2017'de sinemalarda. Depremde betonların altında kalan Nisa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cingöz Recai (2017) 1.Fragman 00:51

Cingöz Recai (2017) 1.Fragman

Kenan İmirzalıoğlu, Serkan Keskin, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli'nin başrolünde olduğu, Onur Ünlü'nün yeni filmi Cingöz Recai, 13 Ekim'de sinemalarda olacak!..

The Brave 3.Fragman 00:30

The Brave 3.Fragman

The Brave 3.Fragmanı Yayınlandı...

O (İt) Fragman izle 02:23

O (İt) Fragman izle

O (İt) Fragman izle Yönetmen: Andy Muschietti - Oyuncular: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher 15 Eylül 2017'de Sinemalarda..

The Current War 1.Fragman 02:24

The Current War 1.Fragman

Benedict Cumberbatch, Katherine Waterston ve Tom Holland'ın Boşrellerini Oynadığı The Current War 1.Fragmanı Çıktı İyi Seyirler...

Alias Grace Fragman (2017) 02:30

Alias Grace Fragman (2017)

Anna Paquin, Sarah Gadon Netflix TV Dizisi HD [Official Trailer] © 2017 - Netflix..

Kalp Atışı 11.Bölüm 1.Fragman 01:00

Kalp Atışı 11.Bölüm 1.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragman

Birlikten kuvvet doğar, demiş atalarımız. Peki, gizli görevle liseye gönderilmiş çevresine karşı aşırı derecede duyarlı ama bir takım “güven sorunları” yaşayan genç bir polisle, kendisine güveni tam ama çevresindekileri ..

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..

Rage Pain And A Shocking Arrival Fragman 00:30

Rage Pain And A Shocking Arrival Fragman

Sezon Üç, Baykuşlar Mahkemesi olarak bilinen rezil cürüm organizasyonunun perdesini soyacak. Hint Tepesi gevşek durumdaysa, JIM GORDON (Ben McKenzie), Gotham'da bir ödül avcısı olarak kendi eline konulması gerekir. Korku..

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor! 01:05

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman 02:35

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman

Gerçek bir hikayeden ilhamını alan film Boston Polis Komiseri Ed Davis üzerinden ilerliyor. Korkunç bir terör eyleminden hemen sonra komiser, hayatta kalanlar ile birlikte bir sonraki olası patlamayı önlemek için zamanla..

Korkacak Bi'şey Yok 2017 Fragman 00:27

Korkacak Bi'şey Yok 2017 Fragman

İstanbul’un Hasanpaşa’sında voleyi vurmanın peşinde olan bıçkın ve fırıldak semt delikanlısı Seko arkadaşları ile anlaşıp bir tatil planı yapar. Maddi olarak rahat olan arkadaşları Serkan’a masraflar için yüklü bir para ..

Wheelman Fragman 00:47

Wheelman Fragman

Wheelman İlk Fragmanı Yayınlandı. 20 Ekim 2017 'de Netflix'te Başlıyor...

Fazilet Hanım ve Kızları Yeni Sezon 3. Fragman 00:57

Fazilet Hanım ve Kızları Yeni Sezon 3. Fragman

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Dowsizing Fragman 02:37

Dowsizing Fragman

Matt Damon, Christoph Waltz Başrollerini Oynadığı Dowsizing Fragmanı Yayınlandı .İyi Seyirler...